Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horganyember (törölt)

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onlinemarketing blog MSN.teg.nap 2012.11.30 16:56:45
Most olvasom, hogy megszűnik az MSN MaiNap, mert a Microsoft átalakítja termékportfólióját, illetve nem sikerült hozni az elvárt számokat. Egyelőre csak döbbenek, és próbálom értelmezni a hírt. A Kreatív írása alapján az MSN Messengernek nagyon betett a Facebook, és ez hozta…..
Három nap telt el azóta, hogy a húsvétkor leszerepelt Auth Magda élő egyenesben bazmegelt, majd nyafogott hírolvasás közben. Az eseményt megörökítettem az előző posztban, amibe belinkeltem a forrást, a Magyar Rádió hangtárát, ahol bárki ellenőrizhette a történteket. A Magyar…..
horganyember (törölt) 2012.11.24 18:50:56
Három nap telt el azóta baszod, hogy baszod a húsvétkor leszerepelt Auth Magda élő egyenesben bazmegelt baszdmeg, majd nyafogott hírolvasás közben bazmeg. Az eseményt megörökítettem az előző posztban basszameg, amibe belinkeltem a forrást bazmeg, a Magyar Rádió hangtárát baszod, ahol bárki ellenőrizhette a történteket, basszameg az Isten.

A Magyar Rádió hangtárában minden elhangzott műsor 3 hétig visszahallgatható, basszameg az Isten.
Ott olvastam ezeket a sorokat, basszameg az Isten.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket bazmeg, hogy baszod a Magyar Rádió adóin elhangzott műsorokat honlapunkon a sugárzást követően 3 hétig hallgathatják meg, basszameg az Isten.
Így szeretnénk lehetőséget adni arra baszdmeg, hogy baszod az elmulasztott műsorokhoz Hallgatóink későbbi időpontban hozzájuthassanak, bazmeg te köcsög.
Letöltést azonban szerzői jogi okokból nem áll módunkban biztosítani, basszameg az Isten.

A Magyar Rádió tehát írásba adja basszameg, hogy baszod a hangtárban az szerepel basszameg, ami egyenesben elhangzott, baszdmeg a hottentotta anyádat.
Én viszont azt mondom bazmeg, hogy baszod ez nem igaz!

Nagyon kínos baszdmeg, hogy baszod egy bemondó élő adásban méltatlanul viselkedik, baszod anyád.
Az viszont még kínosabb baszdmeg, hogy baszod utána a rádió sehogy nem kér elnézést a nagybetűs hallgatótól bazmeg, ráadásul a hangtárat is meghamisítja, basszameg az Isten.
A 2012 november 21-i ötórás híreket egyszerűen kicserélték bazmeg, a most ott hallható anyag köszönő viszonyban sincs azzal baszod, ami az adott időpontban adásba került, baszdmeg a hottentotta anyádat.

A húsvéti bakinak nagy sajtóvisszhangja lett, basszameg az Isten.

Ezt a mostanit baszdmeg, ami szerintem súlyosabb baszdmeg, igyekeznek agyonhallgatni baszdmeg, meg nem történtté tenni, baszdmeg a hottentotta anyádat.

Csakhogy, baszdmeg a hottentotta anyádat.

Ölég nehéz baszdmeg, amikor az eltüntetni próbált baki már két kiadásban is szerepel a youtube-on basszameg.
Tegnap este a másik két mentorházban is volt sírás-rívás, meg némi éneklés is, már ha nagyon lazán értelmezzük a dolgot, és nem hasonlítgatjuk a tehetségkutatónak álcázott sztárgyár indulóit valódi énekesekhez. A csapatokat idén Feró kapta meg, ő került abba a nehéz…..
horganyember (törölt) 2012.10.08 08:00:05
Vannak akik Fidesz-LMP alkut sejtenek, ám ez a véleményem szerint egy hibás megközelítés. Az ajánlószelvények eltörlését már a 2010-es parlamenti választások előtt többen kérték, az LMP-n kívül például ez volt a Political Capital javaslata is.  A valóságban az…..
Amikor megkaptam az első PC-m Linux híjján a 3.11-es Windows for Workgroups Windows-verzió kúszott fel először a gépemre, ami a kor kívánalmainak bőven megfelelt, Alatta dübörgött a 6.22-es DOS, ment az autoexec.bat és config.sys hekkelés, úgy szabadítottam fel a konvencionális…..
horganyember (törölt) 2012.09.10 14:16:23
Nem kell híres brit kutatócsoport tagjának lennünk ahhoz, hogy megállapítsuk: a Facebook a valaha értelmes emberi lényeknek is elvette az eszét. Folyamatról van szó. Hetek, hónapok, sőt évek alatt történik mindez, ráadásul észrevétlenül lappang a „páciensben”. A…..
horganyember (törölt) 2012.09.10 12:58:36
Bornai Tibor Gond egy szál se 2012.08.26 11:14:51
Azt mondják, munkanélküliség van. Biztosan. De akkor miért nem találok valakit, aki rendesen megjavítaná a vízcsapot? Meg a többit? Lehet, hogy csak a tisztességes embereknek nincs munkája? Mert aki dolgozik, az kihasználja, hogy nincs helyette más, és rosszul dolgozik. Összecsapja.…..
horganyember (törölt) 2012.09.06 09:43:07
@a_tom: Azt!

Amúgy lehet hogy mondja, mondaná, pont a blogba kommentelné, hotyhát cigány volnék kéremszépen, de nem engedi a blogmotor.
Most már tudjuk, hazánk nem az azeri kötvényekért adta ki a baltás gyilkost. Mert az augusztusban remélt 3 milliárd euró egyelőre nem fog megérkezni: "A magyar államkötvények vásárlására vonatkozó hírekre reagálva az Azerbajdzsáni Köztársaság Állami Olajalapja…..
Puli Space blog Vizelet az arcba 2012.09.04 09:30:00
"Ha a társad székelt, te szagoltad; ha a vizelete véletlenül melléfolyt, buborék formájában épp úgy nekiütközhetett az arcodnak, ahogy az övének." Ezekre is fel kell készülni, ha az ember két hetet akar a világűrben eltölteni egy Volkswagen Bogár méretű helyen. Márpedig a…..
horganyember (törölt) 2012.09.04 13:14:07
@Aliem: De aztán haza ne gyere a kurvaanyádat, maradj ott kint üzbegisztánban és jobb lenne ha az ottani jaktenyésztők lapjában kommentelnél ezentúl, fasz érti miért jó hazaköhögni folyamatosan ha annyira fáin odakinn minden. Élvezd az életed, ne ide járj keseregni faszfej.
Bornai Tibor Hazamegy a barátom 2012.08.10 14:28:34
Egyike volt azoknak a nyugaton született fiataloknak, akik a kilencvenes évek elején idejöttek, és itt ragadtak. Két év sem telt bele, és már gyönyörűen tudott magyarul. Még azt is tudta, hogy "köménymagos kelkáposzta főzelék". Jó barátok lettünk, sok szép kalandot éltünk…..
Eme csodálatos szombati napon felkerestem a Nestlé Magyarországot a magam módján, hogy utánajárjak a Chokito rejtélyes eltűnésének. "Tisztelt Nestlé Magyarország!A minap a youtubeon egészen véletlenül rábukkantam gyerekkorom kedvenc csokoládéjának, a Chokitonak az egyik…..
dolgok Ha ujjrakezhetném 2012.06.04 07:48:00
Ha ujjrakezhetném az életem, hát trilobita lennék, oj méjjtüzü a szeme, oj sejmes a bőre, oly pamacsos a szőre,, amej szinekbe játtszik, és amejet sikongatnak, ha megcirógathatnak a nők, node nem amejek ott állnak sorba, hanem amejek arrébb vannak eggy kicsit balra, hogy majd…..
Bornai Tibor Horthy hangján 2012.06.16 13:23:00
A magyar élelmiszerlánc kokakólát reklámoz egy régen halott magyar színész-óriás képével és hangjával. Amit ő annak idején nem mondott, azt parodistával pótolják. Felmerül bennem, ez vajon ízléses-e? Szabad-e valakinek a halála után szájába adni olyasmit, amiről az ő…..
Bornai Tibor Egymás torka 2012.06.06 20:51:18
Most, hogy felragyogott a nemzeti konzultációk napja, óvatosan, és szerényen én is csatlakoznék a fősodorhoz. Nekem egyetlen kérdésem van csupán, és azt is csak azért teszem fel, hogy magánéleti döntéseimet a válaszok ismeretében hozhassam meg. Ha el akarnék bújni az előző…..
horganyember (törölt) 2012.06.16 23:33:21
Fodor Gábor Temetetlen halott 2012.06.16 19:18:00
Ez a címe Mészáros Márta filmjének, amely Nagy Imre életéről szól. Ma van 23 éve annak, hogy a rendszerváltás szimbolikus eseménye, Nagy Imre és mártírtársainak újratemetése, lezajlott. Ma van 23 éve annak is, hogy a mai miniszterelnök bemutatkozott az ország nyilvánossága…..
Május 10-től a TLC, a Discovery Networks Central & Eastern Europe, Middle East and Africa (CEEMEA) portfóliójának női közönséget célzó szórakoztató és életmódcsatornája is elérhető lesz a Digi műholdas és kábeltelevíziós előfizetői számára, írja a Marketing &…..
A Bors írja, hogy csalók élnek vissza VV Attila nevével, és a Facebookon egy olyan csoportot indítottak, amihez a valóságshow-nyertesnek semmi köze. Ez eddig még nem is olyan kínos, de az, hogy a csoport tagjait valami mondvacsinált indokkal emelt díjas sms elküldésére buzdítják,…..
ZSŰRITAG BLOG Epilógus 2012.05.08 00:34:00
Koptatom a pofámat, próbálok érvelni, magyarázni, miközben a Ghymes már hibátlanul reflektált a jó lovas katonára meg a giccses militarista romantikára. Örülök, hogy vannak olyan polgárai is ennek az országnak, akik nem vigyázzállásba és menetvonalba szerveződnek, ha…..