Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nincs név2

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két film sok közös vonással: hasonló magyar cím, hasonló történet és mindkettőt a Lionsgate stúdió pénzelte. Azonban a különbségek még nagyobbak, már csak azért is, mert az egyiket Amerika, míg másikat Japán készítette. Kezdjük is az utóbbival. Kísértetjárás -…..
Rég volt már összefoglaló rossz filmekről, pedig elhihetitek, hogy még mindig találkozok ilyenekkel. Ha már én megszenvedtem velük, legalább Ti, drága olvasók megmeneküljetek. 1. A végzet őrei - Deathwatch (2002) Rendezte: Michael J. Bassett Egyszer mindenkinek el kell valahol…..
Mint az sejthető, időnként kapok ajánlásokat, kéréseket, hogy milyen filmekről kellene írnom. Ezeket igyekszem teljesíteni, időnként beleszőve egy-egy nagyobb posztba. Most azonban eljött az idő arra, hogy egy teljes cikkben mutassam be az olvasók igényeit. Ráadásul mindezt egy…..
Filmdroid A Ringu-trilógia 2008.11.17 19:02:00
Nagyon ritka az, amikor az eredeti filmek gyengébben muzsikálnak, mint a remake-ek, nos, a Ringu-filmek pont ilyenek. Haladjunk szépen a megjelenések ideje szerint.   Ringu     Még 1998-ban rendezte Nakata Hideo, Suzuki Koji azonos…..
Reinkarnáció - Rinne / Reincarnation (2005)   Rendezte: Takashi Shimizu Szögezzük le az elején, hogy túl sok újdonságot ne várjunk tőle. Tipikus japán horror, annak minden kellékével: női főszereplő, hosszú hajú (halott) kislány, szellemek, vér, a múltban történt rossz,…..
Horror-Mirror Fulcit se szeretem #2 2010.06.09 13:32:00
Kivételesen ahelyett, hogy egy nagyon régi Lucio Fulci-s posztomat updatelném, inkább írok egy újat. Akkor lehet, hogy elhamarkodott voltam két film alapján (sőt tuti), de amióta láttam még négyet, azóta megnyugodtam, hogy tényleg egy enyhén szólva túlértékelt rendező. Az ezzel…..
Ezt a filmet már sokan kértétek, hogy nézzem meg és írjak róla. Amúgy is megtettem volna, mert érdekelt, annak ellenére, hogy a trailere számomra nem volt valami meggyőző. Végre kellemeset csalódhattam.   Grave Encounters (2011)   Rendezte: The Vicious Brothers Gondolom nem…..
Nincs név2 2012.06.07 20:58:15
@Nahvalr: kicsit talán túloztam,amikor azt mondtam gáz.azt azután 1percel írtam,hogy megnéztem a filmet.így utólag belegondolva filmélménynek nem volt rossz,de a végén nagyon idegesít,hogy nemtudom meg,hogy mi lett.az Ideglelésnek is ilyen a vége.
Van,amelyik filmnél ez jól sül el,hogy "nincs rendes vége",de szerintem ez pont nem az.
A Noroi nevű,szintén kézikamerás filmet nézd meg,annak jól áll szerintem.
De kinek a pap,kinek a papné :)