Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OlliverW

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képzettségen alapuló  XXI. századi választási rendszer?A demokrácia alapfeltétele: titkos egyenlő és rendszeres szavazás A Skolarista szavazási rendszer az iskolázottsági cenzushoz lenne hasonló: iskola => szavazati jog.Ami a demokrácia egyik fontos feltételét vetné el az egyenlő…..
Travian Az nyugis játék titka 2007.08.29 11:36:00
Maximus megkérdezte tőlem, mit javasolok neki, melyik törzzsel legyen az új, s3 jelzésű szerveren, miután nem szán rá annyi időt, mint amit a speed követelt tőle. A válaszom kicsit kusza, de megosztom veletek, hátha hasznát veszi valaki :) Szia! Hát, elég komplex kérdés,…..
,,Az embernyi embernek" Hajnal 2014.06.25 00:36:09
             John Smithnek A nap tudja csak merre jártam, s a hold tudja csak merre háltam Csillagok alatt puszta földön, Szépet álmodtam a sötét göröngyön. Sosem-járt földön új csodákat láttam, Egy helyt maradni gyermekként se vágytam, Mindig az ismeretlennek éltem, Merre vetett a sors, azt…..
mupra játékot csinál 4. nap / 2 2009.08.06 10:38:00
Nagyjából vagy 15 éve akar(ok/unk) játékot írni, de soha nem fejez(tem/tünk) be, illetve soha nem is kezd(tem/tünk) el igazán semmit. Most kitettem magam elé a célt, hogy végre fejezzek is be valamit amit elkezdek, ne legyen silány és legyen szórakoztató. Egyedül kurvahosszú idő…..
mupra játékot csinál A kezdet. 2009.08.03 13:31:00
Szegasztok! 3d-s játékot fogok csinálni. Az engine az TV3D, a nyelv C#,grafika, modellezés: Blender. A stílus: hentelős, odabaszós, kivégzős. Természetesen multiplayer módban...
Ez a legújabb C# konzolos játékom, a lényege hogy a sárga @-al kell végigmenni a labirintuson, vagyis odaérni a 0-hoz. Jegyzettömbben készíthetünk hozzá saját pályákat is, de ügyeljünk a sorok hosszára, és arra, hogy a levels.txt-ben mindíg akkora szám legyen, amennyi pálya…..
Nos, ez a videó elég régi, de tudomásom szerint még nem volt látható magyar felirattal. Ráadásul remek belépő ahhoz, hogy elkezdjük a valódi világ bemutatását... megmutatni azt, melyet valamiért elfelejtettek megtanítani történelemórán, vagy elmondani a TV-Híradóban. Biztosan…..