Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chris Smith

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
94|Music Tehát ez egy hosszú cikk 2013.02.16 22:07:00
Az idő nyeritett akkor azaz papagályosan kinyitotta szárnyait mondom széttárt vörös kapu szeretőmmel kinek fekete gyémántok voltak befalazvaaz arcába s 3 gyereket cepelt a kétségbeesésébena gyárkémények alatt ültünktudtuk holnap a görbe vonalakho zsupp ho zsuppazt mondta…..
A februári Billy Talent után a Crystal Castles koncertje is elmarad az A38-on, de ahogyan a kanadai rockzenekar, úgy Alice Glassék is pótolják az elmaradást. Az A38 közleménye szerint rajtuk kívül álló turnészervezési okok miatt kellett lefújni az eredetileg február 26-ra tervezett…..
Chris Smith 2013.01.31 17:05:48
Információm szerint Détári Lajos ismét bebizonyította…..hogy személye lényegében vállalhatatlan. Korábban itt már megírtam, hogy a magyar futball utolsó világsztárja már-már "töröcsiki" nagyságba issza magát, és bár a Ferencvárosnál töltött időszaka alatt semmilyen…..
Zenezabáló Kipróbáljuk! 2012.11.17 01:19:43
Lássuk tehát a csodálatos, példa nélküli blog.hu kezelőfelületét!Nem garantált az sem, hogy valaha elkezdem ezt a blogot, de nem árt lecsekkolni, mivel is állunk szemben!Mindenesetre a kezelőfelület nagyon tetszik, ezzel nem lesz probléma, csak legyen időm írni...Ennek…..