Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Böczike

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lancelot, a béka. Mitulásbáti. 2012.12.09 14:08:25
Mondotta ezt egykor a jóságos Matisz nagypapa, öröm é bódottág, nem máté. Míg a Mikulás odapörkölt a rénszarvasoknak, hogy pikk-pakk körbe járja a földgolyóbist és a kéményeken keresztülpréselve puhos sörhasát becsempéssze a lábszagú kis csizmákba az ajándékokat,…..
Vona GáborJobbik Magyarországért MozgalomTisztelt Elnök Úr!Megdöbbenve tapasztaltam, hogy (stílszerűen)  (szar)házy online hír- és véleményközlő portálukon feltüntették a Bombagyár közösségi blogon (is) egykor regisztrált felhasználói nevemet, azaz jelezték, hogy…..
Böczike 2012.09.23 14:08:15
@nyekk: JOBBIK 2003-ban alakult párttá! Rendszeresen látogatom több éve az MSZ(M)P, a FIDESZ és a JOBBIK rendezvényeit, mert csak így leget (véleményem szerint) összehasonlítani a pártokat! Rendszeresen nézem ugyan ezen pártok honlapját is. Érdekes módon a média az MSZP kormány idején és jelenlegi kormány idején is a JOBBIK-ról nagy rész csak valótlant terjeszt! MSZP a FIDESZ-szel elég ellenségesen viselkedik, de még is sok a hasonlat közöttük! Pl a sok közül az MSZP kormány mikor már a végét járta, a FIDESZ-szel egyhangúlag megszavazták a Titkosított szerződésének feloldásának a szigorítását! (Gondoljunk az olajügyre, és a rengeteg kft-re, melyeknél soknak MSZP-s és FIDESZ-s közös tulajdonosaik vannak!) Valamint az időtájt szintén egyhangúlag megszavazták, hogy ha valaki külföldről behoz pénzt, 10% adót fizet és nem kell meg indokolnia, hogy honnan van! Vajon miért?? (De lehetne még folytatni! Sajnos!)
Lancelot, a béka. Kurultaj 2012. 2012.08.19 07:12:11
Múlt hét szombaton Bugacpusztán jártunk, ahol megcsodálhattuk a lovasok bevonulását. 27 népcsoport képviseltette magát. Szálltak a zászlók, vágtattak a paripák. Betyárok is feltűntek a rengeteg ember között. Táltos dobkör búcsúztatta a…..