Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jastrzebia Gora

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Praktiker píárosai zseniális stockfotót választottak a háztartási gépek oldaára, ami egy kicsiny gyermek mászik elő épp egy mosógépből. Ul Sana tömeges tragédiát vizionál:Szeretném felhívni figyelmüket a Praktiker 2008. február 01-14. prospektusának 11. oldalán levő…..
Én tudom, hogy a legtöbben hülyének tartanak, hogy van Cora Bizalomkártyám (különben három van a három fővároskörnyéki áruházba), de hát miért konzumidióta az ember, ha nem ezért. Különben tényleg egy csomó ajándékom van a pontokból, tényleg megéri, de nektek erről nem…..
Jastrzebia Gora 2008.01.10 10:14:37
Pigor kiszúrta, hogy az Analízis I. a Bookline-on még a 10%-os kedvezménye után is többe kerül, mint ami a bolti ára:Törzsvevője vagyok (voltam?) a Bookline internetes könyváruháznak, de sajnálattal tapasztaltam, hogy ők is csatlakoztak az átverős, vevőt hülyének néző…..
Egy másik kedves fizetési felszólítás, ráadásul kötelezős, úgyhogy, lehet, hogy tényleges haszna is lesz ennek a posztnak. Esetünkben az OTP Garancia kezdte terrorizálni ügyfelét , methogy állítólag rosszul számolták ki az egy évre előre kifizetett biztosításának…..