Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tejeskancso

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az augusztus 21-i damaszkuszi vegyi támadás pozícióik gyökeres átértékelésére késztette a nyugati hatalmakat. Egy, feltehetően az Egyesült Államok vezette koalíció nagy valószínűséggel még a héten fegyveres csapást mér a szír kormány erőire, illetve…..
#229 A pisztácia kurva veszélyes tud lenni, a szállítására vonatkozóan külön tengerészeti előírások vannak: mivel nagyrészt telítetlen zsírból áll, ezért meglehetősen gyúlékony és ami igazán nehézzé teszi a szállítását az az alacsony gyulladáspontja. Emiatt rengeteg…..
tejeskancso 2013.08.28 11:23:53
Két hete írtunk a ZTE Blade telefonról, amit 3 hónap alatt csak összekarcolni tudtak a Telemax szervizben. Azóta a Telenor azzal hárítja a cserét, hogy dehiszen javítják. 4. hónapja. Mi ez, ha nem hibás teljesítés? A telefon még mindig szervizben, 07.01 óta, azóta megtörtént a…..
tejeskancso 2013.08.06 14:39:32
@atpijkamo: Muhaha :D
Android Halló, hol a telefonom 2013.08.06 13:06:34
Ami késik, nem múlik - A Google saját készülék-megtaláló szolgáltatást indít. Ha minden jól megy, még nyáron befut az Android Device Manager, aminek segítségével megtalálhatjuk elkavarodott készülékünket. UPDATE: A szolgáltatás aktiválták Android Eszközkezelő néven.…..
A tegnapi (jórészt) Magyarországról szóló poszt után ma elég jelentőset ugrunk, hiszen az Egyesült Államokba látogatunk, méghozzá egyenesen a Szilícium-völgybe. A poszt szerzője, drk egyszer már jelentkezett, igaz, akkor még Írországból, de a nagy álom már akkor is Amerika…..
tejeskancso 2013.08.06 10:28:56
Miszori bíró tanácsának nincs könnyű dolga. Augusztus 6-án elsőfokon ítéletet fog hirdetni a magyar romák ellen 2008-2009-ben elkövetett rasszista bűncselekmény-sorozat vádlottjai ellen zajló eljárásban. A dolga nem az akta terjedelme miatt annyira nehéz, hanem azért, mert a…..
Vagy legalábbis nagyon úgy tűnik. Múlt hét közepén már hallottuk a pletykákat, mostanra több szakportál is megírta a hírt: az egyik legrégibb magyar játékfejlesztő stúdió, az 1991-ben alapított Digital Reality (született Amnesty Design) nem tud tovább működni. Úgy tudjuk, a…..
tejeskancso 2013.07.29 16:50:53
A XI. kerületi jegyző olyan cinikus, hogy noreply@-os e-mail címről küd leveleket. Azt állítja, ők nem hajlandók válaszolni a Jarokelo.hu-n keresztül elküldött lakossági bejelentésekre, mert azok nem elektronikus úton lettek előterjesztve.  A XI. kerületből a…..
Törött bokával hiába vártam a mentőket. Tisztelt Praxis blog!   Ez már a második rossz tapasztalatom, amely az orvosokkal és az egészségüggyel kapcsolatos, pedig igen csak ritkán kerülök szerencsére orvoshoz, vagy kórházba. A történetem röviden annyi, hogy a…..
#80 Chuck Palahniuk Haunted című novelláskötetének (magyarul Kísértettek címmel adták ki) marketingkampánya arra épült, hogy a könyvben található Guts című kisnovella hangos felolvasóestjein mindig volt pár ember, aki rosszul lett a hallottaktól és elájult. Chuckról készült…..
tejeskancso 2013.05.10 16:40:51
@Horváth_Kálmán: Szép volt :)
Azt írja a Mandiner szerzője, hogy a FIFA döntése, amely alapján az Izrael elleni meccsen történtek után Románia ellen zárt kapuk mögött kell játszanunk, kollektív bűnössé kiált ki bennünket, „márpedig a márciusi mérkőzésről való kitiltás a teljes magyarság ellen…..
  Ma a Lendvay utcai Fidesz-székháznál tartotta több mint két évtizedes gigaturnéjának legújabb előadását a Belvárosi Antirasszista Nagycirkusz. Az ürügy ezúttal egy félművelt, - nótás és talán -részeg sajtómunkás szokásos heti akciója volt, amelynek során ismét egy…..
Pedig csak néhány megállót terveztem megtenni a 206-os busszal, erre tessék, belecsöppentem a semmihez sem hasonlítható haseki világba. Oh, boldog békeidők. Az oldalsó szélvédőn a következő kinyomtatott A/3-as tájékoztatóval szembesültem: "Örömmel tájékoztatjuk TISZTELT…..
Matolcsy György tegnap hivatalosan is benyújtotta lemondását, majd rövid sajtótájékoztatón indokolta döntését. „Már nem bírom a nyomást! Ez a sok szám, tizedesek meg nullák, átváltani ajróba meg vissza, meg úgy ígérgessek, hogy az meg is valósul?! Mi vagyok én, Kóka…..
Kedves MH Terror! A következőkben Magyarország "leginnovatívabb", legzöldebb munkahelyéről, és munkakörnyezetéről írnék, és tanácsot is kérek egyben.  Ezen a munkahelyen olyan szervezetfejlesztést alkalmaznak, ami a szexuális energiát célozza meg. Egy olyan…..