Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Konkretkonyvek

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pangea Mindeközben Izlandon... 2014.09.17 21:07:22
Évente 2,5 centiméteres ütemben távolodik egymástól az amerikai és az európai illetve az afrikai kontinens. Aki ezt a saját szemével is szeretné látni, nem kell mást tennie, mint ellátogatni Izlandra, ahol a Közép-Atlanti hátság kibukkan az óceán alól. 2014. augusztus 16-tól…..
Sokan gondolják úgy, hogy a szexen nincs mit tanulni, csak be kell dugni a megfelelő szerszámot a megfelelő helyre, és reszelni, amíg el nem élvez a férfiember. Lehet, hogy viccesen hangzik, de szerintem elég számosan vannak, akiknek ez jelenti a teljes szexuális életet. Nőként is…..
Konkretkonyvek 2014.03.04 11:28:38
@skarlát betű: "amikor azt írom, gésa, az örömlányoknak arra a ritka, de létező típusára gondolok, akik sikeresen fenttartották a legősibb szakma becsületét pár ezredév alatt, azaz valami ősi ösztöntől vezérelve született pszichológusok, Ízisz papnők és szexgyógyítók egyben, és igazi testi-lelki, néha még szellemi megváltást is tudnak adni a férfilélek és test nagy szükségei idején. Második válásom reggelén, mielőtt a bíróságra mentem, bejelentkeztem egy közeli műintézetbe, hogy még nősként kurvázzak egyet utoljára. Sokat segített, azonnal fogta, hogy miről van szó, utána széles vigyorral érkeztem a tárgyalásra. De visszatérve Bécsbe, 1984-be, igen, a több mint 2 órás időben, és másnap hatalmas lelkesedésem és odaadó tanulnivágyásom inspirációjára megmutatott mindent, ami egy 16 éves fiút elindíthat az önálló férfivé válás útján, és én figyeltem. Persze ez olyan tudás, amit élete végéig mélyít az ember, de az alapkat segített lerakni, és én azóta is nagyon hálás vagyok neki."

további részlet készülő könyvünkből :)
Konkretkonyvek 2014.03.04 14:02:49
@Tylia cordata: a modern, self made gésáknak nem kell tudniuk a teaszertartás bonyolult rítusát, művészien pengetni a mittomén milyen hangszert, ésatöbbi, elég ha van egy kis kifinomult érzelmi inteligenciájuk, valóban szeretik a férfiakat és ráéreznek arra mire vágysz. Az ilyen örömlány ritka, de létezik