Regisztráció Blogot indítok
Adatok
végső megoldás

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..
végső megoldás 2008.05.13 09:51:51
hinnye
kedves bibsi barátunk ismét fröcsögött egyet. Van amikor ideges vagyok rá,de most csak jót nevettem,ez már annyira sok. egy zsidókat védő mondta egyszer,hogy az "átlag ember",a nemzsidó,a gój emnerek élete rosszabb azzal , ha gyűlölködnek a zsidók ellen,mert egyrészt "visszahat"(vhogy),meg hát a gyűlölködéssel is értékes energiák vesznek el és rossz közérzetet ad,stb,stb. Na most erről a srácról pont ez jutott eszembe -mint úgy általában a többi kaftánosról:hogy ők jobban gyűlölnek már minket,mint mi őket,így ha minden igaz tóta w-nek nagyon szar már...mert nagyon gyűlöl és nagyon teper,hogy gyűlölködjön és sárt dobáljon és gyűlöljön más is még...
Az alapötlet is visszafelé elsütős: mármint szellemesnek tűnően az szdsz-re gazul sütött bélyeget másra elsütni,az idegen hatalmak és érdekek vezette törpepártos sztorit.Ami míg a kdnp esetén kérdéses - mert azért magyarországon helyben eredeztethető is(a központi irányítás mellett) ezeregynehány éve a keresztény értékrend és konzervatív gondolkodás - addig az szdsz bibsi egyetemes világi értékrendje és istenük szolgálata-aki lészen a pénz és profit mindennemű erkölcsi,emberi,szolidális és szociális gondolatok és értékek hiánya mellett - no az már kevésbé tekinthető sem magyarországon sem sehol a világon a többség által követendő mintának és "eszmének",értékrendnek.Főleg úgy,hogy a zsidó szent célje a vagyon saját felhalmozása kizárólag és annak semmilyen módon sem a köz érdekében történő felhasználása,így az nekünk a többieknek semmiképp sem üdvözítő.
Szóval az a világ,amit ők alakítanak ki napjainkban a "még többet még jobban még inkább akár még több hitelre is(tőlük),hogy fogyassz és fogyassz egyre csak,ha nincs rá szükséged akkor is(bár azt te már nem is tudod) - és az ennek a célnak az elérése felállított kis katonák és csapataik,mint az szdsz(a magyarországi érdekképviselet, a dolgok lezsírozója,a helyi bibsik érdekvédelmi és profitszerzés-könnyítésén fáradozok szervezete) - na tóta bekezdése inkább tényleg erre világít rá,nem arra amire elterelni kívánta a kis közkatona twa.
mint egy bumeráng
ejnye,ejnye

és ismét hagy jegyezzem meg:mindez csak azért lehet,mert nem fejezhették be 45 amit nagyon helyesen és bátran végre elkezdtek,mert nem csak felismerték amit minden gondolkodó,hanem tenni is mertek végre világunkat beszennyezők ellen.sajnos nem elég sikerrel - napjainkban jobban marják világunkat és országunkat is belülről érdekeiknek megfelelően,mint valaha...
reméljük lesz ismét féregirtás!Bizakodjunk...
végső megoldás 2008.05.13 10:59:58
spade
ez gyenge volt
te annyira vagy keresztény,mint tóta
mert pl:aki tóta ily lelkes olvasója és rajongója,az nagyjából eleve kizárt,hogy az legyen,annyiszor taposott -volna-a sárba téged is,így te nem keresztény vagy hanem hülye
olyan volt ez mintha azt mondtad volna,hogy zsidó vagyok és amúgy adolfot olvasok...
ez amúgy rendszeres technika a szerény létszámú de annál inkább aktív kis csoportotoktól(amit sajnálok is,hogy az átlag magyar nem formál többet vélemény pl blogokon//de ők güriznek,hogy több pritka legyen jewiséknál, vagy csak értékesebb dologgal töltik idejüket//),hogy úgy kezdik a véleményformáló megjegyzést az ellen, akiről majd lehúzós véleményt fogtok mondani,hogy "mellesleg én amúgy oda tartozom,de..."
"én is fideszre szavaztam de megutáltam orbánt..."
"én is keresztény vagyok,de amit ez a sok elmebeteg hívő művel..."
ejj
a lebunkózást meg meg se hallottam.
tőled már nem:)
mindenesetre megjegyezném,hogy írásom meglátásom szerint - idő és gépelési kedv hiányát is figyelembe véve - azért sugároz némi mélyebb gondolkodásra utaló jeleket,továbbá a helyhez mérten kellően választékos és "színvonalas" megfogalmazású(tehát kb értitek miről van szó,még te is - bár veled inkább az a baj,hogy neked fáj),így nem érezhetem sértésnek soraid.Betudom a kötelező technikának,amikor vkit aki ezen más véleményen van azt le kell húzni.

mi lesz veled spade,ha majd 20 évre se a bibsi barátaid se az mszp sehol...
agyvérzést fogsz kapni igyekezetedben,hogyan húzd le őket - hasztalan meghallgattattalan...

végső megoldás 2008.05.13 11:35:01
csati
azért más az szdsz,mert ők is magukat képviselik és egy csoportot egyben,de: ez mellett minket már nem.
és így van ez mindenhol a világon.
ők mindenhol,ahol megtelepedtek csak magukat képviselik és olyan értékrendeket próbálnak meghonosítani,ami meghonosodása következtében nekik jobb és több lesz,de ahol betelepedtek többnyire vagy egyáltalán nem.
a zsidó kizárólag a saját malmára hajtja a vizet,míg esetenként más politikai erők és csoportosulások - akik pl zömében a saját nemzet erőiből állnak származásilag - azok váltakozó mértékben ugyan,de többnyire úgy ténykednek hogy a nemzetnek és polgárainak is jobb legyen,vagy loegalábbis jusson nekik is a jóból,stb
és értve ezt többnyire a demokráciákra-hozzátenném
a zsidó nem képes a nemzettel együtt gondolkodni,igazán oda tartozónak érezni és gondolni magát,ahol épp él - így volt ez mindíg.
Míg egy második generációs tót vagy horvát lehet nem is tudja,hogy milyen származásúak a felmenői,addig a zsidó igencsak foglalkozik is vele,plussz a viselkedésén is egyértelműen látszik.

elszoktak tóta blogolói és látogatói gondolkodni azon,vajon miért utálja mindenki őket az egész világon???
elmondom:joggal.Mert rászolgáltak,mert úgy működnek közre a világban hogy joggal gyűlöli őket mindenki más.
Olyan ez mint a cigányok.
Nem vele született az emberrel,hogy utálja a cigányokat,csak ahogy viselkednek és amennyi problémát jelentenek azt eredményezi,hogy utálja őket mindenki mint a szart.
hogy ilyen csúnyán fogalmazzak,de ez jött ide a leghelyesebbnek
hát valahogy így van ez az szdsz-el meg a bibsikkel is
mindenkinek vannak hibái,de nekik...
az valami más fogalomkör vagy jellemezhetőség...

w 2010: Az Úr odüsszeiája 2008.04.04 06:00:00
Milyen lesz az élet 2010-ben? Efféle kérdéseket gyakran tettem fel magamnak huszonvalahány éve, kisgyerekként. Mágnesvasutakat, robotokat, és űrhajókat láttam magam előtt, politikával nem foglalkoztam. Hogy ez a nagy modernizáció a szocializmuson belül valósul meg, vagy annak…..
végső megoldás 2008.04.04 09:11:02
figyelmébe ajánlanám minden kis partizánnak itt:
www3.sympatico.ca/pkaslik/pieces/totahtm.htm

és újra megjegyezném:
tengermély sajnálatunk,hogy ő(twá),továbbá akiket képvisel és akik lehetővé teszik,hogy képviselje őket ily mértékben szennyezik környezetünket,hogy nem tűntek el felmenőikkel együtt 44-45-ben
de folytassátok csak - lesz még revans