Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ekezetnelkulitnemolvasok (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Átmeneti kellemetlenség 2012.12.19 06:04:49
Csak bő egy évig kerüljük el Budapest belvárosát, vagy akár le is takarhatjuk a térképen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
ekezetnelkulitnemolvasok (törölt) 2012.12.20 17:53:36
@promontor: nekem már volt szerencsém szólóbuszon 2 hajléktalan közötti tömegben nyomorogni. Az egyik elöl a sofőr mögötti négyesben, a másik a hátsó üléssoron illatozott.
ekezetnelkulitnemolvasok (törölt) 2012.12.20 17:59:43
@felucca: A Kecskemétiben korábban is mindkét oldalon lehetett parkolni. Ha manapság halszálkásan állnának az autók, akkor is kiesik az Egyetem tér és tőle északra lévő szakasza. A Bécsiben pedig régebben is csak az egyik oldalon lehetett parkolni, a másik oldal az áruszállítóknak, önkormányzatnak, OTP-nek volt fenntartva. Én nem jártam azóta a Kecskeméti utcában, de a fellelhető fotók szerint a járdák lettek szélesebbek.
ekezetnelkulitnemolvasok (törölt) 2012.12.20 18:26:21
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: Pár napja volt amikor jegesek voltak az utak. Ráléptem arra a fehér csíkra, amit a vakoknak építettek ki, hogy ők is érzékeljék a gyalogátkelőt, és majdnem elestem. Döbbenet hogy ezt az anyagot nem tesztelték le különböző időjárási körülmények között!?
A Voice egyik mesterét, a tévés haknizásért 7 millió forintot felmaró Malek Andreát, egészen pontosan az énekes-színésznő rocksztárokat megszégyenítő, különleges igényeit ekézi a mai Blikk. A szokás szerint névtelenség homályába burkolózó stábtagok ugyanis olyan kínos…..
Van már legalább 10 éve, hogy a hajnalban Hévízre induló buszon a sofőr röhögve mondta az arcomba: te vagy az egyetlen utas, aki teljes árú jeggyel utazik. Tökig tele volt az Ikarus, szinte kizárólag kemény munkában megőszült idős honfitársainkkal. Rákérdeztem, mennyi a…..
ekezetnelkulitnemolvasok (törölt) 2012.11.23 11:25:27
@Kivlov: szerintem abban az időben felszabadult egy kis kapacitás, egyre többen vettek autót, nem volt már akkora igény a tömegközlekedésre. Akkoriban nem volt ez olyan nagy teher, hiszen az üres helyeket töltötték fel a nyugdíjasok. Mára viszont leamortizálódtak a járművek, a pótlásuk nem KGST árfolyamon történik, és hát az egyéb (bér stb.) költségek megtakarítása sem mellékes a mostani dübörgő gazdaságunkban:(
Üdvözletem!                Egy olyan dolog miatt írok ebbe a blogba,amely már-már a nevetséges és/vagy pedig az óvodás kategóriába tartozik,de mégis valahogy-hosszú évek után -kezdek a dologtól tartani!Az egyik hipermarketben dolgozom, ahol nem csak a nagy dolgok…..
Vastagbőr Másik Kossuth-szobrot! 2011.10.13 11:15:00
Még július 13-án jelent meg az Országgyűlési határozat a Kossuth tér rekonstrukciójáról, amelynek legdrágább része a tervezett mélygarázs, és a kormány elköltözése, de érdekes az az e) pont is, amely így szól: "az 1956-os tragikus sortűz áldozatai emlékének…..
ekezetnelkulitnemolvasok (törölt) 2012.07.23 10:23:41
Olyan érzése van az embernek, mintha fix évfordulós ünnepe lenne a dinnye árának. Ez valami hagyomány itt a Balkán sarkán, hogy a dinnye árának a piaci önszabályozás nem jó, lépten nyomon bele kell beszélnie valakinek. Tavaly szinte napra pontosan ugyanitt tartottunk, a dinnyeár…..
ekezetnelkulitnemolvasok (törölt) 2012.07.23 08:13:59
@Dinnyeköztársaság: Én is allergiás vagyok évtizedek óta. Csak pár éve hallottam erről a keresztallergiáról. Addig azt hittem hogy a dinnyeevés velejárója a hasi görcs, hasmenés stb...