Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SepiKepiSzapi

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy reményekkel, kultúrára szomjazva érkeztünk vasárnap koradélután a fővárosba. Első utunk egy Bauhaus-ba vezetett, mivel még mindig le volt merülve mindenünk és képtelenek voltunk kommunikálni a külvilággal, ami egyébként rég nem érzett szabadságot nyújtott. Remek kis…..
-Köszönöm,,,mert ugye azt úgy illik...
Nos igen, hol is kezdjem. Volt itt minden, négyszeres határátlépés, rallypálya, várfoglalás, játszótéren főzés, autóban fürdés, két házibajnokság, üvöltözés, félreértés a rendőrséggel rengeteg móka, kacagás, vidámság, meg persze városnézés. Elegáns csütörtök…..
Reggel 7:30. EuroTripKepi kissé csipás szemmel, pálott szájszaggal ébred Fóton.Igen, ő már érzi. Ez az a nap! Azt azonban nem sejti mi vár még rá(nk)...Fogmosás, zuhany, pár falat, indulhat a nap. Gyors vizit a nyagyiéknál, majd nyomás haza pakolni és irány minden idők…..
Így hárman próbálunk majd nekivágni ennek a kis trippnek... A sztori a következő : Három fiatal elindul felfedezni Európát egy kis kocsival. Az eredeti tervben szereplő városokba való eljutás teljesen spontán, kedvünk szerint, kötetlenül történik. Az úti célok:…..
SepiKepiSzapi 2012.06.08 15:32:57
Gyerekek összeszedtük magunkat ...Elérkezett az idő h nekivágjunk..Bécset kihagyjuk éjjel már Prágában is leszünk ha bírjuk odáig.Kiderül:D Sátrunk is lett ...:D tescoban megvettük a legolcsóbbat !! Írány puszi mindenki ;) Tudom irány rövid helloka !!..
Csütörtök lesz ...Végre rávettük magunkat .   Útközben elkezdjük írni az anyagi részét is! Gondolok itt autóköltség(üzemanyag,átírás stb...)enni , innivaló ( ez itt lekoroátozódik majd az alkoholra deeee nem biztos). Csinálunk egy jó adomány gyűjtő bankszámlaszámot…..
Kinek, milyen pénzből, miért kezdett a klub presztízsberuházásba? Ezt kérdeztük levélben, telefonon, újságcikkben. Nem kaptunk választ, talán majd a pénteki sajtótájékoztatón, a megnyitás előtt...
SepiKepiSzapi 2012.05.22 10:51:22
@ColT: a kovács főtitkár egy végtelenül,kapzsi,harácsoló,szar ember a klub tagok,pedig nem számítanak!
Szerintetek melyik pontnál bukjuk el a tripet? Akik eltlalálja egy doboz RedBull boldog tulajdonosa lehet :)) Plussz Sepi bevállal egy félórás kényeztető masszázst happy ending-el...(kortól,nemtől függetlenül!!!) Kommentben várjuk a tippeket :o   Holnap várhatóan felkerül…..