Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huorn

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kokik és sallerek országában még mindig nem tanulnak Trianonból.  Leverte a Szent Korona másolatát egy szlovák hostesről a buzgó magyarméter - aki egyébként később levelekben kereste fel a hvg.hu szerkesztőségét, miszerint mégsem így történt, hanem úgy…..
Sziasztok, egy barátnőm miatt írok Nektek, aki a Jobbiknál dolgozik, és most fél, hogy elveszíti az állását. A Jobbik minden alkalmazottját arra kötelezte, hogy fizesse vissza a pártnak a fizetése tíz százalékát, neki pedig a havi 100000 forintos titkárnői fizetéséből erre…..
Talán ma még nem is tudjuk, milyen sokat jelenthet a tegnapi Gyurcsány-beszéd az Orbán-rezsim leváltásában. A korábbi miniszterelnöknek az volt a célja, hogy új szeleket fújjon az ellenzék hajójának petyhüdt vitorlájába. Értésére adja kollégáinak a demokratikus oldalon: ha…..
Huorn 2013.02.20 14:08:20
@Egy igaz ember: Több kárt okozott ő annál, hogy szórakoztató legyen. Fura egy ország ez, hogy Gyurcsány még nincs dutyiban vagy kényszerzubbonyban.
Egyre több olyan ügy kerül bíróság elé, amelyekben roma származású magyar állampolgárokat vádolnak meg magyarokkal szembeni rasszizmussal. A Tavaszmező utcai ügyben már Kúria döntés is született a közelmúltban. Mindeközben keresve-kutatva is alig találunk eseteket, amikor a…..
Az Országgyűlés nagy bajszot viselő elnöke, akinek talán ez az egyetlen normálisan működő szerve a haja alatt, úgy gondolta itt az idő egy újabb nemzetközi bonyodalomra amikor idő előtt kitűzette a székely lobogót.Ezzel üzent a hazai szélsőjobbnak is:"Nyugi gyerekek,…..
A hvg.hu szokatlanul éles hangvételű publicisztikában vádolja csalással, de legalábbis súlyos tévedéssel a Nézőpont Intézetet. Hogy kinek a szellemi termékéhez van szerencsénk, az sajnos nem derül ki, mivel egyszerűen csak a rovatcímmel, nyüzsiként jegyzi valaki az írást.…..
A rendszerváltás után, az aczéli kultúrpolitika elmúltával a nemzeti érzelmű művésztársadalom joggal hihette, hogy közeleg az idő a nemzeti ihletésű kulturális élet megteremtésére és felvirágoztatására, s teljes jóhiszeműséggel gondolhatta, hogy a régi diktatórikus…..
Szamárpad Egyre cikibb a HaHa 2013.02.12 15:08:42
Zsákutcába tévedt, majd ott eltévedt a HaHa, avagy városi ide-oda rohangálás tüntetés címén. Vicces véget ért a Hallgatói Hálózat Deák térről induló hétfői tüntetése. Az előre beharangozott, kijelölt útvonalra tervezett demonstráció az első állomásnál elakadt, a szervezők hivatalosan véget vetettek…..
Huorn 2013.02.13 12:36:38
@Kalmár: Korrekt. De a legtöbb agymosott felvonuló még azt sem tudja, ki rángatja őket dróton. "Jó hecc" az egész, addig se kell órára járni.

@The brain: Egyetlen egy példát mondj...
(forrás: hírextra) A HVG értesülései szerint Bajnai Gordon az október 23-i Milla tüntetésen jelentheti be visszatérését. Ez nyilván cseppet sem meglepő fordulat annak tükrében, hogy tavaly ilyenkor a 4k! bújt ki a sajtószabadságosok szoknyája mögül, és különben is mióta…..
Nincs is talán jellemzőbb közös nevező a diktatúrák között, mint a paranoia. Bár okvetlenül szükséges minden diktatúra működéséhez a hülyék vastag rétege, a csúcson állók pontosan tudják, hogy nem teljesen kóser, amit tesznek, lesznek olyan emberek, akiknek nem tetszik…..
A sok rettenetes hír közepette érkezett egy nagyszerű is. Jövőre, az István, a király harmincadik évfordulójára ismét bemutatják ezt a nemzeti kincset. A Boldizsár Miklós, Ezredforduló című drámája alapján írt rockoperát Alföldi Róbert viszi színre. Igen, az az Alföldi…..
Huorn 2012.10.07 11:14:11
@Boka1: Nem igazán tudom cáfolni, amit írsz, tekintve, hogy igaz. Legalábbis nekem is voltak efféle benyomásaim. Ugyanakkor ez mit sem változtat azon, hogy sztem Alföldi kezébe a saját darabjain kívül semmit sem szabad adni, mert valami nagyon ocsmány lesz a végeredmény. (A saját szerzeményei is ocsmányak szvsz, de az nem az én dolgom. Csak ne interpretáljon más szerzőket...)
Az előző bejegyzésben arról írtam, hogy az előzetes regisztráció bevezetése valószínűleg nem a kevésbé tudatos, hanem csupán a kevésbé pártelkötelezett és a pártok által nehezebben mozgósítható állampolgárok maradnának ki a voksolásból. Egy kérdés azonban még mindig…..
 "A szándékokat összegezve megállapíthatjuk, hogy az aktívnak mutatkozó, választási részvételben gondolkodó 54 százalékos csoportból a regisztráció elutasítása miatt 13 százaléknyian lemorzsolódnak. Másként fogalmazva: a voksolást tervezők háromnegyede az előzetes…..
Huorn 2012.09.21 10:59:30
@makacs szennyeződés: Legitimitási probléma? Aki nem szavaz, az a következő négy évben ne pofázzon bele semmibe és ne rinyáljon, hogy milyen szar minden. Ilyen egyszerű. Ha 25% megy el szavazni, akkor a maradék 75%-nak kuss a neve.
Ígéretéhez híven Lázár János egyéni képviselői indítvány formájában nyújtotta be a választási eljárásról szóló törvényjavaslatot 2012. szeptember 18-án.  Az időzítés talán nem véletlen: miközben továbbra is borzolja a kedélyeket az ál IMF-lista, az azeri baltás…..
Huorn 2012.09.19 11:06:06
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Még az Átalakulás Mag Pártot, a Bioreg Életújító Mozgalmat és a Természetóvó Polgárok, Horgászok, Vadászok Pártját is kilőnéd? Mindhárom bejegyzett... :D
Huorn 2012.09.19 11:15:06
@Disintegrator Rising: Na, akkor ezt a kritériumot összerakjuk az előbb csizsikpizsik által felvázoltakkal, és minden fasza, mert egy darab szavazásra jogosult sem lesz. Újfent tiszta ügy. :)
Huorn 2012.09.19 11:31:49
@Kotkodus: Érdekes, te vagy az első hatökör itt, aki rögtön személyeskedni kezd. Az elevenedbe tapostam? Nincs meg az az érettségi? Vagy csíp a pisi?
Egyébként pedig alapjogom (tudod, véleménynyilvánítás szabadsága) hörögni amiatt, hogy olyan funkcionális analfabéták is elmehetnek voksolni, akik a saját nevüket sem tudják leírni helyesen; avagy akik azt sem tudják, épp melyik párt van hatalmon, ki az aktuális miniszterelnök, etc. Tessék tolerálni, hogy másképp látom a világot, mint te. :) És csakazértsem idézek Voltaire-től.
Kettős Mérce A remény szarik 2012.09.18 19:12:16
A színházteremben már alig ülnek, igazából az előadásra mindeki csak azért jár, hátha.. A nézősorban inkább közöny mint izgalom. Az ifjúkonzervativ fog megint a függöny elé állni. Anno voltak itt jó előadások, de ma már rosszat sejtetően a vezér képe van a falakon. A…..
Aki nem olvas blogokat, és főleg nem kommentel, annak sejtelme sincs arról, micsoda vadászterület ez a szféra. Mert egy-egy bloghoz kapcsolódóan összeverődhet olyan jó társaság, amelynek tagjai előbb-utóbb elkezdik ismerni egymást, csipkelődés, flörtölés alakul ki. No, és…..
Nem szeretem Gyurcsány Ferencet és napestig tudnám sorolni, miért nem tartom vállalható szereplőnek a volt miniszterelnököt, de kivételesen semmilyen érzelmi töltet nem kell ahhoz, hogy azt mondjam: Gyurcsány jelen pillanatban tényleg csupán egy embernek használ - Orbán Viktornak!…..
Napi megdöbbentő adat és grafikon: az amerikai nyomtatott sajtó hirdetési bevételei reál értelemben, azaz inflációval korrigálva idén az 1950-es évek szintjére zuhantak vissza, amin az online bevételek csak hajszálnyit tudtak segíteni. Első ránézésre úgy tűnik, ez már a vég.…..
Huorn 2012.09.17 10:44:02
@iii: Szerintem biztosan lesz. Nekem van egy olyan érzésem, hogy a heti- és havilapok, szaklapok, folyóiratok még nagyon sokáig bírni fogják nyomtatott formában is. A napilap már más kategória; annak a papíralapú túlélésére én sem fogadnék.
A szabad véleménynyilvánítás és gyülekezési jog demokratikus hazánk Alaptörvényének egyik legüdvözítőbb vívmánya. Nagyon örülök, hogy minden honfitársamra kiterjed, de pont nagyszerűsége miatt nem túl elegáns visszaéljél eme csodálatossággal. Nézzük meg, milyen…..
Kevesen tudják, hogy Henry Ford és Thomas Alva Edison amellett, hogy több projekten is közösen dolgozott, közeli barátok is voltak. Pedig a két briliáns elme még öregkorára sem tudott elszakadni egymástól. Az egész egy New York-i éjszakán kezdődött, amikor egy partin Edison…..
Éhségsztrájkja alatt Gyurcsány Ferenc szakácskönyvvel ajándékozza meg azokat, akik koplalásra adnák a fejüket. Szakácskönyvet ad ki Gyurcsány Ferenc 99 étel, amit nem eszem meg, 33 fotóval, amit jobb ha nem látok címmel. A szakácskönyvben csupa olyan étel szerepel, amelynek…..
Huorn 2012.09.15 11:45:02
@Vizilabda: Durva, hogy vannak olyan hozzád hasonló kényszerneurotikusok, akiknek mindenről Orbán jut az eszébe. Szar lehet, de tényleg. Őszintén sajnállak.

A poszternek és posztjának meg küldök fénypostával izzadásgátló dezodort...
A zombik a világ urai. Alice (Milla Jovovich) egykor maga is kísérleti alanya volt annak a cégnek, amelynek laboratóriumából kiszabadult a világ elpusztításáért felelős T-vírus. Most a cég legtitkosabb műveleti bázisán tér magához: miközben a hatalmas bunkerlaboratóriumból…..
Egyelőre hajóra hajaz, de holnapra mókus lesz belőle állítólag. Forrás.  Kaptam egy levelet egy józsefvárosi akcióról, mely szerint "Egy elhagyott foghíjtelken magyar és nemzetközi művészekkel, környékbeli lakókkal, egyéb szervezettel és otthontalan művészekkel…..
// Egy ittas férfi egy stockholmi vasútállomáson a vágányra esett. A fejét beverve eszméletét vesztette. Ezután az arra járó férfi segítségnyújtás helyett kirabolta majd sorsára hagyta a síneken. A magatehetetlen férfin pedig egyszerűen átgázolt a vonat. A férfi…..
Huorn 2012.09.14 18:58:52