Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zorro 01

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokj le a bagóról, dugdosd a vécépapírt, ne ülj le senki ágyára, mert pofán vernek. Ha nem vigyázol, már az első nap lelopják rólad a ruhát. Mr. Phe megfontolandó jótanácsai első bűntényes börtönbe vonulóknak: Szinte semmit ne vigyél magaddal, aminek a legkisebb értéke…..
Zorro 01 2012.05.12 13:48:49
Nagyon örülök neki,hogy rá találtam erre az oldalra !
Örülök ,hogy elég sokan segítenek sok sok információt adni és tájékoztatni az embereket.
Sajnos én is voltam börtönben (Pécs)összesen 23 hónapot töltöttem bent az előzetes fogva tartással együtt. Előzetes 1999-2000 (7 hó)és letöltendő 2003 - 2005 (16 hó) kedvezményes szabadulóként szabadultam.
Sokat tudnék én is mesélni de ahhoz össze kellene szednem magam,hogy az egész történetem vissza emlékezése alatt ne idegesítsem fel magam a sok igazságtalanság,sérelem,igazságszolgáltatás,Bíróság,ügyészség,rendőrség,ügyvéd,stb. miatt.
Na de írók egy lájtosabb infót hátha valakinek segítek ezzel is.
Anno a szabadulásom előtti időben arról beszélgettünk oda bent ,hogy mivel kedvezménnyel szabadulok a kedvezményem lejárta előtt azaz a ténylegesen megítélt idő lejárta előtt a felfüggesztet idő alatt, ki utazhatok -e külföldre.
Az én személyes tapasztalatom az ,hogy igen ki lehet utazni ! Pl. Horvátországba személyi igazolvánnyal utaztam ki szabadulásom után 1 hónappal. A határon minden egyes kilépéskor félre állítottak és fél -egy órát meg várakoztattak,míg le priorálták azt ,hogy valóban kedvezménnyel szabadultam és nem megszöktem a börtönből,mivel nekik a számítógépes rendszer adatai szerint a gép azt mutatja,hogy börtönben vagyok. Mind ez a teljes ítéletem, azaz feltételes idő lejártáig így volt,hogy le priorálták valóban szabadultam -e. Hiába vittem és mutattam a szabaduló levelemet,nem hitték el hanem utána néztek és csak ezután engedtek tovább.
Nagyon örülnék ha megjelenne egy könyv a börtön élettel,stb. kapcsolatosan.
Jó lenne ha tudnák az emberek,hogy mi is a magyar igazság a börtön témában,ügyészséggel,Bírósággal,rendőrséggel,ügyvédekkel,tanukkal,az eljárásokkal,jogokkal,stb.