Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Freyja-91

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint egy hete annak, hogy egy újabb tragédia került napvilágra, miszerint a híres pop, R&B sztár Prince 57 éves korába elhunyt. Sok teória kering mi történt, ám a mai hallottak alapján biztosabbnak tűnik, hogy súlyos beteg volt. Hatalmas nagy veszteség ez mindenkinek, de főleg a…..
Freyja-91 2013.09.11 10:06:45
Jó éjt, levegő, jó éjt, csillagok,Mindenféle hangok!Jó éjt, tündérek, jó éjt, barátok,Búcsút nem örökre osztok!Jó éjt, napsugarak, jó éjt, búzaágak,Nincs más fény, csak a gyertyaszálak!Jó éjt, Kedves, jó éjt kívánok,S másnap reggel csókoddal ébredek, mely oly…..
Mást szoktam ide vetíteni, de úgy gondoltam ezt megosztom! "Robin Gibb ikertestvérével és bátyjával alapította a Bee Geest, amelynek lemezeit 180 millió példányban vásárolták meg a hatvanas évek óta. Sikerük tulajdonképpen a Beatlesnek köszönhetik, de a csúcsra a…..
Álmaimban semmit sem találsz, Csak egy pillanat, amire vársz! Lásd, mit más meg nem láthat, Egy érzés, mi engem megválthat!   Zajos világ ezt meg nem értheti, Csókod az, ami lelkem mentheti! A csillagok össze súgnak felettünk, Nem volt más mit tehettünk!   Téged…..
Örök hibám, hogy túl közel kerülök az emberekhez, mégis újra meg újra elkövetem. Ki nem állhatom a csöpögős filozofálgatást arról, mennyivel jobb megismerni a szerelmet, mint soha nem találkozni vele. (Harlan Coben)…..
Szerencse kísér utadon!  Egy barát segít a gondodon.  Ne félj hát, csak szólj s gond nélkül  bandukolj!  Gyere hát! Itt vagyok ezért vannak a barátok.  Légy bátor s ne szabadkozz, csak a jók jöhetnek  De a rosszak mennek el!  Súgd meg hát gondod hisz ezért…..
"A zene az angyalok énekével vetekszik szépségét tekintve." (Nicholas Sparks) ..
"Nem vagyok más, csak egy halandó,  Ki mindig az őszintére hajlandó!  Nem vagyok más, csak egy szelíd lélek, kit mindig a szerelem éltet!  Mert tudom, hogy van egy, aki mellett boldogan élek!"  ..
Szóval és tettel,Ésszel és érvel!Csókkal és szívvel,Önmagadtól ne térj el!Ábránd és ihlet,Csoda és végzet!Vágy és gyűlölet,Mind ez ami éltet!  ..