Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dörmimormogi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjában a belügyminiszter jelenlétében ismét elővették a szigorú KRESZ témáját a képviselők. Az ülésen Pintér Sándor meghallgatta a panaszokat, és egyetértett azzal, hogy túlzás húszezer forintos bírságot kiszabni egy hiányzó…..
dörmimormogi 2012.05.08 17:31:16
@Martian: Honnan tudod hol lakom csak nem a 3/3-nál dolgozol?
dörmimormogi 2012.05.08 17:36:38
@efilnikufesin: Te vagy Damu védőügyvédje?
Te már ne ülj ma kerékpárra, mert valamit félreértettél és ez nem az olvasástól van! Ki irt itt a büntetések eltörléséről? Én ha többet nem is adnék neki, de kedvezményt 1/3, 1/4,1/5 nem kapna nem beszélve a Stohl Buci kedvezményéről amilyen mértékről én még sem a Btk.-ban, sem a Be.-ben nem olvastam.
(Büntető Törvénykönyv, Büntető Eljárás)
dörmimormogi 2012.05.08 17:49:15
@Martian: Azt írtam, de lehet, hogy OV,vagy GyF. bejegyzését olvastad, hogy itt nem volt baleset okozója kerékpáros! Itt laksz te is ha nem miért nem fogadod el. Itt közlekedési eszköz az árokpart, a kerékpár, a lovaskocsi és a gépjármű, nincs más a településen belül. Az emberek itt mozognak eleget nem kell fitnesz és hasonló foglalkozásra járni, mert utána nem tudnak busszal hazamenni.
Miért baj ha gépkocsiból kiszállva kerékpárra ülve iszik meg minimális alkoholt, miért nem lehet ezt tolerálni? Nem Budapestről, forgalmas utakról,igazi városokról (ez csak statisztikailag város) se középiskola, se kórház,se..stb)van szó ez egy falusias hely ahová idegen nem keveredik, ahol mindenki tudja, hogy esetleg Pista bácsi az aki minden Szombat délután 4 órakor (nem később) pár sörrel megterhelve teker hazafelé-bár ilyenkor egyenesebben megy mint józanon. Amire én szeretem volna felhívni a figyelmet, az az,hogy adjanak lehetőséget a rendőrnek, hogy a Pista bácsit figyelmeztesse, vagy megbüntesse és hogy mennyire büntesse tól-ig, ne pedig 60.000 Ft kezdődjön, mert holnap lehet tőle várna segítséget, adatot a rendőr.