Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sheila67

63 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  S eljő a várva várt nap, amikor, úgy érzem magam, mint érettségi előtt. Nagyon sokat készültem, beszéltem róla, de egy kukkot sem tudok. Vegyes érzelmekkel vagyok feltöltve. A reggeli rutint tökéletesen végrehajtom, de megerősítésre van szükségem.. Andi reggel még rám…..
2011. június 18. szombat Elérkezett végre az a nap, amelyet azt hiszem, mind a ketten nagyon vártunk. Kirándulásra készültünk. Dórika sem „lustálkodott” sokáig. Azt nem állíthatom, hogy kipattant az ágyból - ott még sajnos nem tartunk, főleg a gépesítés miatt - de…..
2011. június 16. csütörtök  Nagyon melegnek ígérkező nap köszöntött ránk. Az utóbbi napok változékony, főként esős időjárása miatt kissé szokatlan is. Dórika 10 órakor ébredt, reggelizett, majd biológia órán vett részt. A konyhánk, ma ismét kisebb…..
 Ha Teremtő lennék újraálmodnáma Földet és az Eget,ha Teremtő lennék Világomban nem halnának mega gyönyörű Gyermekek.Ha Teremtő lennék a HŐSÖK nem csak a csatákat,de a HÁBORÚT is megnyernék,ha Teremtő lennék, vigyázó szemem RóladSoha le nem venném. Ha Angyal…..
Mikor ezeket a sorokat írom, Te már egy olyan helyen vagy, ahol nincs többé fájdalom, csak béke, nyugalom és szeretet.Talán onnan, arról az Égi Játszótérről figyeled ezt a furcsa, néha hamis világot, ahonnan annak idején elindultál, hogy teljesítsd ezt a nehéz, fájdalmas…..
Tényő 1600 lelket számláló békés kis falu a Dunántúlon...tavaszillat, madárdal, nyugalom.Március 15-én azonban történt valami, ami alapjaiban rendítette meg a falucska békéjét:a Végzet tragikus történelmet írt, melyet talán sok-sok évtized sem feledtethet...örök nyomot…..
 width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Y8LS2lDq-0Y&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param…..
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/J34U02n6sao&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param…..
Mai idézet: "Az anyát nem lehet összehasonlítani egy másik emberrel-mert Ő egyedülálló." Afrikai közmondásMai dal: Frankie goes to Hollywood: THE POWER OF LOVE<object width="425" height="344"><param name="movie"…..
Mai idézet: " Az édesanyáknak megadatott, hogy megismerjék az emberiség legnagyobb kincsét: a tudatot, hogy jelenlétük egy másik ember életében tényleg sokat számít." Mai dal: Napóleon Boulevard : LEGYETEK JÓK, HA TUDTOK...<object…..
Mai idézet: "Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk"Mai dal: EROS RAMAZZOTTI & TINA TURNER: COSAS DE LA VIDA Ol9nsecAEDY&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen"…..
Mai idézet: " Honnan tudod, hogy egy kis vakációra van szükséged? Egyik reggel teljesen elfogadhatónak tűnik, ha kisfiad/kislányod pizsamában akar iskolába menni." Mai dal: STEVIE WONDER&PAUL MCCARTNEY- EBONY AND IVORY<object width="425"…..
Mai idézet: " A gyerekek ajkán és szívében az édesanya Isten neve." William Makepeace ThackerayMai dal: KILYE MINOGUE & JASON DONOVAN: ESPECIALLY FOR YOU<object width="425" height="344"><param name="movie"…..
Mai idézet: "Csak hogy tudd! Kétszer olyan sokáig tart kiheverni a születésnapi zsúrt, mint ahogy előzőleg gondoltad. Ennek megfelelően tervezz."Mai dal: QUEEN- BOHEMIAN RHAPSODY<object width="425" height="344"><param name="movie"…..
Mai idézet: " Az őszinte dicséret őszinte törekvésekre késztet."Mai dal: Ladánybene 27-Ha van még  világon..., maradjunk a reggae-nél ezen a szép tavaszi napon:-)object width="425" height="344"><param name="movie"…..
Mai idézet: "Az anyaság a bátraknak való"Mai dal: LAID BACK-SUNSHINE REGGAE...a mai napsütésről ez jutott eszembe:-))<object width="425" height="344"><param name="movie"…..
Mai idézet: "Lázadó kamaszként úgy gondoljuk,ha olyanná fogunk válni mint az anyánk,az felér egy átokkal.Felnőttként viszont ráeszmélünk arra,ha olyanná válunk, mint az édesanyánk, felér egy kitüntetéssel" Mai dal: EMBEREK-SZÁZ ÚT...<object…..
Ma végre megérkezett...el is mentünk a babácskával játszóterezni, hintázott és kipróbálta a kutyusos rugós hintát is...elvittem a kis Canon gépemet is, készítettem néhány sztárfotót, ezeket később csatolom az irományhoz, most lusta vagyok elmenni a kábelért:-))néhány…..
Mai idézet: " A szerető szív mindig fiatal marad." Görög közmondásmai dal: Lynn Anderson-Rose Garden<object width="425" height="344"><param name="movie"…..
Charlie dala szerencsét hozott, Maya ma éjszaka nagyon jól aludt, ha Melissa nem ébreszti fel 6:20-kor, szerintem átalussza az éjszakát...reggel még visszaaludt 9-ig, erre még nem is volt példa talán...Mai idézet:" Egy elgondolkodtató kérdés: Miért várják az édesanyák…..
Mai idézet:" Ha türelmet akarsz gyakorolni, akkor ültess tulipánokat, és várd, míg kinyílnak gyönyörű virágai"a mai dal: Charlie-Könnyű álmot hozzon az éj...<object width="425" height="344"><param name="movie"…..
Ezt az Édesanyjától, Évitől tudtam meg ma:-)Jól van a kicsi, most már gyomorszonda nélkül...Évi hangja nagyon pozitív volt, nagyon-nagyon erős lány Ő, akárcsak a pici lánya...Drága Évi, drága Lara, boldog vagyok, ha sikerült egy pici örömöt szereznem, bárcsak többet…..
Mayácskánk tegnap betöltötte a 15. hónapot:-))Ma felköszöntöttük névnapja alkalmából, kapott egy új állatos mesekönyvet, és egy fa formaberakós táblát, (szintén állatos) kutyus is van benne, ez nagyon fontos, mert kutyaimádó a hölgy:-)))annyira, hogy legnagyobb…..
Tegnap eltávolították a gyomorszondáját, most már képes lesz önállóan enni, ez nagyon jó hír...hamarosan megerősödik annyira, hogy műthető legyen, ha eljön az ideje...Magyarországnak jelenleg nagyon alacsony a donációs kultúrája...meg kell érteniük az embereknek, hogy amikor…..
 Rég jelentkeztem, ennek fő oka a krónikus időhiány, másrészt nem tudtam belépni szerkesztőként hosszú ideig:-( mielőtt folytatnám saját történetünket, szeretném felhívni a figyelmet egy hétköznapi kis HŐSRE, aki nap mint nap küzdelmet folytat aprócska…..