Regisztráció Blogot indítok
Adatok
divatguru

16 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
divatguru Közeleg a karácsony! 2007.12.20 12:53:00
Hamarosan itt van a karácsony és én csak azon kapom magam, hogy ajándék sehol semmi, időm az meg pláne nincs...hát ez ciki!!!Gondolom, hogy mégsem én kerültem egyedül ilyen helyzetbe. Az ember egyszerre szeretne szép és mutatós na és persze hasznos ajándékot venni szeretteinek.…..
divatguru Hajráfok 2007.12.15 19:21:00
Minél színesebb, minél feltűnőbb annál jobb...hihetetlen egy kiegészítő! Pont a minap láttam egy leányzót nagyon stílusosan felöltözve, mégpedig minden fekete volt rajta kivétel piros csizma, öv, táska és persze egy nagyon-nagyon szép piros hajráf! Ráadásul még arra is…..
Ez egy ajánlás lenne számotokra!A könyv érdekes, néhol mulattat, néha elszomorít de mindenfélekképpen magával ragad.  Annak akit egy kicsit is érdekel a divat belső világa és annak aki csak úgy szeretne belesni a kulisszák mögé...Íme egy kis előzetes!!! Jó olvasást!A…..
Fontos tárgyalásra mész, hiper-szuper randid lesz vagy éppen a legfontosabb vizsgád előtt állsz és nyílvánvalóan..................elkenődött a sminked, maszatos a körömlakkod, túl sok lett a pirosítód és természetesen már csak későn veszed észre, hogy egyenetlenül vitted fel…..
Szomorú hírt hallottam a minap, a méltán népszerű amerikai cég a GAP azért tartja október óta raktárban ruháit mert indiai gyerekek varrták azokat. A GAP szóvívője azt állítja, hogy erről ők semmit nem tudtak, hiszen a tervezés az övék és nem pedig a kivitelezés. A ruhák…..
divatguru Egy kis lazaság:D 2007.12.08 21:00:00
 Úgy gondolom, hogy néha ránk fér egy kis lazaság...mikor kibújunk a sarkas kis cipőinkből, mikor nem egy neves designer ruháját viseljük, mikor csak úgy vagyunk és csak úgy jó lenni!!!Úgy gondolom néha jó csak úgy elbújni mégis feltűnőnek (és NŐNEK) lenni a…..
divatguru Manolo Blahnik 2007.12.01 18:55:00
A tiszteletreméltó Manolo Blahnik a közelmútban vehette át az angol kultúrális minisztertől a Honorary CBE díjat kiváló teljesítményéért. James Purnell miniszter szerint Ő korunk egyik legnagyobb tervezője!Blahnik stílusában keveredik az avant garde és a klasszikus, cipőire nők…..
divatguru Ha stílus akkor Armani! 2007.11.22 17:36:00
Ki ne hallott már róla???Igen, Armani valami olyat teremtett a divatszakmában aminek kevesen képesek a nyomában járni! A világ vezető divatcégei között számontartott Armani cégcsoport(értem ezalatt a Giorgio és Emporio Armani néven futó termékeket) minőségben, stílusban, árban…..
Ebben az évszakban híres tervezőink, mint például Gucci, Valentino és Cavalli is úgy döntöttek, hogy az egyenes tincseket váltsák fel az enyhe hullámok. Ezeket a frizurákat nagyjából a negyvenes években viselték, de most ismét hódítanak. Rakd félre te is a hajvasalódat, hiszen…..
Damien Hirstnek, egy fiatalokból álló brit alkotócsoport tagjának jutott eszébe az a merész ötlet, hogy megszokott farmerjeinket kicsit feldobja egy-két Swarovski kristállyal. Mindez a fiatal tervezőnek nem volt elég, hiszen a kristályokból koponyákat rakott ki. Egyszerűen haláli.…..
divatguru Visszafogott tavasz?? 2007.11.13 20:48:00
Calvin Klein szerint igen...ugyanis újra New York-i divathét, újra tavasz őrület a divat világában.Ha azt mondom Calvin Klein valószínűleg sokaknak nem a "basic" ugrik be. Azonban Francisco Costa kreációiban most inkább a visszafogott stílus jelent meg. Ez természetesen nem…..
Érdemes szétnézni Sarah Jessica Parker kollekciójában is! A Bitten ebben az esetben nem a méretekre utal, hanem az árakra. Sajnos neten még nem lehet megrendelni. A kollekció csupa kényelmes utcai viseletet tartalmaz. Ez igazából meglepő a Sex and the City mindíg nőcis Carrie…..
divatguru Munkácsi Angéla 2007.11.07 13:55:00
Egy nagyon érdekes színfolt jelent meg a debreceni divatban. Ez a színfolt nem más, mint Munkácsi Angéla. A kollekció újszerű, lendületes és extrém. Ezek a ruhák biztos nem fognak veled szembejönni az utcán. Nagyon ügyesen ötvözi az egyediséget az extremitással és abszolúte…..
Mi van az arckrémben?Q 10. A ubichinon enzimkomplexushoz tartozó vegyület. A bőrön át nem szívódik fel, egyébként is az emberi szervezet elegendő mennyiségben állítja elő, ezért a kozmetikumokban való alkalmazása vitatott. Ha mégis hiány lépne fel belőle, csak belsőleg lehet…..
divatguru Monsoon 2007.11.07 12:15:00
Akik egy kicsit is szeretik az egyediséget azok mindenféleképpen látogassanak el a Monsoon oldalára. Nagyon sok, hihetetlenül szép és egyedi, jó minőségű ruhákat és kiegészítőket fogsz találni! És ami a legfontosabb: ELÉRHETŐ áron!!!A Helena Christensen (topmodell) által…..
bornonheels nyolcvankilenc 2007.11.03 17:56:00
hosszúszárú kesztyűkhihetetlen, mennyire fel tudja dobni a téli ruhatárat egy jól megválasztott, hosszúszárú kesztyű a színben és anyagban hozzáillő kiegészítőkkel.. apropó, nem tudja valaki, hogy hol lehet a 2. képen láthatóhoz hasonló, könyökig érő bőrkesztyűt venni…..
divatguru A híres kijelentés:D 2007.11.06 21:50:00
Náray Tamás azt mondta nekem: "Semmi sem cikibb a tavalyi divatnál!"Nahh...én ezzel a kijelentéssel azt hiszem nem értek egyet- legalábbis nem teljesen...Nem húznám magamra az aktuális trendet, csak azért mert éppen a nagyok azt mondták. Na persze nem azért mert nem tetszik,…..