Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PuhaMoha

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kigondoltam Átadó ünnepség 2013.04.30 19:19:32
Az emberek imádnak ünnepelni, de a magyarok tudnak is. Bármi történik kis hazánkban, mi megünnepeljük. Az ünneplés fő eleme a pogácsa és a bor, de lehet az ünnepi evés puccos, úgynevezett svédasztalos prolibuli. Az átadó ünnepség az ünnepség azon változata, melynek során…..
PuhaMoha 2013.05.25 19:02:21
@Kadarka Jánoska: Menjél szépen Svédországba, és onnan tiltsad kifele a négereket, ha bírod! Te liberális komcsi!
PuhaMoha 2013.05.26 00:12:45
@Kadarka Jánoska: Ennek kifejezetten örülök.

http://www.nmsnet.hu/~munkatar/rita.nmsnet.hu/wp-content/uploads/2012/02/tarot-nagy-arkánum-bolond.jpg

Ha akarsz, ha tudsz, ha mersz, lehetsz a kiskutyám.

Igaz ugyan, hogy csak azért, mert a tizenkettő szemével próbállak nézni.

Abban tökéletesen egyetértünk, hogy a harmónika nem egyenlő a középszerrel. Azt esetleg megvizsgálhatnánk, hogy a középszerből fakadhat-e harmónika?! És ha igen, akkor az hol van?!
PuhaMoha 2013.05.26 18:19:55
@ripők: Uj Péter ezzel a 44!!!!négy hülyeségével kiírta magát a normális emberek sorából. Ha így folytatja, a végén csak szmájlizni meg LOLozni fog! Másrészt viszont ha nekem is százmillió okom lenne arra, hogy higgyek abban amit pofázok, akkor én is hinnék.
Soha nem bírtam az olyan hülye kényes alakokat, akik nem szeretnek békávéval utazni. A tömegközlekedés a nagyváros esszenciája (időnként szó szerint, töményen szaglik). Erre szokta mondani a férjem grófi eleganciával, kedves grófnő, gyorsításkor vagy fékezéskor szeretné…..
Oly korban élünk -és egyre, ó egyre, 1-ről 1-re s nem 2-re…– ami korban kreatívnak lenni bűn. A kreatívot már csírájában ölik le, még pocaklakó korában pocaklakóblogot ír róla az  őt  pedig kreatívvá nevelni  jaj, annyira akaró anyci.   A…..
PuhaMoha 2012.05.12 18:18:10
Gondolkoztam kicsit ezen a LEGO dolgon, és segítséget is kértem, mégpedig a leghozzáértőbb szakemberektől: Néztem a gyerekeimet, ahogy játszanak.

Nincs sok LEGO-juk, de akad közte olyan is, amihez kis összeszerelési füzetet adtak, és csak egy dolgot lehet belőle kirakni, akad olyan, amihez a füzet is úgy készült, hogy 3 in 1, hogy lehet eből kisebb vagy nagyobb teherautót is kirakni, ha a tűzoltóautó már unalmas, és mert én gyerekkoromban csak szomszédgyerekeknél LEGO-zhattam, hát a sajátjaimnak vettem pár retro kiadású készletet is. az egyikben még lapos elemek sincsenek, csak 2x2 és 2x4 nagykockák, a másikban már vannak 1x1 től 2x12 ig nagykockák, és ugyanilyen méretben laposak is, a harmadikban pedig már vannak "alap" kerekek, lámpák, ablaküvegek, és ferdén vágott darabok, amiket mi "háztető"nek illetve "csónakorr"nak hívtunk.

Szóval a gyerekeim együtt használják a régit és a modernet is, és lehet, hogy elfogult vagyok, de szerintem az is kreativitás, ha a gyári autóajtót lepkeszárnynak használja a lányom, vagy ha az autókerék levétele után a tengelyből ágyucső lesz a fiam kezei közt. Persze ez egy egész más dolog, mint egyen kockákból építkezni, de szerintem az is kreativitás, és az is fantázia, ha egy olyan dologról derül ki, hogy sokmindenre használható, ami a gyártó szándéka szerint csak egy dologra lenne jó. A kreativitás megjelenhet az alkotásban, a létrehozás folyamatában is (ha kocka van, minden van) és a változtatás, a megmásítás folyamatában is.
Régi viccet előrángatva: Kreativnak tekintem én az amerikai ipart is, (feldobom csavar, leesik traktor, feldobom csavar, leesik hajó, feldobom csavar, leesik űrhajó) és a szovjet ipart is (feldobom csavar, leesik tank, feldobom kavics, leesik tank, feldobom semmi(szemét) leesik tank)

És a gyerekek azt játszák, hogy feldobom vasgolyó, leesik traktor, feldobom traktor, leesik jedi-kard, feldobom jedikard, leesik cápa, feldobom cápa, leesik lovagvár, feldobom lovagvár, lesik T-rex, fel se dobom, mégis inkább vonat.