Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr_itzek

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudtam elfogadni, amikor kvázi ribancnak nevezett a vizsgálat után az orvos, amiért elkaptam egy fertőzést. Tisztelt Praxis!   Egy nő életében az egyik legfontosabb ember a nőgyógyásza. Igazi bizalmon alapuló pozíció. Nekem sajnos elég sok idő kellett, mire sikerült…..
Legnagyobb bánatomra nekem ez a film kimaradt a mozibemutatója idején, pedig annyi jót lehetett már akkor is hallani róla... Vicces, mert tavaly valami hasonló történt a Star Trek 2-vel, de most megfogadtam, hogy ha törik, ha szakad, nem tolom át a következő évre a mutánsok legújabb…..
A paleolit diéta arra az elméletre épül, hogy az emberi genom több mint 2,5 millió éve semmit sem változott, tehát genetikailag a vadászó-halászó-gyűjtögető életmódra vagyunk programozva.A paleolit diéta egy olyan gasztronómiai irányzat, amely célja a paleolit kori…..
A Marvel sosem spórolt, ha szuperhősöket kellett kitalálnia és biztosan lesznek olyan leszármazottaink, akik megélik azt a kort, amikor a szuperhősök köztünk járnak majd, vagy a technolgóiának, vagy a genetikának, vagy szimplán az evolúciónak köszönhetően. Poén viszont, ha…..
dr_itzek (törölt) 2014.12.18 16:05:18
Néhány éve az internetes médiában egy pornóipari vállalkozó azzal keltett feltűnést, hogy számára látszólag teljesen ismeretlen nőket szólított le és vett rá arra, hogy vele análisan közösüljenek. Persze a folyamatot kellően dokumentálta is. A hírverésen jót nevettem,…..
dr_itzek (törölt) 2014.08.22 12:38:02
@Szúnyog: nos kicsit ezt benézted, mert van "fingom róla" :) Volt szerencsém a Bibliát is elolvasni, valószínűleg többször mint te. Ahogy mondom: te itt csak személyeskedsz, és semmi akár csak távolról is intellektuálisnak mondható ellenérv nem hangzott el tőled idáig. Ami nem is baj, az alma nem esik messze a fájától, csak akkor nem kellene a nagy mellény ;)
dr_itzek (törölt) 2014.08.22 17:07:52
@SirTocy: nos erre azt tudom mondani, hogy bár nem értek egyet a véleményeddel, de tudomásul veszem :)
Létezik egy Asola-Fatehpur Beri nevű kisfalu valahol India szívében, amely a testépítés egykori háborítatlan (natural) múltját idézi. A helység több mint 1000 testépítőnek ad otthont, ami főként azért érdekes, mert a kisfaluban mindösszesen 3500-an élnek, ahol a 18-55…..
Jah, hogy ki az az Andrew Garfield? Hát az új csodálatos pókember, az, aki után én személy szerint még Tobey Maguire-t is visszasírom, mert Ő legalább teljes mértékben ütődött volt a maga leplezetlenségében, Andrew szintén ez a kategória, csak Ő próbálja palástolni, több…..
Anyu megint szuper receptet alkotott ad hoc, mégpedig egy olyan krémet, aminek az íze engem teljesen a kaszinótojásban levő tojáskrémre emlékeztet. Amikor szólt, hogy menjek és kóstoljam meg, hogy szerintem mi kell még a krémbe, akkor csak nyammogtam, ízleltem, újra kanalaztam,…..
dr_itzek (törölt) 2014.03.10 18:37:31