Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Proligarcha

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia Tibi, Talán emlékszel még rám, korábban már írtam pár bejegyzést (Horgász, 3nevű ember ...) Sajnos eddig nem nagyon volt időm, a haverok se nagyon értek rá, de most itt van két újabb, remélem ez is tetszeni fog. /Kibaszottul tetszik, szavannai hiénaként ugattam…..
Figyelem! 2012-ben Magyarországon a NAV megtehei, hogy nem adja vissza egy magánszemély számítógépét annak teljes adattartalmával együtt azzal az ürüggyel, hogy lejárt rajta egy 7 130 Ft-os program legálisan feltelepített próbaverziója. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerint…..
Proligarcha 2012.06.03 22:48:21
@[megmondoember]: éppenséggel te írtál éktelen nagy hülyeséget, szezon és fazon.

Büntetőeljárás során - anyagi káros bűncselekménynél, mint ez is - gyanúsítottként tesz egy beismerő vallomást az érintett, kérheti a közvetítői eljárást, ha a sértett - ld. cég képviselője - beleegyezik akkor nincs vádemelés és egyéb, hanem lerendezik az anyagiakat és csók.

A poszthoz pedig: baromi egyszerű a dolog, csak hát tudni kellene értelmezni.

A rendőrség valami miatt lefoglalta a laptopot és a vinyót, lefolytatták az eljárást, bírósági szakban a bíró kiadni rendelte a bűnjelet, eddig tiszta sor. DE mivel - gondolom szakértői vélemény alapján - rátaláltak a winraros történetre, így, mivel az erre vonatkozó bűncselekmény nyomozását a NAV végzi, megküldték nekik a cuccokat, akik KÜLÖN eljárásban foglalkoznak a winrarral.

Az, hogy az egyik eljárásban a bíró kiadni rendelte, attól még egy attól totál különbözőben rohadtul nem kötelesek kiadni a cuccaidat.
Proligarcha 2012.06.03 23:03:35
@rohejorszaga: ja hát szerintem is faszság, hogy egy lejárt licensz miatt akarnak itt szerzőit rádhúzni, persze jó eséllyel szar se lesz belőle, csak hát megy az idő és addig se kapod vissza a cuccaidat.

Amúgy legálisan pattintgatják ideoda az iratokat és a cuccaidat, ebbe nem fogsz tudni belekötni. A nav elkezdett egy eljárást ismeretlen tettes ellen szerzői gyanúja miatt, ennyi. Erről nem kötelesek téged értesíteni.
Összességében nekem nincsenek illúzióim a nőknek a játékvilágban betöltött szerepéről, például ezért is indítottam annak idején a heti játékcsaj rovatot. Azt sem gondolom, hogy a játékokban megjelenített erőszaknak jelentősége lenne az elszaporodónak mondott erőszakos…..
Kérem szépen, itt van, amire vártunk, 48 adás kellett hozzá, de ma kiderül, kinek lesz sokmilliója vagy semennyije, ki fog sírni, és kire emeli a poharát Pinokkina. Megannyi buli, üvöltés, mellébeszélés és hazudozás után ma már nem lehet sunnyogni, a tét 25 millió. Tessék…..
Proligarcha 2012.05.24 22:22:31
@jadebulgari: Értem én, de ez így nagyon béna. Főleg a bejátszott sírással, na azt aztán nem nagyon tudtam sehova se tenni.
Proligarcha 2012.05.24 22:37:48
hogyvolt Éden hotel - 2x46 2012.05.23 05:00:00
Ott hagytuk abba tegnap, hogy bejöttek a régiek és máris tartották a markukat, pénzért lehet tőlük szavazatot venni, broáf. Hiper kivetkőzött önmagából, Nyóvötvenes Alexa meg beleült Dávid farkába, és ha kizsarol egymiskát a döntősökből, simán ő jár legjobban a bulival.…..
hogyvolt Éden hotel - 2x43 2012.05.17 04:00:00
Miután tegnap alaposan elásta magát minden jóérzésű ember előtt, Andor le lett ostobaegysejtűribancozva, majd szépen ki lett baszva a Mindenféle Megtörténés Rettentő Intézmélnyébűl, ÚjPéter, a tehetős szállodaigazgató társaságában. Nem kár értük, és nagyon sírni sem kell a rajongóknak, mert a…..
hogyvolt Éden hotel - 2x41 2012.05.15 05:00:00
Az utolsó előtti hét kezdődik a mexikói bolondokházában, amiben T69.2 múlt heti bejelentése szerint több párválasztás már nem lesz, jöhetnek a személyes szívatások, az egyéni harc, párok szakadnak majd ketté és szét, ó jaj. Féliker Csíra után Bettinát is megszívatta, és most Naomival kavar, nem egy…..
hogyvolt Éden hotel - 2x40 2012.05.11 06:58:00
Itt az újabb kiválasztás a nyakunkon, én speciel kurvára nem tudnék Hiperrel egy fedél alatt élni, így azon munkálkodnék, hogy húzzon a picsába de minél gyorsabban, viszont én nem vagyok Papucs Levente sem, aki vagy nagyon türelmes típus, vagy csak ezzel a taktikával akar bemasírozni a döntőbe, és…..
hogyvolt Éden hotel - 2x39 2012.05.10 06:56:00
Két új csajjal lettünk többen, Bogival, a tetovált vízilabdázóval és a műcsöcsű, műszemöldökű Szöcskével, Broki meg saturészegen beleesett a hortenziába, majd megküzdött a rózsabokorral is, közben végig a farkát szorongatva persze, nehogy csak úgy lógjon a testrész…..
Vezessük rá őket arra, hogy autóst csak akkor állítsanak meg, ha annak valódi oka van. A fennmaradó időben eredjenek a tulajdon elleni szabálysértések elkövetői után. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Proligarcha 2012.05.09 21:20:23
@Georgey101: És mind a három egyszerre? Zseniális.

Elbaszott az eüdoboz szívatás? De el ám.
Vannak elbaszott intézkedések és rendőrök? Hajjaj.

Blikktől, Borstól, Velvettől, Díványtól fel se venne az ember egy ilyen demagóg kommentgenerátor cikket, de a Totalcartól azért nem vártam volna ilyet.

Mondjuk csodálkozom hogy a szemkilövetés kimaradt a végéről.
hogyvolt Éden hotel - 2x38 2012.05.09 06:00:00
Nem sok történet tegnap az intézményesített csöcsvillantáson no meg a Naomi-Naiva saga újabb hisztis fejezetén kívül, ma abból a szempontból tuti jobb dolgunk lesz, hogy lehet találgatni: nyakig vagy csak derékig lett hugyos Broki, az ember, aki szereti az alkoholt, de nem nagyon…..
Csíra távozása és Broki nem kis szerkesztői segítséggel történő maradása után vagyunk, különösebb tragédia azért nem történt, már ha azt nem annak vesszük, hogy Naiva most HülyeRolit fogja tömni a lelki bajaival. Pinokkina haját éjjel kivasalták, ki tudja milyen…..