Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olasz Sándor

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves segítőnk, Olasz Sándor jóvoltából már egy hónapja van blogunk, de  igazán dél-pest megyei bejegyzés még nem volt. Hát akkor kezdjük. Mégpedig egy hónappal ezelőtti dolgokkal, amikor még kint voltak a kampányplakátok és a matricák.  Néhány albertirsai…..
Megdöbbentünk azon a tegnap megszellőztetett ötleten, hogy az MSZP vezetése esetleg bennünk keresi új stratégiai partnerét.Már korábban világossá tettük, hogy a hatalmi játszmában sem a kormány, sem az ellenzék pártjaival nem akarunk szövetkezni. Az LMP azért jött létre,…..
Örömmel tudatjuk az LMP (Lehet Más a Politika) Dél-Pest Megyei régiójának aktivistáival, és természetesen minden velünk szimpatizáló (és nem szimpatizáló) magánemberrel, szervezettel, hogy elindítottuk Blog oldalunkat.Ezen az oldalon a régió, és az Ország hírein kivül, a…..
Egy Pék világa Beindulás 2009.05.14 13:11:52
A világ dolgai nagyon nem álnak jól! Többek közt ez is ösztönzött hogy elindítsak egy külön Blogot......A szakma dolgai szintén nem álnak jól! Aki még nem tudná, Pék vagyok, csoportvezető egy Nagynak mondható cégnél. Ami engem rendkivül aggaszt, az hogy a felhasznált…..
A PCe17Os-rõl röviden: Azért készítettem el a PCLinuxOS-t ezzel az asztali környezettel, mert a KDE-nek már nem volt elég a gépem teljesítménye, csak ette és ette a memóriát. Az e17, azaz DR17, Enlightenment, egy folyamatos fejlesztés alatt álló asztali környezet, amibõl még…..
 Hát igen! Mint ahogy a cím is utal rá, igenis van élet a Windows után. Nem is akármilyen!Engedjétek meg hogy bemutatkozzam.Zsebtyson vagyok, egyenlőre még 39 éves, foglalkozásom szerint Pék. Van egy 2,5 éves Lányom (Ő már a Linux-ot tanulja!) úgy is mondhatnám, ő ad…..
Olasz Sándor 2008.02.16 21:22:48
Elkezdhetitek a visszaszámolást!Az új kiadás lassan a finisébe érkezik, és valoszinűleg Karácsony környékén megjelenik, ill letölthetővé válik. Hog mi lesz a különlegessége? Hát az hogy ez egy live dvd lesz, ahol az egyszerű felhasználó telepítés után megtalál minden…..
A PCLinuxOS, a Windows XP-hez vagy a Mac OS-hez hasonlóan, egy operációs rendszer. A PCLinuxOS egy GNU/Linux disztribúció, amely a Linux kernelre épül, és a GNU eszközeit használja. A PCLinuxOS csak egy, a számtalan, világot elárasztó, felhasználóbarát Desktop rendszerek közül.…..