Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szantochris

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL A POSZT VÉGÉN! Több okból is rendhagyó a mai válogatás. Hogy korábban érkezett egy nappal, azt többen észrevettétek biztosan. De különleges, mert egyrészről kizárólag magyar képeket tartalmaz, másrészt teljesen szubjektíven válogattam, csak úgy ami megtetszett vagy amiről…..
szantochris 2019.12.09 09:12:51
1887. A Canadian Pacific vasúttársaság vasúti hómarója, British Columbia, Kanada..
szantochris 2017.11.27 10:27:54
@exterminador: Csak azért, mert itt már tolószékbe kényszerült, és egy stroke miatt beszélni sem tudott már
szantochris 2017.11.27 10:29:59
@szantochris: Ja és egyébként, hogy mekkora maffiózó volt azt nem tudom, de amit a lányával tett már amiatt megérdemelt volna egy jó nagy büntetést.
Ugyan senki nem kívánja a brit uralkodó halálát, reméljük, még sokáig ül majd a szigetország trónján, természetesen létezik egy titkos terv arra, hogy milyen protokollt követnek majd, ha ez a sajnálatos esemény bekövetkezne. Lássuk, milyen sorrendben követik majd egymást az…..
szantochris 2017.03.22 15:57:14
@cardiobascuralis: Azért a kisalföldes cikk nem túl hiteles forrás, majd kiderül mikor tényleg ott tartunk, hogy ki lesz a következő uralkodó. Amúgy, ha így lenne, ahogy a cikk írja a Prince of Wales címet sem viselhetné Károly.
Úgy látszik ez a brand is a végéhez közeledik. Igazából teljesen megérteném, ha így lenne. 10 éve kezdte, már így is túlteljesített mindent, amit ebből tisztességgel ki lehet hozni. A játék meg valami szenzációs :D Ez tényleg egy antijáték,trollkodós kihívás a…..
Filmbarátok Podcast #43 (2014. Január) 164 percBeszélgetnek: Blacksheep, Gergő, freddyDTéma: -Nyereményjáték megfejtés-A Wall Street farkasa-12 év rabszolgaság-Időről időre  -Carrie (2013)-A nagy balhé  -Mars - Az utolsó napok -Searching for Sugar…..
Folytatjuk tovább a YourLook 2013-as szezonját, melybe még július végéig várjuk a fotókat, aztán indul a közönségszavazás, melyen a legjobb összeállítást keressük majd!De ne rohanjunk ennyire előre, inkább nézzük meg a Tamás nevű olvasónk által beküldött fotót…..
Elkészült ByeAlex új videoklipje a korábban megjelent Nekemte című dalhoz. A rengeteg szuggesztív elemet tartalmazó kisfilmben az előadó mellett állandó gitárosa is feltűnik, aki eleinte látszólag nagy gondban van, amiért nem tudja hogyan kell befűzni a filmet az analóg…..
szantochris 2013.07.01 19:09:01
Ahogy előre ígérte, végül tényleg fellépett Liam Gallagher és a Beady Eye egy brit tévés tehetségkutatón, igaz, ez végül X-Factor helyett a The Voice lett. A zenekar a Beady Eye frissen megjelent, BE címet kapó második nagylemezéről játszotta el a Second Bite of the Apple-t.…..
Nem tudom így beágyazva miért ad keretet a videónak. Eredetileg nincs rajta, nézzétek meg inkább akkor itt Mint utólag egy kommentárnak hála kiderült, a repülős részt teljes mértékben kicsórták az "Air America" filmből. De kár, hogy ezt előtte nem tudtam (44.…..
Folytatjuk a H&M 2013-as tavaszi kollekcióját bemutató sorozatunkat, melyben ezúttal három fotósorozat segítségével pillanthatunk bele a svéd fast-fashion márka legújabb kínálatába. SPRING GETAWAYEzt a címet viseli a H&M egyik új kampánya, melyben természetesen a tavaszi…..
Honlapján megjelent rövid közleményben jelentette be feloszlását a My Chemical Romance. Az amerikai rockzenekar semmit nem írt az okokról, egyszerűen megköszönték a rajongóknak az elmúlt 12 évet, és elköszöntek. Ugyan a bejelentés váratlan volt, de az némiképp előrevetíthette…..
szantochris 2013.03.23 13:55:29
Az előző évad zárásaképpen váratlan fordulatot vett a főszereplők jelentős részének élete. Ted és Robin komolyan összegabalyodtak, mennydörgés adta hozzá a dobpergést, az ilyesminek pedig járás a vége egy évadzáróban. Marshall ezzel szemben a ház lépcsőjén összetörten…..
Pályafutása során először látogat el Magyarországra a Nickelback. A kanadai rockzenekar november 8-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában a The Hits nevű turnéjának keretében. Szóval ebből kikövetkeztetve valószínűleg az összes slágerüket megkapja a magyar…..
Bár még javában zajlik a YourEssentials játékunk a facebook-on, máris elkezdjük a YourLook újabb szezonját, melynek első beküldője ezúttal Martin nevű olvasónk.Aki szeretne részt venni a YourLook újabb szezonjában és ezzel együtt a 2013 elején induló közönségszavazáson, az…..
Folytatjuk a 2013-as YourLook rovatot, amelyben ezúttal Péter nevű olvasónk kedvenc összeállításáról láthattok fotókat. Nekünk írt leveléből idézünk:"Ez az egyik kedvenc összeállításom, amely egyben laza és elegáns, így alkalmas bárhol való megjelenésre!"Ha Ti is…..
szantochris 2013.03.06 12:40:20
Foals - Holy Fire(Transgressive) Aki szerint ez a Foals-lemez jó, az vagy hazudik vagy tinédzserkorában nem üvöltött minden házibuliban az egész Antidotes album és fogdosta a kalapos indie-s lányok seggét az olyan dalok hallatán, mint a Cassius, a Two Steps, Twice vagy a Balloons, ami…..
Miután kiderült, hogy ByeAlex képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, mi bemutatjuk az alig pár napja megjelent videóját a nyertes produkciójához. Rajta kívül két hazai klipről is írunk, a Magashegyi Underground álmatlanságban szenvedő nőket szerepeltet, a Vad…..
Le kellett mondania az összes idei koncertjét a Green Daynek, miután Billie Joe Armstrong frontember továbbra is egy rehabilitációs klinikán küzd az alkohol és/vagy a drog gonosz démonaival. A klubkoncertek mellett eltolták a jövőévi észak-amerikai turné időpontját is, viszont a…..