Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Weblap készítés

21 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az online tér robbanásszerű növekedése során az üzleti világ folyamatosan alkalmazkodik a digitális kor elvárásaihoz. Az interneten való jelenlét és az online láthatóság az egyre több vállalkozás sikerének kulcsa lett. Azonban a verseny mindig erősödik, és az üzleti szereplőknek szükségük van olyan…..
A fenntartható gazdálkodás kulcsfontosságú szerepet játszik a jövőnk biztosításában. Az egyik legújabb és legígéretesebb kezdeményezés az aranykalászos gazda tanfolyam, amely a gazdálkodók számára lehetőséget kínál arra, hogy fejlesszék tudásukat és készségeiket a fenntartható mezőgazdaság terén. Ez…..
Az elmúlt években egyre népszerűbbé vált a kültéri mobilgarázs, a duplamobilgarázs és a lemezgarázs, mert olcsó, praktikus, és könnyen kezelhető. Ahol van hely a kertben, oda érdemes építeni, így nem kell télen havat kapargatni, nyáron pedig nem forrósodik fel a kormány, azaz az autót és a vezetőjét…..
Napjainkban egyre nagyobb divat a prémium led fal telepítése az otthonokban, főként a nappaliban és a hálószobában. Egy ilyen hatalmas készülékkel az aktív pihenés órái is értékesebbek lesznek. Képzeld csak el, hogy a hálóban egy ilyen óriási kijelzőn nézheted kedvenc sorozatodat. A led fal…..
Egyik ügyfelünk különösen izgalmas szakmát választott, ő ugyanis egy networking expert witness, azaz hálózati szakértői tanú. Nem véletlen, hogy ez valami jogi dolognak hangzik, mert az is, ő egy olyan szakértői tanú, akit szerzői jogi és szabadalmi perekben hallgat meg a bíróság. Az Egyesült…..
Az utóbbi idpkben egyre több az ilyen típusú páciens, ezért a fogágybetegség kezelése megint nagyon fontos lett rendelőnkben. Ez a betegség a felnőttkori fogvesztés elsőszámú oka, ezért érdemes nagyon figyelni rá. A tünetek könnyen észrevehetőek, ezért szerencsére hamar orvoshoz lehet jutni. A…..
Napjaink egyik legügyesebb magyar márkája a Süel, prémium minőségű kötött holmikat gyártanak, de tényleg olyanokat, amiket külföldi rokonnak is küldhetsz és nem égsz be vele. Idén télen különösen erős a knitted sweater, azaz a kötött pulcsi felhozatal, érdemes megnézni a termékeiket, Karácsony előtt…..
A múltkor pont volt is egy ilyen élethelyzet, és egyébként is, az ingatlanok olyan nagy mértékben pörögnek mostanában, hogy sokan kíváncsiak, pontosan hogyan is zajlik egy ingatlan ajándékozás testvérek között. Tételezzük fel, hogy hozzájutok egy ingatlanhoz, amit aztán nem tudok rendesen…..
Bevallom, sokáig nem értettem. Aztán sajnos a koronavírus megmutatta. A lezárások miatt nem volt sok értelme irodát fenntartani sok budapesti cégnek. Ugyanakkor viszont székhelynek lennie kell, ahol például át is veszik a hivatalos postát. Szóval sok cég úgy próbált meg takarékoskodni, hogy…..
Biztos mindenki ismeri fiatal korából az eredeti bomber dzsekit, mert legendás ruhadarab volt, az biztos. Valamiért akkoriban a bőrfejűeknek nevezett formációk kedvelték, de mára szerencsére megkopott ez a perojatív jellemző, így bárki viselheti, aki szereti a divatos pilóta kabátokat. Az Alpha…..
Általában minden fiú kiváncsi, milyen is lehet egy profi thai box oktatás. Ha téged is érdekel, a Booster Z' Thai Box Klub téged is vár, Budapesten, a XVII. kerületben. A nyolc végtag művészete, szokták ezt mondani, hiszen a thai boxban az ököl és a láb mellé bejön a könyök és a térd is, így alkotva…..
Napjainkban alig látni felkészült vállalkozót, aki megfelelő nyomdai anyagokkal állítana oda egy megbeszélésre. Pedig egy profi dosszié, papírtáska nagyban hozzájárulhat a cég megítéléséhez, ezáltal persze a sikerhez is. Ugye Ön nem követi el ugyanezt a hibát? Cége minden megjelenéséhez használjon…..
Az online marketing rendszerek előretörésével a hagyományos nyomdai marketing eszközöket egyre kevesebbet használják, éppen ezért hatásuk felértékelődött. A Regiszter Nyomda már 25 éve a kiváló marketing eszközök szállítója. Kartonfigura, attrap, azaz eladáshelyi belógó reklámtábla készítésben,…..
Bizonyára Ön is hallotta, hogy a korona vírus legnagyobb ellensége az ózon fertőtlenítés, amit ózongenerátor segítségével végeznek. A generátor elektromos áram segítségével ózont csinál az oxigénből, így Ön már használhatja is az elkészült ózont környezete fertőtlenítésére! A lakást, irodát, a…..
Amennyiben céges honlapkészítés érdekli, figyelmébe ajánljuk egyik legújabb oldalunkat, ahol pontos választ kap minden felmerülő, a weblap készítéssel kapcsolatos kérdéseire. Ne várjon tovább, használja ki a koronavírus okozta helyzetet cége bővítésére és készítsünk együtt új weboldalt,…..
A WordPress a világ legnépszerűbb tartalom kezelője, ez idehaza is érezhető, rengetegen használnak WordPresst, szinte minden kisvállalkozás. Miért? Mert olcsó, látványos és tovább fejleszhető. Millió sablon, bővítmény kapható hozzá, ezért napok alatt meg lehet csinálni vele egy igényes céges…..
Időnként visszatérek szülővárosomba, Londonba, hogy onnan merítsek inspirációt. Legutóbb egy turista szemével próbáltam végigjárni néhány útvonalat, így született az alábbi összeállítás. Ha csak egy hosszú hétvége vagy egy hét áll rendelkezésükre, ezeket a látnivalókat írják fel a listájukra. Az…..
Az már jól látszik, hogy a web design, mint olyan, rohamléptekben fejlődik. Ma már simán kiszúrjuk a tömegből a 6 évvel ezelőtt készült oldalakat és örömmel konstatáljuk, ha egy egy weblapon visszaköszönnek az amerikai oldalakon látott trendek. A Joomla webáruház készítés…..
Mivel rengetegen használnak/foglalkoznak joomlával Magyarországon, érdemes megnézni, mi is ez. A joomla egy profi tartalomkezelő rendszer, rengeteg előnnyel: - rengeteg rögtön használható joomla sablon kapható hozzá! - rengeteg kiegészítővel rendelkezik, amik jó része…..
A weblap készítés miért lenne kivétel? Csak nekünk több időt kell eltölteni egy idiótával, mint a fodrászoknak. Van az úgy, hogy az ember vonzza a hülyéket, mint a mágnes. Ráadásul minél nezehebb a gazdasági helyzet, az emberek annál hülyébbek. Az egyszerűbb csak nem figyel…..
 Természetesen eljött az a pillanat, amikor az ügyfelet felhívták és garantálták neki, hogy napokon belül az első helyen lesz. Persze, a Google-ban. És persze elhitte. Sikerült is odaadni többszázezer forintot a csalóknak. Pedig ha egy kicsit is utánanézne, olcsóbb…..
Sajnos minden új szakma tele van kontárokkal, szélhámosokkal, a mienk pedig főleg! Újabban a "szerződésünk van a google-val" tipusú kamu továbbfejlesztett változata él. S mivel április végén a google új algoritmusai eléggé megtépázták a keresőoptimalizálók…..