Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yoshileon

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD A 100 gigabájtos játék 2015.03.13 18:09:14
Azt hiszem, bocsánatot kell kérnem a Dead Rising 3 patchétől, amire tavaly úgy kiakadtam, amiért 13 gigabájtos bírt lenni. A Star Citizennek ugyanis ezt egy teljes nagyságrenddel sikerült überelnie. Jó, ezúttal nem patchről, hanem a teljes játékról (illetve annak klienséről) van…..
Yoshileon 2015.03.13 22:20:29
@Kövesdi Dániel: Köszi, nekem működött.
Bár a honlap szerint Március 21-ig jó vagyok, a hangár státuszánál egy nagy piros X van, jelezve, hogy nincs hajóm. Azért gondolom valami ingyenes cuccal biztos enged repülni. Ha rámegyek, hogy "get a ship", akkor pedig elnavigál a pledge oldalra, ahol elsőre úgy tűnik, mintha 60-160 dollár értékben vehetnék egy hajót (értem én, hogy ezért kapok egy csomó más extrát is, de itt hajók vannak, meg árak, és ez elég rosszul veszi ki magát).

Amikor először láttam, lenyűgözött a videójuk, de nem pörögtem rá a témára, mivel manapság nagyon sok játékot hypeolnak fel, hogy aztán a hatalmas eladások után egy rakás ürüléket szolgáljanak fel aranytányéron.
Nagyon jó körítés, de már most baromi unszimpatikus, hogy hatezer féle extrát meg hajót próbálnak gusztustalan árakon a pofámba tolni, és még igazán érdemi dolgot fel sem mutattak (Csak a ventillátoros külső hűtőket... űrhajókon, az űrben...).

Azért szép, hogy már ez is 20 giga :). Űrharc modul, kíváncsi vagyok.
A patcher pedig ahogy elindítottam elkezdett egy zenét játszani nekem... Valaki úgy döntött, hogy ez jó ötlet, és senkinek nem jutott eszébe a megvalósítók közül, hogy talán nem kéne... Majd pont 3 órán keresztül ugyanazt a 2 perces számot akarom hallgatni. Természetesen egy mute gombot nem sikerült kitenni, azt csak a beállításokon belül találod meg. Persze ez csak egy kis apróság.
Pipboyok, pipgirlök figyelmébe ajánlom ezt a hosszú, de egész érdekes portrét a Kotakun az emberről, aki kitalálta, hogy végigjátssza a Fallout 3-at úgy, hogy közben mindenkit megöl, akit csak lehet. A Many A True Nerd fedőnevű jóembernek hét hónapig tartott a dolog, szépen…..
Yoshileon 2014.09.04 08:37:14
@JonC:

SPOILER: Igen, ők megakarnak, de ha High Chaossal érsz a végére, akkor még Samuel is ellened fordul, aki végig segít azzal hogy szállítgat téged hajóval...
Amikor odaértek, ezeket mondja:

"And you Corvo... The things you've done. You could be the worst of us.
I've seen a lot, travelling with you. Now get off my boat.
I'd wish you good luck, but I'd be lying.
I'll let you go this once.
I don't like what you've become. No better than these traitors.
That's why I'm gonna tell them you're coming"

És lő egyet a levegőbe.
Már elnézést a kérdésért, de a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ezt váltotta ki belőlem az E3 utáni híreket böngészve. Láttam a játékot az expón, nagyon szép, mindenképpen várós, de amit itt olvastam, azon kicsit megütköztem: a játékban a lovak valós időben fognak…..
IDDQD Szereted ha kemény? 2012.05.12 15:14:33
Roppant vicces projektbe futottunk bele a Kickstarteren: a Pwnee Studios nevű New York-i csapat a világ legnehezebb platformjátékát tervezi összehozni, már ha a közösség megtámogatja őket pár zöldhasúval. Aki esetleg nem értene egyet az univerzum ősigazságával, miszerint régen…..
Yoshileon 2012.05.12 17:44:39
@moli: Ezt a játékot még régen végigjátszottam két halállal :D
persze nem elsőre... de simán elmegy egy ilyen ügyességi-memória játéknak, mivel emlékezni kell, hol mi fog jönni :)
Yoshileon 2012.05.12 17:48:46
@Zizzencs42: De az I wanna e the guy tényleg sokkal nehezebb