Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norville rogers

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden zenésszel előfordul az életben egyszer, hogy egy kollégája elhívja kicsit jammelni, aztán észre sem veszi, hogy valójában a 20. század egyik legmeghatározóbb együttesének tagjaival nyomja együtt. Valami ilyesmi történt Paul McCartneyval is, akit a The Sun szerint Dave Grohl…..
Az előző epizód annak ellenére volt nagyszerű, hogy akció, igazi történés nem nagyon volt benne a fogságba eső Havas Jonon és a hisztispicsa Theon gyerekgyilkosságán kívül, de hát azt David Nutter rendezte, ő meg nagyon ért a szakmához. Meglátjuk, ebből a részből mit tudott…..
norville rogers 2012.05.22 16:25:48
@cyd: nem tudom,hogy mit lehetne, még azt se, hogy kellene-e egyáltalán helyette bármit, csak mondom, hogy nekem sokkal erősebb volt
Ezt a döntőt úgy alakult, hogy a legjobb barátnőmmel nézem meg, mert neki a Velvetre kell cikket írnia Lilu és Nóri ruhájáról, meg, mert már kurva uncsi voltam, tudom. Sőt, jó hírem van, jövő héten anyámmal nézem majd a döntőt, élőben, úgyhogy az lesz az igazi hogyvolt. No,…..
norville rogers 2012.05.21 16:59:06
@pushpang (univerziális határeset): most bocsánat, de tényleg nem értem, nem arról beszéltünk eddig, hogy geszti miatt lett ilyen? ami én, megjegyzem, egyrészt feltételezésnek, másrészt túl erős feltételezésnek gondolok. arról nem volt szó, hogy a döntőben helye lett volna vagy nem. :)
norville rogers 2012.05.21 17:15:47
norville rogers 2012.05.21 16:29:59
@pushpang (univerziális határeset): ezt nem tudom, de ehhez a másik oldal is hozzátartozik, hogy utána dafke-mozgalomban agyba-főbe szerették, és a közönség majdnem "megnyerette" vele azt az x faktort, amibe végül nem jutott be, tehát akkor miért lennék kényszeres emellett, hogy egy geszti péter nem engem választott?
Próbáljunk ki egy újítást: nem az epizód időrendje szerint haladunk, hanem helyszínek szerint, aztán majd meglátjuk, bejön-e a jónépnek. Deres: A kis hernyó Theon csak megcsinálta, és nekiesett Deresnek, ami azért nem egy nagy truváj ugye úgy, hogy Ser Rodrick minden katonával…..