Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jupát

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan tényleg indul a szezon a Balatonon, előkerülnek a pincéből a pudvás hekkek és sorra tűnnek el a számlák a pultokról. Gőzsy Kati hol máshol, mint a siófoki Aranyparton, a Goldenes Ufer nevű büfében próbált jóllakni, de csak a félezer forintos karfiodarabbal tudott…..
jupát 2007.11.06 23:44:36
Most láttam csak meg ezt az írást, és a képekből rá kellett jönnöm,hogy nyáron én ebbe a büfébe jártam kajálni... Vagy mégsem? Ugyanis annyi ellentmondást találtam az írásban,hogy el kellett gondolkodnom. Mosolyogva olvastam,hogy "előkerülnek a pincéből a pudvás hekkek". Nyílván itt arra gondolt a szerző,hogy hazai tavaink tele vannak friss hekk halakkal, hát el kell,hogy keserítsem,mert bizony csak fagyasztott Argentín importtal fog találkozni,úgyhogy olyan sajna nem lesz,hogy 5-6 órával előtte lett volna a halála. Az a „rendkívül pici” halacska (melyet még a szerző is idézőjelbe tett) kiszámolva az ottani árakkal bizony csaknem egy fél kilós bálna, és ezért úgy gondolom nem vészes az 1600Ft-os ár. Engem a gombának a 300Ft/10dkg ára sem vágott még földhöz. Csemegepaprikát ugyan itt nem árulnak amiről Te beszéltél,csak almapaprikát amiből érdekes módon én mindig egy tele tányért kaptam ugyanezért az árért(és az ismerőseim is akik ide járnak...biztos csak szimpatikusabbak vagyunk nem?)A lángos (ami még Nektek is ízlett) legdrágább verziója a 400Ft itt,aminél akárhogy is nézzük még a VIII.ker-i köruti lángosos is drágább. Bablevest szintén nem árulnak, csak babgulyást ami azért nem mindegy mert utóbbi bizony drágább is mindenhol és itt akkor adag,hogy ez után biztos vagyok,hogy mást nem bírt enni a delikvens(mert ugye megette,mert azt írtad ízlett Neki). Sőt ha már itt tartunk én Arany ászokot sem találtam az itallapon,legfeljebb Sopronit. A blokkról csak annyit,hogy nem kötelező ráírni a hely nevét (vállalkozó esetén a nevet kell,cég esetén a cégnevet),sem pedig tételesen kiírni a tételeket. De nem tudom,hogy megfigyelted-e de a pultosok maguknak írják a tételeket amit elkérhettél volna. Vitatkozhatunk itt az árakról,de szerintem az mindent elárult amikor azt írtad,hogy tizenfős társoságod 15000-es számlát csinált,amit,ha elosztunk bizony egy nevettséges összeg jön ki,ha azt nézem,hogy a fősulis menzán nem kajálok 1000Ft alatt,úgy hogy a csapvizet iszom nem pedig a jó kis "Arany Ászokot?" Bizony annyival okosabb is voltam Nálatok,hogy ha nem tetszett a hekk,akkor a frissensültek (tudod benne van a nevében,fiss:)!)közül választottam és megvártam azt a 10 percet inkább amíg megsül,és azt se lehet mondani,hogy nem volt választék,mert vagy 30 féle(!) kaja volt csak a frissensültek között! Mindenesetre nekem csak jó tapasztalatom volt a hellyel kapcsoltatban, és az egész Balatonnal, örömmel látom,hogy lassan nem kell külföldre mennünk ha nyaralni szeretnénk, és nem tartom etikusnak,hogy a média (ide értelek TÉGED,mint INDEX-es újságírót)próbálja lejáratni a Balatont és arra biztatja az embereket,hogy vigyük Horvátországba a pénzt! Újságíróként kevesebb pontatlanságot és kamut vártam volna Tőled!