Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bruderlein

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BBC kiadta a fenti képet, amiről először mindenki azt hitte, hogy csak valami beöltözős dili, de nem, a Sherlock atyja, Steven Moffat bejelentette, hogy nemsokára jön majd egy Sherlock Holmes-különkiadás, amiben Benedict Cumberbatch és Martin Freeman vissza fog menni az időben. Most…..
bruderlein 2015.03.18 13:50:24
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Ezt az infot honnan szedted?! Az elso evad ugyanis 2010 nyaran jott ki, a masodik evad 2012 januar 1-jen indult, a 3. evad pedig 2014 januar 1-jen... szoval eddig is ketevente jottek az evadok... es igen azota csak meg elfoglaltabbak lettek a foszereplok...
A 3. evad egyebkent szerintem nagyon jo volt - kicsit mas, mint az elozo ketto, de attol meg ugyan olyan jo!
A special-re kivancsi leszek, de teny, hogy jobban varom az igazi 4. evadot :)
bruderlein 2015.03.18 14:01:49
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Igen.. de attol meg ez az info rossz.. pontosabban ez szerintem az amerikai release es nem az eredeti...
Még 2011 októberében, azaz már több, mint két és fél évvel ezelőtt készítettem egy TOP10 Kedvenc sorozatom című videós toplistát. A nemrég frissült képregényfilmes toplistánál azt írtam, hogy a korábbi rangsor bővített és aktualizált változatáról van szó, viszont ez…..
Ha valahol átadnak egy létesítményt, bármilyet, legyen az gyár, fonó vagy stadion, annak avatóünnepség kell. Szeretett igazgatónk, miazmás, ahogy azt az Egészséges erotikában mondta Rajhona Ádám, de hogy ezt miért kell a tévében közvetíteni, azt egészen pontosan nem tudom.…..
Nincs jó hírünk a Sherlock rajongóinak: nincs élő ember a földön, aki meg tudná mondani, mikor kerül sor a negyedik évad 3x90 percének leforgatására. Martin Freeman egy interjúban azt mondta, hogy egy ideig úgy nézett ki, 2014 végén tető alá hozzák a dolgot, de ez kútba…..
bruderlein 2014.04.24 15:40:14
@beebeer: jovo nyaron megnezheted :) ugyanis Benedict meg a BBC2-vel forgat III. Richardot :)
mellesleg ujabb hir: (szinten csak talalgatas, de ez alapjan is azert egyertelmuen ugy tunik, h lesznek tovabbi reszek/evadok...)
www.radiotimes.com/news/2014-04-24/martin-freeman-next-sherlock-is-a-one-off-special

btw, a Christmas Special-rol amr tobb Sherlock kozeli forrasbol is lehetett hallani...