Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varázsló1

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrégiben feltettünk egy hasonló kérdést a férfiakra vonatkoztatva, most eljött a nők ideje. Mit tehet egy nő annak érdekében, hogy a partnere, pasija, férje ne vágyjon más ágyába, vagy, ha vágyik is, mert ugyan melyik pasinak ne lennének vágyai, legalább ne lépjen a tettek…..
Hölgyeim és uraim, üdvözlöm önöket a tökéletes monogámia világában!  Kutatóink a Föld lakossága körében sokezer éven át végzett (kontra)szelekciónak és a génmanipulációnak köszönhetően, hatalmas bravúrral eljutottak végre az oly régen áhított cél…..
Ezúttal egy női olvasónk vendégposztját bocsátom közre: Bogi ugyan elvált már, de kényszerűségből még mindig a volt férjével él, aki nem hajlandó elköltözni, se igazán elengedni a feleségét, érzelmileg zsarolja és pokollá teszi az életét. Mindeközben Bogi dolgozik,…..
varázsló1 2012.06.26 13:12:33
@HoldViola: Mindenki azt tesz amit akar! Mindenkinek arra van ideje amit akar :) Ezt te is tudod :) Ha valaki nem akarja eléggé elszakítani magát az extől, nem is tesz érte semmit, vagy nem eleget (félmegoldás).
Ma új posztíró mutatkozik be, mégpedig est ragon, aki nem olyan rég fedezte fel magának a blogot és azóta szorgalmasan, mitöbb kimerítően kommentel, számos kérdésre keresve a választ. Nem sűrűn fordult elő eddig, hogy férfi szánja rá magát posztírásra, úgyhogy ez most extra…..
varázsló1 2012.06.19 17:44:52
@skarlát betű: olvastam, lehet a túloldallal is kommunikációs probléma. A megoldás mindig 2őn múlik :) Ha a másik fél nem reagál, azért lehet próbálkozni, más módszerekkel, tudom, hogy nem egyszerű megtalálni a jó és helyes utat.

@Cica7: Sok ember képtelen megszólalni, és kitárni a lelkét, fél a következményektől, pedig nincs mitől félni! Embered csaknem fél, vagy nem szeret beszélni, esetleg van olyan előzménye ami miatt nem szólal meg? - Én is csak találgatni tudok, én voltam úgy, hogy túl sokat próbálkoztam és nem láttam már értelmét ... de mégis megtaláltam az utat.
varázsló1 2012.06.20 17:02:28
@Cica7: Nehéz, de megtalálható a hozzáférési kód, csak keresni kell! Kérdés megéri-e kitartani, próbálkozni! Látom te is kitartó vagy! Szeretem az ilyen embereket.
varázsló1 2012.06.21 10:35:56
@mMókus: át kell élni nagyon mélyen aztán hagyni az egészet, tudom, hogy nagyon nehéz én is megéltem, de túl vagyok rajta és jobb lett! Élvezd azt ami van, még ha kevés is.
Sok szöveget kaptam az utóbbi időben, illetve folyamatosan olvasom az innen-onnan érkező cikkeket, könyveket. Az egyik gyakori érv a félrelépés ellen, hogy az ember úgyis lebukik, nincs olyan, aki soha ne követne el valami hibát, és ha felfedezik, mit tett, nagyon nagy bajok lesznek.…..
varázsló1 2012.06.20 10:21:43
E@skarlát betű: @Enchantée: én úgy gondolom, hogy egy idő után ki kell mondani. De ez mindenkinél másképpen van.
varázsló1 2012.06.20 14:49:29
@skarlát betű: hát én úgy vagyok vele, hogy akkor éppen külön éltünk, nem bántam meg, de nem is mondom azt, hogy megérte. Olyan semmilyen volt, persze később amikor helyrepofoztuk a kapcsolatunkat megkérdezte és én elmondtam, nem fáztam rá legalábbis eddig nem. Biztosan ott motoszkál időnként a fejében, remélem helyén kezeli.
varázsló1 2012.06.20 22:02:45
@skarlát betű: Előfordulhat az is, de lehet nem jó helyen kopogtattam, így utólag sok kép összeállt bennem.
Úgy tűnik, a vendégposztok korszaka köszöntött ránk, és ismét egy pasi billentyűzetéből. Gondolom, lesznek néhányan, akik magukra ismernek White Rabbit nicknevű posztírónk történetéből, ha nem is teljes egészében, azért részben igen. Talán gyakoribb jelenség ez, mint…..
varázsló1 2012.06.18 21:10:00
varázsló1 2012.06.18 21:34:40
@skarlát betű: húha, az kemény! Én nem tennék ilyet, szívesen vagyok velük akár hetekig is :)
varázsló1 2012.06.19 08:56:22
@skarlát betű: :D Az jó dolog :) és fontos a gyerekeknek :) Bízom benne, hogy ti is eljuttok idáig :) Ahogy nőnek a gyerekek egyre kevésbé problémás a dolog.
Többetekkel megtörtént már, hogy az addigi szeretőtökkel egyetértésben egyszer csak úgy döntöttetek, véget vettek a bujkálásnak, elhagyjátok a korábbi családotokat (esetleg csak egyikőtök, ha a másik egyedülálló volt), és együtt folytatjátok -  szinte mindegy, hogy…..
varázsló1 2012.06.18 21:13:28
@HoldViola: Szerencsés vagy!
varázsló1 2012.06.19 07:38:09
@skarlát betű: Nincs gyerek. Ez való igaz.
Sokszor és sokat csevegtünk már azon, miért leszünk hűtlenek, legyen szó férfiakról vagy nőkről. És megnéztük azt is, milyen a női hűtlenség forgatókönyve - hiszen nekünk a jelek szerint még az is van, a férfiak képesek ezt script nélkül is végrehajtani. Kérdeztem már a…..
varázsló1 2012.06.05 06:14:40
@LostInLove: @skarlát betű: @est ragon:

Ami biztosan nem hat: a praktikák, rövid távon jók, de hosszú távon egyrészt fárasztó, másrészt meg nem hatnak.

Nos ami kell: mindegy melyik oldalnak: teljes odaadás, bizalom, szeretet, az, hogy ő áll neked az első helyen, és persze érzi, mindezt a részedről.

Sok esetben a legnagyobb probléma a bizalmatlanság, a birtoklási vágy, az ellenőrizgetés, kritizálás, büntetés mert nem a kedvemre cselekedett, szexmegvonás mert valami nem tetszik, találd ki mi bajom hozzáállás az ami robbant.

Aki olyan típusú (bízom benne az a kisebbség), az meg úgyis megy a maga útján.
varázsló1 2012.06.06 21:31:36
@barbieds: a kapcsolat akkor laposodik el, ha a felek hanyagolják egymást! Nem szexuálisan értem, hanem egyszerűen nem beszélnek a társ szeretetnyelvén ... Mindennek van oka, semmi sem véletlen ...
Bármilyen jó és kielégítő lehet egy szeretői kapcsolat, lehet, hogy eljön a pillanat, mikor az egyik fél úgy dönt, hogy neki fontosabb a házasságának rendbetétele. Ez sokszor lebukás után következik be, de olykor nem is kell hozzá lebukni.Szerepet játszhat a rossz lelkiismeret, a…..
varázsló1 2012.06.02 13:38:28
@HoldViola: Totálisan értelek,! Viszont csak egy dolog számít az életben, hogy élsz. Minden ragyog körülötted, vedd észre, hogy az élet megy előre! Felfedezed újra a világot, és elkezdesz ragyogni!
A saját bőrömön megtanultam, tudom már, hogy ilyenkor mit lehet kezdeni :) Kitartás! :)
Te vagy az akinek tovább kell lépni, még akkor is, ha nem akarsz! Segítség kell hozzá?
varázsló1 2012.06.02 15:59:58
@E. Bonheur: Megy az, de kell a hozzáállás, kitartás... Sokaknak nehéz, de megéri. Recept van, de csak annak aki akarja. Igazán akarni kell.
Az egyik legutóbbi kommentfolyamban vetődött fel a téma: haza lehet-e vinni a harmadik szereplő által bennünk felkeltett vágyat, és az otthoni szex csillapítja-e azt? Esetleg meg is szünteti? Mikor megkívánunk valakit, azt a konkrét személyt kívánjuk-e meg, vagy a szexet magát?…..
varázsló1 2012.06.02 13:59:27
@barbieds: @est ragon: Hát nem semmi :D:D
Csak így tovább @est ragon: te próbáltad már?
Az utóbbi posztok egyikében szóba került az ágyak jelentősége.Egyedülálló szeretők esetében adott a helyzet: általában saját otthonukban, saját ágyukban szeretkeznek akár házas, akár kapcsolatban élő partnerükkel, partnereikkel. Kényelmes megoldás, nem kell szervezkedni,…..
varázsló1 2012.05.13 21:57:06
@hannawald: kiváló eszmefuttatás, sajnos nem mindenki látja így :(
Inkább lelkiismeret kell és nem igazságtudat, legalábbis szerintem. Az igazságtudat szeretet nélkül nem sokat ér.
varázsló1 2012.05.14 18:45:03
@skarlát betű: A kommunikáció sokat segít. Tény, hogy kell hozzá bátorság. Egy stabil kapcsolatban minden t meg lehet beszélni, de szerintem nem elfogadott a poligámia a mi földrajzi környezetünkben, így nem állhatsz elő a párodnak, hogy te többet akarsz nála. Egyébként, nem jut oda a kérdés, ha őszinte és nyílt kapcsolatban él az ember, hogy ilyenekről beszéljen a párjával.
Ha eljut odáig, hogy ilyenekről beszéljen akkor ott valamilyen probléma van. Kommunikáció? Előítélet? Féltékenység? ??? és még sok más dolog is lehet, szabad a fantázia.
@barbieds: hát ez van... Ha kell-kell aztán lesz ami lesz.
@hannawald: a félelem nagy úr, legtöbbször meg sem próbálják, a háttrében ott vannak az elfojtott érzelmek és egy idő után meg robban. - Előre le lehet szögezni a dolgokat, de nem mindig tartják meg.
varázsló1 2012.05.15 07:39:20
@skarlát betű: :D ezek szerint van, de megnézném 5 vagy 10 év múlva ... Nem hiszem el, hogy nincs de ki tudja hosszú távon mi történik.
@hannawald: jó megjegyzés volt: kísérletezés - erről mindig a kudarc jut eszembe, hiszen a kísérletek nagy része kudarcba fullad :(
Valószínűleg minden nő találkozott már ilyen pasival - nem csak egyedülálló, hanem házas változatban is: úgy tűnik, csak a vadászat érdekli, hiába tetszik neki valaki annyira, hogy akár be is zsongjon tőle, amint megkapta, már nem izgalmas számára. Így aztán a kapcsolatai…..
varázsló1 2012.05.09 06:14:12
@Holly-Audrey: @hannawald: nem mindenkit csak a vadászat érdekel, a jó az jó, főleg ha az ember fia beleadja magát teljesen,ehhez több kell mint vadászat. Megértés, szeretet, szerelem, ...
Ha valakinek ez az út, akkor érdemes elgondolkodni rajta, ha már nem jó akkor búcsúzás.
varázsló1 2012.05.09 17:23:14
@skarlát betű: ehh, de a szikra csak kell, közömbös emberek nem érdekelnek :) Ma volt egy jó jelentetem egy liftben: beszálltunk, kísérővel, mert partnernél voltam, belépett egy csodaszép nő, majd rám pislogott, azonnal tudtam, hogy levadászna, láttam a tüzet a szemeiben, itt megvolt az a szikra... Kár, hogy a kísérő miatt nem beszélhettünk...
varázsló1 2012.05.09 23:31:03
Kedves Hűtlenek és Kibicek,olykor felteszek ám a Fácsé oldalra is ajánlásokat, ha nincs időm rendes posztot írni valamiről, de mindenképp érdemesnek tartom az anyagot arra, hogy megosszam veletek. Ezekkel kapcsolatban is várom a véleményeteket mindkét helyen.Most viszont E. Bonheur…..
varázsló1 2012.05.09 06:06:07
@skarlát betű: Nos,ez nem a megcsalásról, hanem a bosszúról szól. ez meg teljesen más téma. :P
varázsló1 2012.05.09 17:31:46
@skarlát betű: Erről nem is gondolom, hogy többet kellene írni, aki ezt vallja, az tele van feszültséggel, semmit nem nyer, sőt csak veszít, éspedig lelki energiát. Rombol az új építése helyett. Értelmesnek nem tűnik.

@barbieds: Őszintén sajnálom, nem látja a fától az erdőt. ... Ha valaki megy nem lehet erőszakkal ott tartani, emlékezzünk inkább a jóra a szép pillanatokra.
Két felnőtt ember egy városban. Mindketten nagyon elfoglaltak, esetleg mindketten családosok, rengeteg az elintéznivalójuk, időhöz és térhez vannak kötve. De találkozni akarnak. Minél több az akadály, tán annál inkább. Olykor csak pár percük van. Olykor egy órájuk. Milyen…..
varázsló1 2012.05.09 06:18:40
@barbieds: ehh, egyetértünk :) Nem a rohanás a lényeg. Kell bele plusz különben nem éri meg!