Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hmarcsi75

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán felemelő látni, ahogy nemzetünk legbátrabb és legmagyarabb fiai, hogyan óvják hazán szűkös lehetőségeiből megvásárolt javakat. Az alig egy éve a kettes metróvonalon forgalomba állított új Alstrom metrókocsikat ökölcsapásokkal igyekeztek megóvni az utókor számára a…..
hmarcsi75 2013.03.25 21:30:50
@toportyánzsóti: zsótika van egy rossz hírem, a tanár (mint neve is mutatja) azért van, hogy tanítson (magyart, matematikát, történelmet stb. stb.), nevelni a szülőnek kell(ene) ha már egyszer utódot készített erre a szép világra...
Egy profi, Simándy-díjas tenor, Mészáros János Elek nyerte a Csillag Születik amatőr tehetségeket kutató versenyét, miután a szombati döntőben a közönség szavazatai alapján ő bizonyult a legjobbnak - a zsűri, vagyis a kritikusok szerint egyébként ugyanő a legrosszabbnak. A…..
hmarcsi75 2012.06.04 16:56:31
@turulpina: gratulálok a szellemes megjegyzéshez. egyébként nem igazán tudok véleményt mondani erről, mert fogalmam sincs milyen az "autentikus gazdafej". pedig a családomban igen sok gazdálkodó volt és ma is van...
Íme egy jó kis feladat az oknyomozó vénával megáldott bulvárújságíróknak: Van -e rokoni kapcsolat a Csillag születik igazmagyarember kinézetű operaénekese (kiköpött Józan Miska), az alcsútdobozi Mészáros János Elek és a szomszéd falu polgármestere, Mészáros Lőrinc…..