Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vasdarab

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kaptam néhány levelet a Banggood VIP rendszerével kapcsolatban és a legtöbb embert az érdekelte, hogy miért van az, hogy az ismerőseiknek bizonyos dolgok olcsóbbak. Nos, ez nem különösebben bonyolult, de tudom, hogy sokan közületek nem beszélnek angolul, ezért nem árt, ha…..
Kaptam néhány levelet, hogy én mit vennék az RC200 kuponnal, Banggoodról. Rászántam az időt, hogy egy kicsit végignyálazzam a dolgokat, mert sok ember tanácstalan (jelzem,a jó cuccok fogynak, mint a veszedelem), de ez ebben az esetben nem kifizetődő. Ezért összeszedtem egy listát, amire érdemes…..
FRISSÍTVE: 2016.09.30: A GÉP ELŐRENDELHETŐ, ÁRAK ÉS LINKEK A CIKK VÉGÉN Kb. 1 hete azt írtam, hogy a Gopro a Karmával ráijesztett a konkurenciára, de a nagy akarásnak inkább csak nyögés lett a vége. Kicsit olyan a Karma, mint amikor az ember nagy lendülettel nekifut a bowling pályán, hogy most…..
Jön a Karácsony, ami egy kissé furán hangzik, így szeptember közepén, de fel kell vezetni az év utolsó negyed évét, hogy a fogyasztási boom tarolni tudjon a keresztény kultúrkör legszentebb ünnepén. Ezért már most elkezdtek özönleni az új modellek, amelyek próbálnak egymásra…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Vannak, akik kő keményen dolgoznak azért, hogy másnak is jó legyen. Ez az igazi művészet !"  (Gepárd)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..