Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bQdy

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rokkantroll a nappalimból 11 - 12 2012.05.18 20:28:00
Ez ilyen összevont nap. Főként azért, mert ugyanazt csináltam. Nem is volt olyan bonyolult szöveget írni, csak nehéz volt hozzákezdeni. Ezzel ment el a tegnap. Mármint a hozzákezdéssel. Ma stikában énekelgettem, de közben végig paráztam, hogy átjönnek a szomszédok. Nem jöttek.…..
Rokkantroll a nappalimból 9. nap 2012.05.15 22:55:00
Ma kitaláltam, hogy hogy lesz a második szám. Megcsináltam hozzá a dobokat végig. Kicsit gáz, már az üres dobot is alig bírja a processzor, ez is egy tanulság. Később próbálkoztam gitárhangot csinálni, de nem sikerült. Ugyanazt már nem akarom ellőni, mint ami az elsőben volt,…..
Jó reggelt! Nahát, hogy repül az idő, ha az ember alkoholmérgezésben alszik! Arra jöttem rá, hogy igazából tökmindegy, hogy hova rakom ki a nótát, a  maihoz, vagy a tegnapihoz. Ti is így látjátok, nem? Na itt van: Még lehet, hogy kis finomhangolás lesz rajta, de nem olyan…..
Rokkantroll a nappalimból 3.nap 2012.05.09 19:58:00
Még lehet, hogy nyomogatom kicsit, de sok változás nem várható, úgyhogy akár össze is foglalhatom. Rengeteg újdonságot tanultam, tök király. A mikrofon nem működik mégse, nemtom, hogy a vadiúj kábel szar-e, vagy mi van, mindegy. Majd megpróbálok szerezni egy másik zsinórt,…..