Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prady

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen ez így szokott lenni. Sokszor jön be így az ügyfél, sőt találkoztam már olyanal is, amikor csak pár órára állította le autóját. Ilyenkor, vagy igénybe veszik a 24H szolgálatot (sok pénzért) vagy behozzák tréleren, vagy megoldják maguk. Amint bekerül az autó a szervízbe,…..
prady 2013.10.09 21:53:52
@pixma: Köszönöm! szuper hogy így értesz hozzá!
prady 2014.01.22 11:09:10
@pixma: Köszönöm, Tehát a Merci szerint, ha 1 napot áll az autó 4cm leeresztés még normális? Nem rossz. Tényleg az a fura, hogy általában tökéletes, néha agymenése lesz és leereszt. Mindegy. Tudsz ajánlani valakit, aki szemei előtt nem az euro és dollár jelek jelennek meg, ha beállítasz hozzá egy r320-assal?
A korábbi bejegyzésem Hegedűs Petráról akkora sikert aratott, hogy úgy döntöttem, "rendszert csinálok" az efféle posztokból. Minden héten bemutatok nektek itt a blogon, egy számomra inspiráló gyönyörű modellt. Magyar és nemzetközi szépségekkel egyaránt találkozhattok.…..
prady 2013.07.15 10:02:09
MaNDA Hollywoodi betűmitológia 2013.07.13 10:00:00
1923. július 13-án, azaz 90 évvel ezelőtt állították fel Los Angeles egyik kopár hegyecskéjének, a Mount Lee-nek a tetején azokat a hatalmas betűket, melyekből összeállt a HOLLYWOOD felirat. Az azóta eltelt évtizedekben a hollywoodi filmgyártás lényegéből eredően virtuális…..
A mai napon még mindig ugyan az a hirdetés fogad mindenkit, ami alapján mi is felhívtuk a tulajdonost. Magánszemélyek adatait kihagyva, de a hirdetést csatolva leírom az esetet. A hirdetés pdf-je itt. A telefonszámot felhívtam, egy úton lévő újságíró Úr szólt bele, rövid…..
Kedves Olvasóm! Ennek a blognak a megírására azért szentelek időt, hogy tájékoztassam az ingatlan vásárlás előtt álló embertársaimat a rájuk váró iszonyatosan nagy megrázkódtatásokról. Előzményként annyit szeretnék elmondani, hogy a mi ingatlankeresésünk két szálon…..
Beszélek egy kicsit a Kompresszoros benzinesekről egy kicsit, mert nagyon jó kis hibákat tudnak produkálni. Nem kell részletezni, miről van itt szó, úgy is mindenki tudja milyen egy ilyen motor. A lényege, hogy turbó helyett kompresszorral sűrítik a levegőt. Az a jó ezekben a…..