Regisztráció Blogot indítok
Adatok
QuQuriQu

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vezessük rá őket arra, hogy autóst csak akkor állítsanak meg, ha annak valódi oka van. A fennmaradó időben eredjenek a tulajdon elleni szabálysértések elkövetői után. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
QuQuriQu 2012.05.09 13:47:26
Nem a rendőrök védelmében, de a sok becsületes szabályos állampolgártársam látva a rendőrautót akkor is telefonálva közlekedik!!! Egy forgalmas nagy kereszteződésben (nem egyszer volt rá példa) becsületes állampolgár füléhez szorítva persze ellentétes kézzel a telefon, azt sem tudja hogy hol van, kinek van elsőbbsége, na nem azért a húsz fillérért, de megérdemli a lehető legnagyobb bírságot ami csak létezik!!!! És persze mi a válasza a rend őrének "Én telefonáltam, dehogy biztos úr, ön rosszul látta"!! Tipikus magyar mentalitás!!!! Ha elkövetünk valamit, igenis vállaljuk érte a felelősséget!!! Nézzünk csak magunkba, mi sem szeretjük ha mások hülyének néznek bennünket!!! Én is parkoltam már rossz helyen, hibáztam, befizettem a kiszabott büntetést!!!

Más!!!!

Ismerősömhöz betörtek, rendőr 3 órán keresztül kergette a betörőt kerteken keresztül árkon bokron mire meglett. A betörőt másnap elengedték (persze nem a rendőrök). Vigyorogva ment lopni tovább. A rendőr elfogja akit kell, a többi már nem rajta múlik, mégis őket szidjuk, mert velük találkozunk a legtöbbet az utcán. Állampolgártársaim csak azt látjuk és érezzük hogy a rendőr kocsikázik, meg minket szívat, de én azt mondom, cseréljen velük helyet az, aki utálja őket. Nézzen bele csak egy hétig a munkájukba, mikor vasúti hullához, akasztott emberhez, öngyilkoshoz, verekedéshez kell menniük. Gondoljunk bele, hány olyan ember van, aki utálja őket, mégis ha a macskája felmászik a fára már rendőrt hív, ha unatkozik telefonál nekik mert ugye ingyenes, vagy rosszul tanul a gyerek és hát azonnal rendőr kell, mert oldja meg ezt a súlyos problémát!!!! Lehet szidni őket, de bármilyen problémánk van, akkor ne is keressük őket hogy azonnal jöjjenek és segítsenek!!!
QuQuriQu 2012.05.09 13:53:39
@Postit: Persze igen ott csak mindenki a rendőrterrorra emlékszik!!!! Kérdem én, amit a tévében mutattak a sok csótány, aki miatt az adónkból újra kellett építeni sok mindent, MTV-s autók felgyújtása, felborogatása, nyugodtan csinálják csak, ez a normális emberi viselkedés!!!! Aki akkor nem csinálta a fesztivált az nem kapott, aki meg kapott, meg is érdemli!!!Röviden tömören ennyi!!!
QuQuriQu 2012.05.09 21:11:12
@imota: Én már tíz éve vezetek, és érdekes módon még soha nem kaptam gyorshajtásért csekket!!! Vajon mért is van ez???? Aki siet fizessen!!! Nem tudom feltűnt e, de a bújócska kicsit durva, mert minden portálon fel van tűntetve hogy hol, mikor mérnek!!! Ne azért vezessünk lassan, mert most éppen azon az útszakaszon mérnek, hanem azért, mert követjük a szabályokat!! 50 km/óra az 50 Km/óra.

Telefonálni is lehet headsettel, kihangosítóval, az emberek többsége mégis tojik rá, akkor meg nem megérdemlik a büntetést? Hát dehogynem!!!