Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gépész84

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétezres évjárat, négy légzsák, ABS. Csikós hetekig büntetett verbálisan, jól célzott mérgezett nyilakkal, mert elhagytam a közös egyházunkat, és meg mertem venni a szerkesztőség legfiatalabb autóját: egy olcsó, lepukkant, elárvult cápa Galantot. Ám egy autóvásárlásnál…..
gépész84 2015.02.21 09:16:17
@OIL-r: A lényeges különbség, a javításra költött pénz. Nem véletlen, hogy annyi dízelre szakosodott szerviz van Magyarországon. Nagyon bele lehet nyúlni egy használt dízelbe. Az alacsonyabb fogyasztáson és egyes modern dízeleknél tapasztalt jó menetdinamikán kívűl csak hátrányai vannak a benzinessel szemben. Nem akarok senkit meggyőzni, de nem véletlenül van a mondás, hogy a spórolás pénzbe kerül és a gazdagok kiváltsága. :)
Télen, nem sokkal azután, hogy hozzám került Már meséltem róla, tavaly vettem egy Kawasaki Z1000P-t. Egy leszerelt rendőrmotort. Nem volt rá szükségem, de kellett. Az egyetlen magyar rendőrségi KZ1000P-t, egy olyan motort, amilyet leginkább az amerikai rendőrök használtak. Volt,…..
gépész84 2012.08.20 09:58:05
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja...
gépész84 2012.05.24 21:54:51
@novothauto: A gyártói információ az első dolog és talán a legfontosabb, amire szükség van egy komolyabb probléma megoldásánál. Ezért is tartom nagyra azokat, akik komolyabb, igazi info-k és háttér nélkül belevágnak egy kisvállalkozásba. Nem egyszerű.
De a fő probléma, hogy semmi nem motivál egy mai fiatalt arra, hogy kitanulja ezt a szép, ámde szidott szakmát és lassan elfogy az utánpótlás. Én ezt látom, de cáfoljon meg vki ha tévedek.
Hű, most látom csak, hogy lassan több, mint egy éve nem írtam semmit saját, metálszürke S70-esemről. Pedig meg voltam róla győződve, hogy nem így van, de valószínűleg csak a temérdek mivanavolvóval? – jellegű olvasói kérdés visszhangja rezonált a fejemben. Nagyjából…..