Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FaParazsa

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Intézményeknek ajánlom reprodukcióban. Egy pofa és rögtön megvan Napóleon, Sztálin, Hitler, Gömbös Gyula, Rákosi Mátyás, Kádár János, egy cigány (aki feszt fociz' és veri a feleségét) de Pablo Escobar néhai kolumbán kokainbáró is.   Valamint szép példa…..
FaParazsa 2013.06.13 09:58:49
Kigondoltam Tolarencia 2013.06.01 03:56:09
 A magyar nagyon toleráns nemzet, hiszen évtizedek óta az elmebetegeket nem sokkoljuk, hanem egy nagy épületbe tereljük be, ahol háboríthatatlanul bohóckodhatnak, szabadon ki-be járhatnak, azt tehetnek amit akarnak kényükre-kedvükre, és természetesen büntetlenül…..
Kigondoltam Átadó ünnepség 2013.04.30 19:19:32
Az emberek imádnak ünnepelni, de a magyarok tudnak is. Bármi történik kis hazánkban, mi megünnepeljük. Az ünneplés fő eleme a pogácsa és a bor, de lehet az ünnepi evés puccos, úgynevezett svédasztalos prolibuli. Az átadó ünnepség az ünnepség azon változata, melynek során…..
FaParazsa 2013.05.26 18:34:17
@ripők: Én inkább abban hiszek, amit te pofázol.
Ha az agyar-agyarban nyalizásnak minősítetted az őszinte, elismerő szavaimat, akkor ezzel mit kezdesz?!
FaParazsa 2013.05.25 19:51:11
@Kadarka Jánoska: Kettős mérce! Fújjjj! Nekem tilos a keménykedés, egy ficakkal arrébb meg arra szólítottad föl szegény aknatáskarádiót, hogy legyen keményebb: "minálunk nincs helye a nádszálaknak. Lengeni majd otthon, itten acélnak kell lenni."
FaParazsa 2013.05.26 15:38:14
@ripők: Nem az esetem. Ráadásul ha erre jár, szopatjátok eleget, én már hozzá se férnék. Ennyit a csupasz szexről. Romantikus szerelem meg azért nem alakulhatna ki köztünk, mert egyrészt nem leszek itt (bloghu) olyan gyakori vendég, hogy legyen időm randizgatni, másrészt közte és köztem van egy erősen a péniszedre emlékeztető (apró, ám lényegbevágó) különbség: nekem úgy tűnik, hogy ő szereti is, meg hiszi is a természetfeletti dolgokat, amikről beszél, én meg úgy vagyok vele, mint Frick az seggbedugással, hogy beszélek róla, meg hasonlatokba ágyazom, de valahogy nem az én világom.
Az eredeti, az olasz maffia "alulróljövő" figurái Kulcsár Attila -szerűek, de nem strómanjai a magyar maffia-alakzat elegantjainak, hanem fordítva: Kilóra megveszik a főséget. A ~ a magyarbűnözés egyik fő megnyilvánulása. A tipikus  cigány bűnöző csak klasszikus, olasz…..
- "...és csak tetszelegni, mindig csak szerepekben tetszelegni: az üldözött csuháját ölteni magadra, a meghurcoltak acéllal kivert csizmáit, az áldozatét, soha-soha magad gúnyáját, rejtegeted, mert folt hátán folt, mert irtóztató színű, mert rég nem divatozó gombokkal kivert;…..
FaParazsa 2012.07.23 09:03:52
@vészmadár (pica pica): Szerintem a kép valamivel szebb. Azt hiszem, hogy amivel a Word2000 megbírkózik, azt egy átlagos olvasó könnyedén befogadja. Ahol a Word2000 megfeszül, ott az átlag olvasó még képes arra, hogy megküzdjön a szöveg lényegével, de a finom rezdüléseket már nem érzékeli. Ha a szöveg tartalmilag is bonyolult, formailag is bonyolult, akkor szinte biztos, hogy az átlag olvasó zavarosnak találja, vagy félreérti. A félreértés rosszabb, hiszen az olvasó lelkesen tapsol, helyesel, vagy épp hevesen támadja az írást az író pedig tehetetlen.
Soha nem bírtam az olyan hülye kényes alakokat, akik nem szeretnek békávéval utazni. A tömegközlekedés a nagyváros esszenciája (időnként szó szerint, töményen szaglik). Erre szokta mondani a férjem grófi eleganciával, kedves grófnő, gyorsításkor vagy fékezéskor szeretné…..
FaParazsa 2012.05.25 12:47:20
@vészmadár (pica pica):
Az átlag nő gyengébb, mint az átlag férfi, de vannak egyéni eltérések. Emiatt inkább szeretnék férfi rendőröket látni az utcákon, de egyrészt a húszkilós férfi nem férfi, másrészt meg van olyan nő, aki intézkedés közben tud olyan benyomást kelteni, hogy jobban tartok tőle, mint ellenkező nemű járőrtársától.
Amúgy értem amit mondasz, és ha kisarkítom a problémát, akkor neked van igazad. De miért sarkítanám ki? A világ nem fehér papírra rajzolt fekete derékszög-párhuzam ábra, hanem egy baromi színes formátlan bigyó.