Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sticm4n

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na hát mint említettem összeült megint a nagy csapat, annak apropóján hogy végre hosszú pihenés után kiengedték Boriszt a kaptárból, aki volt akkora észlény hogy ráállt a kamionról lepotyogó tévék után az embercsempészésre. Megbánta megbünhődött, úgyhogy összeültünk…..
bolondok háza szerelem 2012.06.05 08:13:00
Úgy félévente megpróbálkozok ezzel a komoly kapcsolatnak csúfolt bohóckodással, hogy ne mindig nekem kelljen főzni, takarítani, meg hát néha nem lenne rossz már. A legutóbbi kísérlet egy hónapja ér véget, aztán hiába vagyok egy érzéketlen fasz, csak bánom kicsit hogy nem…..
bolondok háza zenebiznisz 2012.06.02 05:15:00
Mint említettem volt az egyik posztban, foglalkozok én zenéléssel is ha akad rá megrendelő vagy fel tudok vele szedni egy vagy több csajt. Még raper koromban kezdtem el bohóckodni a billentyűkkel meg a programokkal, de elég hamar be kellett látnom, hogy ebből a műfajból nem lesz nagy…..
bolondok háza rapbuli 2012.06.01 20:02:42
  Elnézéseteket kérem a hallgatásomért, de összeállt egy hétre a régi csapat és a nosztalgiabuli tegnap ért véget, én meg ma reggelre kerültem csak haza és mostanáig aludtam. Na majd elmesélem ezt is, mert nem volt semmi, de ma másról szeretnék.Én a kétezres évek elején…..
bolondok háza pornós múlt 2012.05.30 14:22:55
  Eléggé aznapos vagyok még de megpróbálom elmesélni nektek hogyan kerültem a pornóiparba.Miután otthagytam a sulit hogy az aktfotózásnak szentelhessem az életem, hamar rájöttem hogy a legjobb egy csapathoz csapódni. Próbálkoztam amatőrökkel eleinte, de csak másnaposság…..
bolondok háza osztálykirándulás 2012.05.28 23:47:00
  Kedves gyerekek ma elmesélem hogyan találkoztam apátokkal! - kezdett bele a jóapám miután elszívta a második vigyorgóst is majd leöblítette egy vodkanarival és jóízűen bealudt. Akárhogy is nézem a családom nem valami egyszerű.A faterom miután anyám elhagyta kitalálta…..
bolondok háza szevasztok 2012.05.28 23:46:54
 Én eléggé változatos életet élek és összegyűlt az elmúlt években pársztorim aztán mivel ez mostanában is divatos elmesélem nektek őket.Röviden eddigi és jelenlegi foglalkozásaim csak hogy tudjátok mire számíthattok: megélhetési pókerestopless djterepbringás, két…..