Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czenema

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Malfoy Kihívás Férges alma 2012.05.11 17:00:00
Az érzelmek teljes skáláját bejárhatjátok ma történeteink segítségével: nem is tudom, volt-e már két ennyire ellentétes hangulatú értelmezése egy kulcsnak. Mindenesetre most két teljesen különböző megoldásban ismerkedhettek meg a férges almával. (Szerintem már a címek is…..
Eljutottunk talán legnehezebb kulcsunkhoz, a láthatatlan szivárványhoz. Azonban két írónk felvette a harcot, és két nagyon izgalmas drabblét kanyarított ehhez a kulcshoz is.Úgy adódott, hogy mindkét történetben visszatérünk a gyerekkorba. De egészen másképp...Tarts velünk, és…..
Malfoy Kihívás Rózsaszirom 2012.04.27 17:00:00
Könnyű, selymes, illatos... Mai kulcsunk a rózsaszirom. Két romantikus, malfoyos történetet ajánlunk erre a kulcsra. Legyetek a vendégeink! Történet 1 - Évforduló Történet 2 - Ha éjfélt üt az óra... Ha elolvastad őket, gyere vissza, és értékelj, véleményezz, pontozz! Mindkét…..
Malfoy Kihívás Súlytalanság 2012.04.20 17:00:00
Játékunk harmadik hetében a föld fölött lebegünk...Vagy, ha ennyire nem is könnyedek a mai történetek, az biztos, hogy egyikre sem mondhatjuk, hogy súlytalan lenne. Legfeljebb azt, hogy szót ejtenek benne a súlytalanságról...Történet 1 - SúlytalanságTörténet 2 - SzabadesésHa…..