Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MisterSmithyy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor elkezdtem az újraindítást a gépem tele volt válogatott anyagokkal. Sok munkába terült a kategorizálás,válogatás és tárolás. Ismerős? Az egészet betettem egy jelszóval védett mappába így nem férhettem hozzá,és így biztonságban voltam. Nagyjából 10 másodpercig amíg…..
Azt mondják,hogy amikor sóvárgunk valami után akkor az addikció hagyja el a testünket és ez a gyógyulás egyik jele. Lehet ez a sóvárgás alkohol,ópiátok vagy éppen pornó után. Ha megvizsgáljuk ezt a gondolatot egy másik szemszögből és úgy tekintünk a nehéz időkre mint a…..
MisterSmithyy 2016.01.11 20:28:58
Többször is előkerült a téma mostanában,hogy akik az újraindítás alatt kerülnek olyan helyzetbe,hogy együtt lehessenek egy hölggyel,megijednek és rágörcsölnek a dologra mert mi van ha nem áll fel? Én is ED-vel (erektív diszfunkció) küzdöttem mielőtt elkezdtem az…..
MisterSmithyy 2016.01.11 20:28:56
Folyamatosan figyelemmel kísérem a blog látogatottságát,valamint a keresőkifejezéseket amivel ránk találtok és gondoltam ezt veletek is megosztom,hogy lássuk mik is okozzák a legtöbb problémát ami miatt ránk találtok.  Mit tegyek ha nem áll fel,pornóra feláll de partnerrel…..
Nem motivációs céllal írom ezt a bejegyzést mert ha arra lenne szükség akkor elég lenne megnézni egy nike reklámot a youtube-on aztán újra menne a teljes elhatározás és másnap akár már újra elbukhatnál. Azért írtam,hogy egy kicsit jobban megérthesd miként is működik ez a…..
MisterSmithyy 2015.11.12 18:41:26
Letöltések: 1. DVD, magyar felirat, az összes letöltés > Elsőként Matador felvázolja, hogy az emberek hogy viselkednek magasabb értékűnek gondolt emberek társaságában. Miért gondolnak valakit magasabb értékűnek? Miért vonzódnak hozzájuk? Rávilágít, hogy mik azok a…..