Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-=Atmancs=-

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van már egy laptop, csak nem az enyém. Pénteken kapom meg a sajátomat, ezen pedig nincs időm tesztet írni.  Hétvégén sem lesz időm, osztálykirándulás miatt, a Mecsekbe megyünk 3 napra. Viszont, ami nagyon jó hír számomra, hogy megjelent a Strike Force Heroes, a Raze 1 és 2…..
Zene A-tol a jóig Fontos dolog 2012.06.06 19:15:00
Az van hogy régóta nem vagyok és ez azért van mert nincsenek látogatóink de átköltözök a webnode-ra ahogy meg tudom mondani a címét leírom na ennyi viszlát...
Előzmények: Na újabb magyar szám és ez nagyon egyszerű lesz mert a klip.... nos majd ott leírom, és amiért ez egyszerű bevállaltam hogy most egyszerre kettőt is elemzek mert aki ismeri Pamkutya klipjeit full viccesek és ehhez is van Pamkutyának paródiája és azt is bemutatom. Azt is…..
Téma: Ma egy nagyon jópofa dolgot vettem észre. Mit is? Azt hogy vannak ilyenek hogy ha írok tudok rá ilyet tenni ebben az az érdekes hogy egy másik blogon láttam hogy van olyan szín hogy ha azt teszem rá akkor eltűnik a szöveg és csak ha kijelöli az ember csak akkor látja én is…..
   Előzmények: No tehát ma egy picit nagy fába vágtam a fejszém. Miért? Ez az első külföldi klipem, igazából már eddig is volt de azoknak nem volt szövege ezzel ellentétben. Igazából ez a szám semmi extra én szeretem és nagyon tetszik bár ahol megnéztem magyarul ott a…..
Téma: A mai téma az hogy egy picit felújítottam valamit amit az előző bejegyzésemben meglehetett figyelni. Mert az van hogy mostantól máshogy tagolom a bejegyzéseket. Nem csak úgy egybe placs hanem vannak alcímek, és a másik téma hogy ez előző bejegyzésemben elfelejtettem kiírni…..
Előzmények: Na tehát ezt a dalt Takács Nikolasz énekli akiről az a legfontosabb tudnivaló hogy remek hangja van. De tényleg nagyon szép, lágy, selymes és gyönyörű. A zene is az ilyen hanggal egy zenét szinte lehetetlen elrontani és azt a címet kapta hogy: A boldogság te vagy, vagy…..
Ez a videó klip elemzésem több szempontból is fontos hogy miért arról a bejegyzés végén írók, de az egyiket most elmondom mert az ehhez fűződik ez az első magyar és szöveges vidi klipem. Na de kezdjünk neki, ez egy eléggé érdekes dal hogy "miért?" hát mert ez az egyetlen…..
A videó klip kezdetén már megmutatkozik a sztori egy része: 1. ez a jövő technológiájáról szól és mutatja be 2. amikor Guetta belép abba a liftbe (szerintem az ha szerintetek más akkor commentben a tippeket) ott áll egy 'nyomi' gyerek akin látszik hogy izgatott 3. egy csaj szépen…..
  Ez a videó klip személy szerint nekem tetszett. A zene meg a videó klip jók voltak, nagyon passzoltak egymáshoz. Az elején túl sok volt szerintem a bevezető és alig volt benne nagyon történés a történetet próbálta érthetőbbé tenni a klipet de ha kicsit rövidebbre vágták…..