Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tüzisárkány (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Summáját írom - kezdhetném, mint Tinódi, ha volna itt valami győzelem féle. De nincs. Helyette ötlet van, olyan igazi Kusza Szemes: miután már annyi mindenkinek tartozunk forinttal, dollárral, euróval, mi lenne, ha ezentúl lírával és manattal is tartoznánk? Ha utóbbi idegenül…..
Napjaink leghaladóbb találmánya a mindenféle parlamenti közvetítés. Ha csak szimplán röhögni akarsz is nézheted, ha az "ómájfaszom, kikre bíztuk ezt az országot" lemez jön be, akkor is valamelyik csatorna előtt a helyed. A tegnapi költségvetési vita is érdekes fordulatot hozott.…..
tüzisárkány (törölt) 2012.06.28 11:11:03
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ugye nem akartad alázni Baltazárékat?!
Ők fantasztikusan nagyot és tiszteletre méltót alkotnak.
Eltűnhetnek októberre Pécsen a kommunista diktatúrához, valamint a Tanácsköztársasághoz köthető, még meglévő utcanevek. A Marx útból Wass Albert út lesz Pécsen – írja az origo.                Talán egy könyvben vagyok egy betű. Talán egy szó. Talán…..
tüzisárkány (törölt) 2012.06.24 14:08:55
@hungarikan:

Biztos tanultad a nemzeti helyesírást. Meg már a schmittpaja helyesírásunkat újítmányozó korszaka is elmúlt.
Csak figyelmeztetlek, hogy mást jelent a szembe nézni és a szembenézni. A magadfajtának illene tudnia, hogy a magadfajtát is egybeírjuk.
Elméne a vőfély messzi Hódmezővásárhely házához kikérni a leányt, ország boldogításához.  Aranyalma gurulóba, most vagyunk az indulóba! Három tepsi túrós lepény, a vőlegény derék legény! Panni néni! Jó lagzi, menjünk bele mulatni! Aki miránk bámészkodik, az…..
tüzisárkány (törölt) 2012.05.27 00:14:05
@Dr. No:

mán elháltak jópár icakát, unortodox módon