Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wednesday7

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peti és fullos mintás inge a pénteki ügyeletes, szavazni is lehet csak még nem érthetjük mire de ki is derül rögtön: itt kérem komoly próbatétel vár a párbajozókra, el kell tölteniük kerek három(!!!) órát a többiektől elzárva a nyugiszobában, amit a szerkesztőknek van pofájuk száműzetésként…..
Wednesday7 2021.02.13 22:12:11
@MsIreneAdler: Nálam is. Bálint ezen a héten végképp elásta magát, ahogy támogatja proliékat.
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak. Akik hozzám hasonlóan Tom Brady rajongók, azok velem együtt élik most a sporttörténelmet és gondolom hasonlóan boldogok, mint én. Ráadásul hétfőn illegálisan szaunázni is voltunk egy wellnessben, amit csak a mi kis csapatunknak nyitottak ki,…..
Ez a nap is eljött. Az utolsó VV8 hogyvolt Powered By Chat Géza. Emlékszem a hatodik etapra, aminek mind a 120 napját Sixxszel ketten nyomtunk le. Az se volt egy fáklyás menet, vagy egy leányálom, sem egy tündérmese, de egy kósza gyaloggalopp se. A hetedik már jobb volt, mert azt már öten szopkodtuk…..
Ébredezik a villa, még mindenki a tegnapi mérlegelés okozta sokk hatása alatt. Tudnám miért, hogyha merőkanállal zabáltam volna a kristálycukrot, és a legintenzívebb mozgás, amit műveltem volna az elmúlt három hónapban, az az volt, hogy a jobb kezemmel pirosra vakartam a bal seggpofámat, de azt is…..
Wednesday7 2016.11.24 10:45:31
Ez egy részlet Vivi fohászából, amit Zsóti párbajtaktikai mítingjének végén eltolt. Az egész adás azzal indította a maradék agyam lerohasztását, hogy Anikó feltette a napi nézői kérdést, hogy ki vasalt heréjű péniszputtony jósolja meg azt, hogy kié legyen a sufni. 1, ki a kankós faszt érdekel; 2,…..
Szerencsére, a fenti cím ellenére, egyelőre nem kell tartani attól, hogy Vivien újra rászabadult a világra, csak egy rövid látogatást tett hazánkban, majd további kezelésekre még visszazárták az ideiglenes lakhelyére. De ne ugorjunk ennyire előre, nézzük, hogy mi történt vasárnap a bolondokházában...
Wednesday7 2016.11.22 22:54:01
@ezneménvagyok: de most már frufruval nem :D
Wednesday7 2016.11.22 22:58:57
@Almaka: csak az a legszánalmasabb, hogy micit egy utolsó kurvának, a női nem szégyenének tartja, közben nem tűnik fel neki, hogy a felesége ezerszer rosszabb. valószínűleg ha bárki hajlandó lenne megpiszkálni, ez a bohóc is orrba szájba nyomatná magát...
Bencus jelentkezik be ma is, a haját kicsit megfútta a keleti szél. A hét Való Világ a Való Világban jegyében telik, vagyis a gyökerek ideiglenesen visszavették szánalmas kis életük felett az irányítást, és jó baráthoz hűen egymást szopatják. Előre kell bocsájtanom, hogy ugyan nem történt semmi, én…..
Napraforgó mutat nekünk pillanatnyi állást, csak a megszokás kedvéért az outfitről is pár szót ejtsünk azért , ma óvodás kiskatona jelmezt kapott a stájlisztoktól. A számok alapján igen éles szemével megállapítja, hogy Krisztián valamelyik fiú nagyon elhúzott. A villában eközben felsorakoznak a…..
Wednesday7 2016.11.12 17:52:41
@Biriksz_Krokiksz!: én se ginának adtam volna, ő jött be legkésőbb, pár héttel ezelőtt láthatta a családját
Elérkeztünk a műsor azon szakaszához, amikor a lakók már menetrendszerűen csak esznek, alszanak, és néha szarnak - hol egyedül, hogy társas tevékenységként - és az egyetlen még valamirevaló időtöltésük kimerül abban, hogy egymás öblös böfögésének szagolgatásából próbálják meg megtippelni, hogy a…..
Amikor a mai adást vezető Anikót elkezdték kínosan hosszú ideig beszéltetni a szerkesztők, szerencsétlen meg látványosan küszködött, hogyan csalja az időt a semmiről beszéléssel, akkor már éreztem, hogy rohadt nehéz dolgom lesz, mert valószínűleg a mai anyagban kevés volt a kraft, olyan kevés, hogy…..
Wednesday7 2016.11.06 21:51:35
@csibike81: nem bipoláris. Inkább intermittens explozív zavara van
Ez most egy olyan poszt, amiben sok kép lesz. Meg szöveg. A képen. És mivel tegnap este egyszerre néztem az agyhalottakat és a F1-s futamot, támadt egy ötletem. Minden további az ugrás után, jó szórakozást...
Wednesday7 2016.10.31 22:09:21
@Mók_Ica: köszönöm :)
Ezt nem én mondom, hanem Zsóti, de 9 perc 30 másodpercnyi adásanyagnak le kell mennie, hogy idáig eljussunk. Anikó kíván jó estét és jó szurkolást mindenkinek. Nagy divat itt a hogyvolton a műsorvezetők kinézetének ekézése. Most is ez lesz az első napirendi pont, hogy itthon a pörköltszaftos,…..
Újra eljött a focimeccs és a rettegett tizenkettes karika, amitől mindig olyan az adás, mintha a villalakók folyton nagyokat csuklanának mondandójuk közben. Így a Csehov-drámákat alázó eseménytelenséget még Tivy aktuális Hulkká vedlése sem tudja feldobni, mert az ő dühöngése röpködő "csicskagecik"…..
Ugyan Zserbó kiesésének villabéli drmámáját már gyönyörűen lekottázta Bruti májsztró, de még bőven volt kraft az ominózus estében, hogy a keddi adás felében is arról legyen szó. Mondja is Bencur Gyula, hogy a lakók berántották a bulifűnyírót, csak épp nem ketyerészett mindenki azonos fordulatszámon.…..
Vágjunk bele, mert olyan gyöngyszemeket rejt ez a mai összefoglaló, amiért tényleg érdemes volt végigszenvedni a tegnapi cirkuszt. Jön Bence, meg az új stúdió, tisztára olyan, mint a Pirx kapitány űrhajója. Még egy évad, és ki is lövik őket az űrbe. Kezdésként megtudjuk, hogy Zsóti csodálatos teste,…..
Wednesday7 2016.10.18 23:05:57
Wednesday7 2016.10.18 23:47:50
@Brandy9: húú Dávid nekem sem. az a sóvárgó tekintet állandóan...kíváncsi vagyok vajon mikor fog coming outolni :)
Szegény Zseri, annyi esélye sem volt a győzelemre, mint Vajna Timi fánkozójának a sajtó jóindulatára, legalábbis ha hiszünk a fantomképek viadalának, amit már az első bejelentkezéskor is a jobboldali versenyző vezetett. Ez a párbaj alatt sem változott. Az arány 46-54 körül mozgott végig, szoros…..
Wednesday7 2016.10.17 22:42:36
@Nimi: ha lett volna egy távirányító a szobában, biztos megpróbálta volna fölnyomni magának :D
Bár a cirkusz hétnél még az is izgalmasabb lenne, ha bedobnának egy paklit, és napi hét órában kártyáznának az agyhalottak, de azért tartogatott izgalmakat a mai adás is. Evelinnek Soma olyan, mintha a testvére lenne, ezért csak kiveri neki, szex nem lesz. Tivy nem akar dugni, csak ha muszáj. De a…..
Ma reggel, fejemben a Rocky zenéjére kászálódtam ki az ágyból, majd kétszer fejeltem meg a sötétben ugyanazt az ajtófélfát, mert a mocsadék csak nem akart odébbmenni. Először sikerült a tegnapi kávét mégegyszer lefőzni, majd a cigimet is fordítva gyújtottam meg, de erre már csak két igen mély,…..
Wednesday7 2016.10.13 10:40:25
@BAZINGA2: EKG. Vagy inkább hívta volna ki atit
Attila egy ordibálós konfliktussal jelezte, hogy ő is egy lakó, nem egy szobanövény, Tivadar és Lóri a békülés útjára léptek, viszont Tivadarnak Krisztián barátként meghalt, isten nyugosztalja. Vivien pedig tovább tolja a nemi erőszak projektet és Soma akarata ellenére szeretné minden áron magáévá…..
Kedves Kolozsi úr!Minden este, mihest vége van az M1-en a folytatásos migránsnak, átkapcsolunk magára, mert mindég nagyon nézzük a műsorait. Mondjuk leginkább a Szűjjélmán tetszik, de ha nem tudok aludni (már pedig sokszor nem tudok a lábom miatt), akkor nézzük a szomszéd Encikével a Valóvilla…..
Wednesday7 2016.10.04 22:43:29
@MacákékIcukája: annyi esze már nincs. sőt, ha tivy kiesik, ő feladja a játékot :'D
Wednesday7 2016.10.04 22:55:12
Az van, hogy elaludtam. Nincs különösebb oka, egyszerűen szeretek aludni, illetve van, de az senkit nem érdekel, tök jogosan. Engem viszont a hogyvoltírásban sajnos hátráltat, és nem tudok mit tenni, kénytelen vagyok elindulni dolgozni, mert...de ezt mindenki tudja, még Soma is. Ha meló van, meló…..
Wednesday7 2016.10.03 22:21:41
Wednesday7 2016.10.03 22:24:22
@Mók_Ica: köszi, már nem emlékeztem :)
Mivel focimeccs miatt előrehozták a tegnapi összefoglalót, a 12-es karika pedig nagy úr, ezúttal elmaradtak a csúnyaságok. Néha ilyen is kell, akárcsak a Szex és New York light.  Szóval... Az (ál?)amcsik mérsékelt lelkesedéssel fogadják az esti kávét, persze mi nem tudhatjuk, hogy valójában mit…..
Wednesday7 2016.09.30 22:50:50
@MacákékIcukája: de a vendégek se. honnan szedték ezeket egyáltalán? az aluljáróból?
Wednesday7 2016.09.30 22:54:44
Preambulum Gyerekek, őrült nagy a nyomás. Bruti és Chat Gézu olyan kurva magasra tette azt a bizonyos lécet ezen a héten, hogy a Hubble-teleszkópon keresztül nézve is csak távoli csillagnak tűnik innen, az irigység gyászos posványából, ahonnan a szerdai öfit írom. Haljak meg, volt bennem…..
Wednesday7 2016.09.29 20:43:14
Párbaj. Dina versus Dávid, műkörmös csicskageci vs. tuja 2.0, micsoda izgalmak. Bencus van velünk, legalább gördülékeny lesz az őrület, 62 százalékkal megy az egyik sziluett, a színpadon ütemesen tapsolnak a rokonok és barátok, akik azt hiszik, ez bárit is érdekel, illetve befolyásol. VV8 Viki és…..
Wednesday7 2016.09.26 08:38:36
@ascii: nem bízol a gyúrósok, focisták, motorosok együttes erejében? :D
Wednesday7 2016.09.26 08:52:41
@Cérnahuszár: a suksükölés nem épp bugyinedvesítő hatású
Wednesday7 2016.09.26 10:28:30
@walovilag: intermittens explozív zavarban szenved