Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pala74

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A templom egere Koleszos fapadosok 2013.11.07 18:02:59
Tegnap este kaptam egy kedves levelet, a feladó Büdösbúvár, gratulált a bloghoz és elküldte egy pár bevált kolis receptjét. Mivel láttam, hogy igény van rá, közzéadom őket, biztos lesz, aki nagy hasznát veszi. Egyúttal szeretnélek bíztatni titeket, küldjétek el a bevált…..
A listákat gyártó NME-nek most, így 2013 végén jutott eszébe, hogy összeállítson egy háromcédés válogatáslemezt, amin megemlékszik a híres kilencvenes évekre. Olyanok vannak rajta, mint a Radiohead, az Ash, a Verve, a Happy Mondays, az Oasis, a Sleeper, a Prodigy, az R.E.M., a…..
24/2013. (X. 4.) AB határozat a 2006 őszi tömegoszlatásokkal összefüggő elítélések orvoslásáról szóló 2011. évi XVI. törvény alaptörvény-ellenességének megállapítására és megsemmisítésére irányuló bírói kezdeményezések elutasításáról. A hűség…..
Olyan sokáig tart a műtét, hogy közben lassan, de biztosan meghal a beteg. Szeptember 1-én kezdődött, de még mindig csak a feltárásnál tartunk. Ezer sebből vérzik az összes taxi piaci szereplő, most már mindenki szopóágon van. Az utasok szerencsére ebből nem sokat látnak, de a…..
Ennél több nevű és variációjú kaja kevés van az országban, nálunk ez az erősen fokhagymás, borsos verzió uralkodik. Egyetem alatt megpróbáltuk összeszedni a neveket, ahogy a kollégiumi társak ismerik: berét, lepcsánka, krumpliprosza, tócsni, tócsi, cicege, pacsni, ezekre…..
22 év tetszhalál után feltámadt a gyorsvonati pótjegy, ezáltal a távolsági utazások zöme legalább 150 forinttal drágább lett. Nem egy elviselhetetlen összeg, de azok számára, akinek "a legkisebb is számít", összeszedjük, hogyan lehet kikerülni a gyorspótjegyet, és továbbra is…..
Elég keveset járkálok gyalogosan, BKV-val közlekedve a városban, biciklin ülve pedig sokkal kevesebb öltözködéssel kapcsolatos rossz tapasztalat ér. A minap azonban fel kellett szállnom ilyen-olyan járatokra és az a rossz érzés fogott el, hogy a lányoknak egy része elképesztően…..