Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kukucs2

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Összeomlás Balin 2020.11.29 06:30:00
Amikor az ember 11 ezer kilométerre Budapesttől kap egy emailt a légitársaságtól, hogy törölték a járatát, de ne aggódjon, akkor az első dolog, amit csinál, az természetesen a heves aggodalom. Különösen, ha mindez egy harmadik világbeli országban történik járvány idején...
Majdnem pontosan két éve készült a témában ez a poszt és magunk is meglepődtünk, hogy mennyi minden megváltozott azóta, sőt inkább mondjuk úgy, hogy alig maradt valami, ami ma is ugyanúgy működik. Ezért aztán itt a friss, felújított verzió, már csak azért is, mert idén is szépen nőtt a két…..
kukucs2 2019.11.25 09:49:11
@TMGBP: letezik ilyen hatizsak es siman meg lehet csinalni ekkora csomaggal egy 3-4 napos (nem uzleti) utat.
kukucs2 2019.11.25 09:51:43
@cattaneo: kb.3 eve Brusszelben cseszegette az ottani - nem magyar -alkalmazott a 75 eves edesanyamat, mert a nyakaban logott egy, az utlevelet tartalmazo tok. Nem taska! Egy tok! Addig nem engedtek fel a gepre, amig bele nem rakta a poggyaszba. Majd ezek utan felszallhatott a kb.30-40%-ban ures gepre.
  Nagyon sokat ültem a könyv értékelésén, de magán a könyv olvasásán is. Lebilincselő, jól megírt, izgalmas könyv, de sokszor félre kellett tennem, mert nagyon megviselt a tartalma. Hogy miért olvastam tovább ezek után mégis? Borzalmasan jól van megírva, így újra és újra felvettem, belekezdtem.…..
Idén tavasszal volt huszonöt éve, hogy elkezdődött második világháború utáni kollektív történelem egyik (ha nem a) legsúlyosabb emberiség elleni bűncselekménye: egy kicsiny kelet-afrikai ország, Ruanda ekkor került fel a nemzetközi térképre - a "Tovább" gomb után bemutatott események egyben ékes…..
Hobbitippek Mindenkinek Méhészet 2017.06.09 21:44:43
Szereted a természetet? Nem félsz a méhektől? Barkácsoló típus vagy? Nemcsak a macis mézet ismered? Gondolkoztál már azon, hogy őstermelő legyél? Amennyiben gondoznál méhcsaládokat, akik téged ezért mézzel megjutalmaznának, a méhészet kiváló hobbi lehet számodra. Kinek való? Akik nem allergiásak…..