Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B. Hella

0 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyarok honfoglalása nem bevándorlás volt. A honfoglaló magyarok nem migránsok voltak, nem is menekültek...
B. Hella 2016.08.30 19:21:56
@TarZerind: Te Pali mit szólsz hozzá, hogy a Magyarok Nyalija le lesz csukva? :D
magyar-magyar szótár majomország 2016.08.17 15:10:15
B. Hella 2016.08.22 17:03:30
@magyar-magyar szótár: nem elég "nemfideszesnek" lenni, annak is kell látszani.
B. Hella 2016.08.24 19:28:59
@magyar-magyar szótár: Nekem a fideszes olyan Dudi alakú, ingyenes naív hülye. A vén picsa, aki sziveskedett a választási irodánál asszisztálni az évtized választási csalásához a kopaszokkal. Aztán szintén fideszes a cöf menetben lelkesen lépdelő hülye, aki megosztja a napimigráncs putyinoldalról a csadoros képet, hogy "magyar liberális nők tömegével öltöznek így az utóbbi időben"
és fideszes az a marha, aki szenteskedő pofával jár templomba, és forgatja a szemét, mert a szomszéd Béla buzi, de áhitattal olvassa bájerzsoti vég nélküli kurvaanyázását.
Fideszes az a vén barom, aki azért szavaz rájuk, mert "ütik a komcsikat a viktorék" és közben nem veszi észre, hogy nagyobb komcsik ezek a fiúk, mint kádár volt.
Fideszes, aki beírja timike oldalára, hogy ne törödj az irigyekkel, de a szomszéd lányát leribancozza, mert olasz palija van.
És fideszes vagy te is, aki az ellenzékről kizárólag állandó, fröcsögő jelzőkkel, gyűlölettel tud beszélni, és nem tudja elviselni, hogy nekem más a véleméynem. Amúgy meg, ki nem szarja le, hogy te mit eszel. Rühellke nyilván csak koktélrákot eszik, timike csak makrobiotikust, nem beszélve cilike önagyságáról. Persze, majd szalonnáz zabálnak :D
B. Hella 2016.08.27 10:42:10
@magyar-magyar szótár: küldtem neked levélben egy újságcikket, mivel ide nem tudtam betenni
azon túl, hogy Pásti Nóra az illusztrátor, a tartalma érdekes, nem hosszú, szánj rá 5 percet
meg további 10 perc csendes elmélkedést rajta
nagyon üt
és nem politikáról szól, hanem az emberi viselkedésről
"A ganxták Zámbó Jimmit hallgatnak." /köcsög Dudkó bőőcsessége/ háttér: A picsatársadalom picsaemberét kvintesszeciálisan két reklámszpottal tudnám szemléltetni:..
B. Hella 2016.08.23 07:26:27
@nagyjoco @Frick László Emlékzenekar: @TarZerind:

Szerintem Dudi annyit hangoztatja ezt a dolgot, hogy jelentősszámú személyes tapasztalatból tudja :D
Miért, pasik is randizhatnak egymással, nem? És Dudi biztos az egzotikusra bukik.
Síkbolygón, hol a picsamédia vezérlete picsatársadalom tenyész, lehetetlen beszélni bármiről, ami több kettőnél. A picsanetokrácia elvileg demokratikus berendezkedésű lenne. Kétféle politikai pártot különböztethetünk meg:..
B. Hella 2016.08.17 16:39:47
@TarZerind: nincs blogom, a fb-n szoktam feltenni jegyzetet a Hölgyek örömébe, de szerintem több hónapja nem írtam bele semmit.
Nem tudlak megnézni a pofakönyvben, mivel mikor azt írtam neked, ha mész Krakkóba, okvetlenül nézd meg a Jagelló egyetemet, akkor letiltottál :)))))

Amúgy még most sem értem, min idegesedtél be a Jagelló egyetemen.
B. Hella 2016.08.19 07:20:22
@TarZerind: Palika, jó néven kerestél, nincs új adatlapom, csak mint ahogy említettem, te LETILTOTTÁL. És így te sem látod keresésben a lapomat, amig nem oldod fel a letiltást :D
B. Hella 2016.08.20 08:48:57
@Fenehorizont 667: JÓL :D

@TarZerind: nem Pali, TE tiltottál le, nézd csak meg a FB adatvédelmi beállításaid. Mondjuk, tuti részeg voltál, aztán elfelejtetted.
Az orális (a tablettás) fogamzásgátlásig a gyerekcsinálás férfidöntés vagy munka volt. Az 50-es években a lányok szerettek volna gazdag kulákgyereket fogni férjnek és kulcsolták rá a legény farát az ölükre, ki ne húzd,, verjed belém még, gyerünk!. Debizony a zsírparaszt…..
B. Hella 2016.08.17 13:11:49
@Frick László Intézet: ősasszonyi attidűd a drágakurva timikénél? Direkt kigugliztam, 35 lesz. Én ilyenkorra már kétgyerekes családanya volt :D
Lassan nagymama korba ér :D
B. Hella 2016.08.19 07:36:38
@Frick László Intézet: nem csúsztattam semmit. Ott tartunk már, hogy az a magyar, aki nem hajlandó itt szarér-hugyért meggebedni, hogy vuittoni többet lophasson, az "geci kitántorgó" a nő "azért szül, hogy ne kelljen gályázni" ellenben példát vehetne mindenki a lófejű, elhasznált picsájú, luxuskurva vajnatimikéről, aki "ősasszony" stb.

És közben az én "szinvonalamról" hablatyolsz. És milyen a te szinvonalad? Story és Hot magazin timike celebesítése) és vakkomondoros (a nő azért szül, hogy ne kelljen gályázni)
Te írtad mindkettőt.
Tehát az a magyar, aki külföldön dolgozni akar, a munkájából megélni, azt lenézed, de bezzed vajnatimike,az tuti csaj...
B. Hella 2016.08.19 07:44:09
@Frick László Intézet: nem csak a pénzért megy el a többség, hanem azért, mert a VIP aranyifjak országa lettünk.
Mindenki, aki bekapja tövig viktorodnak, az VIP lett, lásd botrány volt a szigeten, mivel annyi vip jegyes volt, hogy 4-5 órát kellett sorbanállniuk a beengedésnél.
Aztán ezek a vip jegyes aranyifjak, mint rühellke férje..stb viszik el a közbeszerzéseket, valós teljesítmény helyett "kommunikációs stratégiát" írnak többszázmilliókért az eus pénzből.
Ebből van elege egy csomó embernek, hogy egyre több faszt kell eltartani, aki versenypiacon életképtelen lenne, de ki akarja szakítani a maga százmillióit.
Ennyit adózni nem lehet, ezért ilyen alacsonyak a fizetések. Ahogy a mondás szól, nem tudunk annyit adózni, amennyit ellopnátok.
és akkor végső lecsúszásodként dicsérsz egy ilyen primitív, pénzéhes kurvát, mint timike. A kávéautomatába kell netes pénztárgép, a kaszinóba nem kell. Ellenben timike egymillióért vesz fürdőruhát, hogy miamiban abban bulikázhasson. Ebből lett a külföldre költözőknek elege.

Persze, te része vagy a VIP szekciónak, nincs min csodálkozni. A VIP szekcióból nézve persze, hogy ez nektek JÁR. Aki meg nem hajlandó azért itthon meggebedni, hogy több jusson nektek, az "geci kitántorgó".
Az egyik picsapártunk, egy minden kiterjedést nélkülöző, társadalmi bázis nélküli médiacsinálmány vélt vagy valóban is liberális személyiségekkel floodolna magának követőket. Az egyik plakátjukra Barack Obamát is rákopipasztázták:..
B. Hella 2016.08.12 11:25:59
@Frick László Intézet: Valóban, nem saját kiskezével állította át, hanem áteröltetett egy olyan közlekedési koncepciót a közgyűlésen, ahol az egyéni, autós közlekedésnek van elsőbbsége a tömegközlekedéssel szemben, amiben benne van a lámpa is. Kb. a hetvenes évek elejét idézi a felfogása a város közlekedés szervezéséről. Majd miután Vitézy kifogásolta, annyi volt a megjegyzése, hogy Vitézy esténként a Tütü bárban szokott piálni, TEHÁT ne kritizáljon.
B. Hella 2016.08.12 11:31:14
@Frick László Intézet:
tudom, nem jó helyről van, most ezt dobta fel a kereső, amúgy fenn van a kurucinfoson is, de onnan mégsem akartam linkelni
444.hu/2013/11/06/tarlos-istvan-20-pontban-ker-surgos-lepest-a-bkk-tol/
a lényeg, hogy az autósokat akasztó és villamost előnyben részesítő lámpa egy modern városi koncepció. Ezt fúrta meg tarlós
nemrég Bécsben jártam, a máriahilferen, bár nicsenek kitiltva az autók, olyan forgalommérsékelt zóna jött létre, hogy elvétve látni autót, minden vagy gyalog, vagy biciklivel, van metróval megy a belvárosba,
B. Hella 2016.08.19 07:27:05
@Frick László Intézet: látom, a linkelt cikkcsit nem sikerült elolvasnod.
Megcsinálták a fonódo villamost, úgy, hogy több megállón kereszttül a jelenleginél is szűkebb az úttest, az autósforgalom csak a sinen lehetséges. Az autóslobbi - internesönel persze nem nyelte be, hogy ezeken a szakaszokon nem lehet autózni, és az alternatív utcákat használhatja csak, Tarlós, meg aki évek óta nem használt bkv-t, baszott a tömegközlekedés érdekeit érvényesíteni, holott volt lakossági véleményezési szakasz, ahol ezt rengetegen kifogásolták. Eredmény: megvették a világ legdrágább villamosát, elkészítették a világ legdrágább villamospályáját, ezerrel repeszthetne a villamos, ehelyett 2-3 megállón át sétatempóval kényelmesen el lehet mellette húzni, mivel áll a villamost a dugóban, a picsa autósok csak és kizárólag erre hajlandóak menni, tarlós pedig megmondta, NINCS elsőbbsége a tömegközlekedésnek. Több helyen lenyilatkozta, leírt közlekedési koncepció, mintha csak a hatvanas években lennénk.
magyar-magyar szótár cicaharc 2016.08.12 10:12:01
A nőiszolidaritás afféle, mint a magyar szájjalliberális geciújságíróknál a véleményszabadság. Ha ÁLTALÁNOSAN azaz nemkonkrét esetekben, akkor körömszakadtáig egyébként pedig squirting, milking, cum filled and blasted. Ha például a kommentsávban egy bedemárton alakúan "provokatív" kijelentést…..
B. Hella 2016.08.16 08:31:43
@A Hannibal Lektűr-attitűd: nem, az szerintem nem furcsa, hogy valaki időnként ír, időnként nem...az lehet munkafüggő is, ráér, nem ér rá...

www.port.hu/azonossag_identity/pls/w/films.film_page?i_film_id=55911

Jó, persze nem ilyen durva formában, de erre gondoltam, mikor hasadt személyiséget írtam. Bár, az utóbbi időben csak a cöfikés van előtérben, a másik, a laza, toleráns művésznek nyomát sem látom évek óta :(((
B. Hella 2016.08.17 12:56:26
@TarZerind: hát Pali, közepesen barna vagyok idén nyáron csak, sajnos. Kimaradt a tenger :(((
B. Hella 2016.08.17 13:04:31
@Frick László Intézet: Itt kezdődnek a problémák, mikor Hannival közösen válaszolsz nekem. Én azt írtam, ha olvastad, hogy az ÍR / NEM ÍR probléma az időhiányból adódik.

Nem a cikk miatt tollak bele valamibe, hanem a hozzászólásod miatt, hogy az a nő szül, aki nem akar gályázni.

Ebben az egy mondatban valamiféle akkora macsó-felsőbbrendű őstahóság lakik, hogy szörnyű.
Tehát az a nő, aki nem szül, az megbolondul, cicaharcol, stb, aki meg szül, az csak azért, hogy ne kelljen gályáznia.
Mit tudok én ezzel a véleményeddel kezdeni.

A cöfikébe való betolás nem emiatt a cicaharcos cikk miatt van, csak Hannival nem szoktam máshol beszélgetni.
A kb 6-7 éves pályafutásodra nézek vissza, mikor azt mondom, hogy minta két különböző személy lennél, van a régebben megismert, laza művész, aki jópofa, kedves, toleráns, lehet vele haverkodni, művelt, széles látókörű, és fantasztikus humora van. És főleg, pontosan tudja, hogy a ő nem barikamay, de képes eljátszani. JÁTSZANI.

És itt van jónéhány éve egy megkeseredett pasi, aki nem vicces, nem kedves, és elszántan harcol egy takonszerűen undorító, történelmi szemétdombra való rezsim, és annak vezetője elfogadtatásáért. 10 éve Barika egy ilyen pasin, mint Ovi röhögött volna, Andyvajnáról, vuittoniról megsemmisítő cikket írt volna, és a végén hozzátette volna, hogy és most tapsoljunk.
Egy vidékitanárnő-tagozatos vidéki szocialista tanárnő naplójából: Je suis VidékiTanárnők! Van ugye a lehetőség, fogom a politikaízlésemet és választok a ~ban a magam képviseletére egy számomra rokonszenves, szerintem schneidige und fess, fasza [-> passend für Demokratien] arcot, akiről így…..
B. Hella 2016.03.03 21:44:45
akkor most én is idézek, 2013-as törvény, tehát a csüngőhasú geci rémuralma alatt született

...Alkotmányos alapelv, hogy a hatalom birtokosa a nép. Hatalmát az Alaptörvény keretei között, elsősorban választott képviselői útján gyakorolja. A demokratikus hatalomgyakorlás része, hogy az ország sorsát érintő legfontosabb ügyek eldöntésében a polgárok közvetlenül, népszavazás útján is részt vehessenek. ....

Tehát kedvenc focistád alkotott egy törvényt, amiben benne van, hogy a demokratikus hatalomgyakorlás része, hogy a népnek JOGA van népszavazást kezdeményezni. Ehhez képest most rövid időn belül a második orbánfasszopó vén picsa szíveskedett ezt megakadályozni.
A vén picsa NEM akar népszavazást, mert nem kezd el aláírásokat gyűjteni, hanem azt akarja megakadályozni, hogy ne érvényesülhessen a népakarat. Orbánfasszopó vénpicsa1 és vénpicsa2 természetesen nem kap jogi segítséget, maga találja ki a kis obstrukciós akciót, maga szervezi meg a fiúkat a b középből, és mindent maga inzéz, hogy NE lehessen népszavazás. Orbán patyolattiszta mint a hó, semmi köze hozzá, semmiről nem tudott, két vén picsa magánakcióját látjuk itt fél éven belül másodszor, hoy NE érvényesülhessen a népakarat. Ennyire elvakult segg még te sem lehetsz. Vonjuk ki a képből a börtönviselt bőrfejűeket. Ha valaki NEM kezd el aláírásokat gyűjteni, akkor minek ad be népszavazási kérdést? És persze, teljesen véletlen, hogy a két vén picsa belsőkörös fideszfasszopó, reklámképen szereplő banya.
Fejszenyélfaragáshoz kéznél a minta. /Kínai bölcsesség/ Illyés Tibor  -eredeti foglalkozása szerint fotóriporter- egy igazi műalkotással nyert a hír, eseményfotó (egyedi) kategória első helyén. Tanuljuk el tőle azt, hogyan lehet műalkotás készítésével újságírói műfajban mégis nyerni. Illyés…..
B. Hella 2016.02.24 17:22:03
@TarZerind: @Frick László Intézet: na, és a lényeg maradt ki, hogy azóta időnként benézek ide, lecsekkolom, milyen hülyeséget talál ki rólam, amit esetleg itt akar közkinccsé tenni, mivel tuti bekattant... :(( eddig sem volt normális, de most ...hajajaj

Na most, az autóügy. Dudi nem érti a japán nem-et, felhívott, kérdezgetett, és én azt mondtam, NEM tudom pontosan, értsd: nem fogom részletesen elmesélni, mert dudi kiszerkeszti. Sajnos Dudi ezt azóta nem képes felfogni, hogy attól, mert valamit NEM mesélek el neki, attól még létezik a dolog, csak nem kötöm az orrára, mint a klikkes autóügyet. Pont azért mert nem ismeri a levéltitok fogalmát, és amit egy embernek elmesélek, nem biztos, hoyg szeretném látni kiszerkesztve.
B. Hella 2016.02.28 08:53:11
@A Hannibal Lektűr-attitűd: van egy haverunk, aki az utóbbi időben már teljesen olyan hülye volt, mint Dudi. Erre most felnyílt a szeme, kiderült, tud minden szemétségéről a fidesznek, és a népszavazásos eset óta utálja is őket rendesen. Persze, Duditól ezt ne várjuk, nyilván most megint hónapokig bújkálni fog, vagy lehet örökre megszakítja velünk a kapcsolatot, mert továbbra is fidesz-szív dobog benne, akkor is, ha azok már a bőrfejű verőemberekkel tartják fenn a rendet és Rühellke meg miniszter lesz. Áder kishúga klikk vezető :D Kár vele Hanni, szerintem Dudit elvesztettük.
B. Hella 2016.03.03 21:34:45
@Frick László Intézet: nem tudom, minek hozod fel állandóan, hogy majd ha a nácik kerülnek kormányra...egyrészt nemrég még te voltál a leglelkesebb szószólója, hogy a nácik az gömböcpárt, meg szétesik hamar...stb
másrészt azért szerintem nem mi tehetünk Hannival arról, hogy ilyen szar, geci, náci hajlamú országban vagyunk kénytelenek élni. A zsírmagyar alapvetően tahó, irigy, rosszindulatú. A kisszázaléknyi, nem ide illő gondolkodású, ahogy te mondod "szakállaspulóveresnéni és bácsi" idegen test ebben a zsírtömény ostobaságban. Persze, hogy lesz jobbik kormány, sőt, lesz még lejjebb is, mikor minden épkézláb 30 alatti elhúz innen a picsába. Maradnak a 70 iq-s betyárok, hülyék, alkeszek, nácik, és a fideszhuszárok gyerekei. Ennyike.
UPDATE SZIVÁRVÁNYVÁROS!!4!!4!! kép forrása..
B. Hella 2016.02.28 20:55:19
@Dinamuki: amúgy oktatási témában írott remek :))) cikkeimet lásd új helyen
konc . kinja . com

direkt hagytam szóközöket, hogy ne link legyen, akit érdekel annyira, hogy megnézze, az begépeli :)
B. Hella 2016.02.29 15:22:09
@nagyjoco: mint már többször hangsúlyoztam, "nem azt mondták Feri, hanem azt, hogy menj a picsába" ha emlékszel.
Na, ezt nem értem, hogy most miért nem mondja újra a nép...hogy Obika, fogd a pereputtyod, mészároslöristűl, habonyostúl, matolcsyalapítványostúl, rogánbetelepedési kötvényestűl,,és menj a picsába.
B. Hella 2016.02.29 15:26:01
@Frick László Intézet: elmúútnyooocév, mertgyurcsány...valami okosabb tőled? :D

Jaja, persze, erdősné kupaszerdán a béközépben együtt köpi a szotyit a fiúkkal, ott dumcsizták meg, hogy elkísérik, még véletlenül sem a fixx felsővezetése szervezte oda őket :DDD

Rühellke le van szarva, csak ne kerülne annyiba. Lesz még turisztikai miniszter, hidd el.
Igen, lehet náci- lézer kormány. De azok a gyerekek, akik kockás ingben fotózkodnak, pár év múlva szavazók lesznek :D
ELŐRE A FEJLETTEN FASZBÚKIZÁLT  TMBRLOID  EMBERTÍPUS & INTERNETTÁRSADALOM FÖLÉPÍTÉSÉÉRT dedicated to Hannibal Lektűr A filo szemcsin a dialektikát gyakcsizzák a skacok. A tansegcsi fölszólítja A-t és W-t egy vita megvívására: ímé: A: Like this! W: Fuck!…..
Hölgyek Öröme Lehet-e csevegni? 2012.10.19 08:45:48
Mellékesen egy új cikk, és válasz egy kérdésre: Szét lehet-e csevegni egy nem mainstream blogot? Miért nem lehetne? A blog lényege szerintem, hogy interaktív. Ha valaki nem a cikkhez szól hozzá, akkor sem történt semmi. Trollkodásnak kizárólag azt a tevékenységet szoktam…..
B. Hella 2012.10.20 08:56:43
@ripők:
@efes: @vészmadár (pica pica):
számomra ebben egyébként az az érdekes, hogy valaki ugyan olvassa a cikkeket, de érdemben soha nem szól hozzá, csak az elütéseket teszi szóvá. Tehát figyelmesen olvas. De a lényeghez miért nincs véleménye soha? Ha meg a tartalom nem érdekli, akkor minek mélyed bele mégis annyira, hogy kiszúrja a helyesírási hibát? Na, ezt magyarázzátok meg nekem.
magyar-magyar szótár sors 2012.10.20 07:02:15
avagyis egy regény hálójának fölvetése A zsidók a német nemzettest része is. [Ahogy pl a magyaré is.] -> a zsidó eredetinevek németesedése [Kohn <-Kahane]. A német nemzettest kispolgári részébe a sorsközösség a nemzettest egyikrésze (elzászi németek, lotharingiai és…..
Hölgyek Öröme tarka 2012.09.01 20:22:55
szánkon tarka hazugság. Itt hazudok és ott mutatom a valót? Ott füllentek, itt kendőzöm? Egyik sem. Mindkettő. Igen, nem. Fekete, fehér. Vörös. Én.Szánkon tarka hazugság. A hazug, ki büszkén hirdeti, hogy hazug - igazat mond. Legalább arra emlékezz, mit…..
B. Hella 2012.09.07 20:24:31
@kikoránkell: Nem kell udvariaskodni, a blogetikett szerint írd be nyugodtan, hogy szar.
sőt, SZAR (mármint nem Lucy postja, hanem az egész blog)

Én például imádom, ha nem olyasmiket írnak be, hogy jó, vagy egyetértek, hanem hogy a post szerzője egy stupid tehén, vagy hasonló. Akkor tudom, hogy az illetőből sikerült valami reakciót kiváltanom. Ha meg még trollkodni is visszajár:)))
Nem tudom mikor érted meg, (vagy mások is, mint pl, Kadarka) hogy nekem a blog semmi más, mint játék, fantázia, ilyesmi. De egyedül nem jó játszani. Ha valaki vérkomolyan akarja venni, hogy ő Bübüke néven ír, és azt felteszi, és az egy alkotás, akkor valószínűleg nem teljesen normális:)
de engem még ez sem zavar:D
B. Hella 2012.09.08 10:11:19
@kikoránkell: továbbra sem értem ezt a habzást és kritika áradatot :))
(igen, itt két kritika már áááradat)
na, szóval továbbra sem értem miért véditek annyira a bloghu-t, én nagy néha belenézek egy-egy kiemelt cikkbe, meg az ottani kommentekbe, hát izé...
egyrészt soha nem állítottam, hogy művészeti blogot tartanánk fenn, és azt sem, hogy oknyomozó újságíró lennék, vagy komoly politikai elemző. Ez egy BLOG.
nem hinném, hogy pl. az állandó kiemeltként működő hírcsárda, most éppen "magyar balták" cikkével olyan nagyon sziporkázóan szellemes lenne hozzánk képest, és az ottani kommentsor, pl. az a tag, az orbános avatarral, fején korona, az igen:D

tudod mit, én abszolút nyitott vagyok a kritikára.
Mutass nekem légyszíves itt az indekszen két-három blogot, amit nem profi újságíró ír, kellően sziporkázó, jól van megírva, és csupa színvonalas komment érkezik hozzá. Kíváncsian várom:)
Előszöris, mi volt az  IFA:  Az IFÁ-nak leszólás a magyar kamionos-szlengben az "ellenséges" vontató (kamionos szlengben traktor)-márkákat sújtó előítéletes leszólás illetve az ellenséges kamionsofőr hirigelését szolgálja. Pl a disznó IFA a M.A.N. az emblémájában…..
Utak Elíziumba Három bé 2012.07.16 06:57:00
"Uram, adj békét annak elfogadására, amin nem változtathatok,bátorságot, hogy megváltoztassam amit megváltoztathatok,és bölcsességet, hogy megkülönböztessem a kettőt egymástól!"..
B. Hella 2012.07.25 09:43:58
@Memento Mori: megkaptad a meghívód? ha oda mégsem szállnál be, persze nem gond, szólj nyugodtan:)
B. Hella 2012.07.25 21:27:07
@Memento Mori: japán NEM:D
de persze, semmi probléma, mondtam már, a HÖ-ben nincsenek "kötelezettségek" ez egy laza alkotógárda
A szórólapozó fiatal lányt az utcán támadta meg a kutya. A tenyésztés csodája, harcra nemesített génállománya, tömör izomzata nem sok esélyt adott a másik félnek, azonnali operációt igényeltek a sebesülései, talán örökre magán viseli a nyomait a támadásnak. A kutya…..
B. Hella 2012.06.18 22:33:29
@Ezerszo: nagyon köszönöm, hogy megszólaltál a témában. Ha már morális problémát akarnánk kavarni, felmerül, hogy vegák-e az állatvédők, vagy azért lecsusszan ebédre egy-egy rántott csirke, bécsi szelet, stb. De nem mennék ilyen messze. Senki sem vonta kétségbe, hogy állatkínzás létezik. De itt nem erről szól az eset. Ha Dr. hannibál Lecter megeszi egy áldozat karját, majd megjelenik egy lelkes lélekbúvár, hogy majd ő rehabilitálja Dr. Lectert 50 ezer forintért, azt a felhívást is megosztottad volna? És emberként mit is jelentene ez? Hogy ezután újra szabadon mászkálhatna, mert "rehabilitálva van" ? Nem kívánom a kutya vérét, és nem is kívánok vele szigorúbban bánni, mint egy vérengző emberrel. Zárják 20 évre börtönbe. Egy kutyával miért vagyunk elnézőbbek, mint egy emberbűnözővel? Nem pont ez a siklogika? Vagy a kutyáknak csak jogaik vannak, de rájuk nem vonatkoznak a törvények? amúgy meg: van olyan kategória, hogy valami törvényes, de nem etikus. Ez esetben, lehet hogy valami kiskapu engedi megmenteni a kutyát, de nem etikus. Hol vannak a kórházban fekvő áldozat jogai? vagy neki nincsenek? ha elkezdünk moralizálni, elég rosszul jönnek ki belőle az állatvédők.
B. Hella 2012.07.22 19:10:13
@Alaister Grand: nem nyúltam a kommentekhez. egyetlen betűt nem vettem ki belőlük. Nem szokásom.
B. Hella 2012.07.23 22:01:16
@Alaister Grand: most belemehetnénk egy többfordulós párbeszédbe, hogy ki miért, hogyan, de ha emlékszel, volt némi technikai malőrünk is pár napja, amikor a postok sem voltak meg egy napig. Valószínűleg nem én voltam a hisztis gyerek, aki dühében megturkálta az adminfelületet. De az az ügy részemről lezárva, szerintem ne bolygassuk.
magyar-magyar szótár náculás 2012.07.22 04:23:00
Sok újat már nem tudok mondani [írni] ráadásul dúl (azaz pang) az ubiszezcsi . Jó is az uborkatermés az idén az aszály és a gombabetegségek ellenére is. Az anyagozás czikkely alatt azonban vészmadár blogpajtásom érdekeset vetett föl, miszerint létezhet eszmei függés…..
B. Hella 2012.07.22 11:45:33
@RomBold!: átküldtem most az egészet neki
csak egy megjegyzés: nem én kértem Dudit, hoyg írjon róla, postoljon, stb, részemről lezártnak tekintettem az ügyet már pár napja
amúgy értem, hogy nem, te nem, és azt is elismerem, sem megengedő, sem toleráns nem voltam a kérdésben.
De nekem elég, hogy a barátom barátja...stb összefüggés is. Tekintsd udvariatlan, merev, akármilyen gesztusnak, nem igazán tudom elképzelni, hoyg jóban legyek valakivel, akinek vannak a túlpartról is barátai, mégha nem is ért velük mindenben egyet. Nem lehet kinn is benn is egeret fogni. A post pedig nem az én kiajánlásommal van címlapon.
Hölgyek Öröme Angyalkártyázás 2012.07.19 21:47:00
Próbáltam másfelé is népszerűsíteni a HÖ-t, és kíváncsiságból regisztráltam az egyik legnépszerűbb női oldal blogjába (a nlcafe-ra, most mit titkoljam, lehet röhögni). Meglévő, régebbi cikkeimből válogattam oda az anyagot, amit olyan nőcisebbnek ítéltem, hátha…..
B. Hella 2012.07.21 12:54:29
@vészmadár (pica pica): hasba kell lélegezni, akkor már öt-hat mélyebb levegővétel is elég a teljes lenyugváshoz:)
B. Hella 2012.07.21 23:16:44
@Memento Mori: ne keverjük a dolgokat
engem pl. semmilyen módon nem frusztrál, hogy te asztrológus vagy, tőlem akár alkimista is lehetsz, az sem zavar, hogy Lucynak nem tetszik a leopárdos cipő, hogy én megeszek egész érett sajtot is, de tudom, van aki a szagát sem bírja, hogy én szeretek kirándulni, de más már tengeri beteg, ha nincs aszfalt a talpa alatt, stb, stb
tehát nálam aztán nem klisé
ha a R-al való konfliktusra célzol, azt felvállalom, az nem különbözőség, hanem kibékíthetetlen ellentét
és ha jól emlékszem, kértem véleményt is - hogy monjda a pap - vagy most szóljon, vagy hallgasson örökre...szóval, talán akkor kellett volna jelezni...amúgy tőlem mormon is lehetsz, hihetsz Uri Gellerben, bármiben, nem zavar
ami nem kártékony, és nem ártó szándékú
sőt, direkt örülnék egy parafenomémmak az alkotógárdában:D
@látjátok feleim szümtükkel: üdv:) már vártalak:)
B. Hella 2012.07.21 23:18:20
@Török Zsófi: erről már gondolkodtam egy cikken, mármint a filo irányzatokról, épp az itteni vita kapcsán, de ha gondolod, írd meg te:)
Azt mondja Lajoska, hogy nehogy már pont matekból. Mikor ő csiszol a legszebben, és a félig takart fecskefarkú csapolása is neki sikerült a legjobban. Igaz, egyszer a furnérfűrészt belehúzta a kezébe, de hát ki nem? És gyanús az is, hogy a szerkezetlakatosok anyagismeretből bezzeg.…..
B. Hella 2012.07.05 18:52:21
@vészmadár (pica pica): aki az egyik cikkemnél okoskodott sokat, és érződött, hogy valami tűz közeli fazon, akivel a műszerész meg technikus stb fokozatokon vitáztatok
Utak Elíziumba Rád emlékszem 2012.06.30 08:34:00
Legközelebb, Veled. ..
B. Hella 2012.07.05 18:41:25
@látjátok feleim szümtükkel: mert hiányzik a metakommunikáció, az egyidejűség, az azonnali visszacsatolás. Továbbá az ember nem osztja meg minden gondolatát nyilvános felületen.
Miért, szerinted alkalmas?
Amikor az olyan szokásos lózungokat halljunk vezető politikusaink szájából, hogy „hazai vállalkozások támogatása" meg „hungaricum" és „munkahelyteremtés fiataloknak" valószínűleg mindenki előtt más kép jelenik meg. Van, aki kizárólag mezőgazdaságban tud gondolkozni, mert…..
B. Hella 2012.06.27 18:37:33
@Legyezős Lucy: nem, dehogy csak a benne ülő munkanélküliek, ez a mondás a szalámipolitikai csúcsa. Nem egyszerűen a dolgozók - munkanélküliek vonalon uszít egymás ellen, és szeletel, hanem pompás diplomás - nem diplomás szeletet is vág, és vág egy Budapest - vidék szeletet, mivel a romkocsmák a főváros jellegzetes intézményei. Vidéki állástalan diplomás nem tud romkocsmában merengeni. Pár év múlva tanítani fogják ezt politológia szakon.
kép forrása Mókás ez a matyóhímzés[kalotaszegi]szindróma is. Van ugye a dizánnyos felgyövetele, mint ahogy egyes betűtípusok is feljönnek, most a 60-as évek cégtáblabetűi a divat, ezzel van kiírva időjárás fejlécek és MINDEN és egyre. Ha az elmúlt negyedszázadot…..
B. Hella 2012.06.17 08:24:23
@magyar-magyar szótár: látom, nem bírod a meleget. Mióta hőség van, nincs új cikk.
 A szondás ipsék  írta Budai Hella, a Hölgyek öröme vezéregyénisége   Állítólag Amerikában léteznek annyira távoktatásban működő főiskolák is , hogy elég befizetni a tandíjat, levelezni velük, aztán párezer dollárral szegényebben ugyan, de az ember…..
B. Hella 2012.06.09 09:00:27
@magyar-magyar szótár: fogalmam sincs, elolvastad-e, de ismerjük egymást annyira, ha meghívnálak a blogomba (meghívtalak) elfogadnád és küldenél egy szöveget, olvasás nélkül fel merném tenni, ha épp nincs időm, hogy majd visszatérek rá.
Ez tetszik, a nevem garancia:))) Szerinted hányan blogolnak ezen a felületen, és ebből hányat ismernek név szerint? Majd pont engem. Különben is, mivel nem társszerzőként került fel a szöveg, felületes szemlélő (olvasók 99%-a és Bogi) a te cikkednek hiszi. Ez benne a poén:))
magyar-magyar szótár igazság 2012.06.05 05:32:00
>> Az igazság nem vajaskenyér!Az igazság téliszalámi!<</punk dal 1978/Az igazságra is érvényes Dudi Nagy Fing Törvénye, miszerint mindenkinek a sajátfingja ésdeazonbanpedigcsakhogy a más fingja valamint A Kedves fingja, az apja fingja a lányának és a feleségének meg…..
B. Hella 2012.06.09 08:54:29
@mázolóxj4cypn: szerintem is mindkettő, bár, ha azt mondják egy nőről, hogy nagypicsájú, akkor egyértelműen nagyseggű. Illetve átvitt értelemben egy nőtípus, de ezt Dudi jobban meg tudná fogalmazni, milyen is az az nő, akit így hívunk. Rossztermészetű, korlátolt, stb. Majd Szótárúr pontosít.