Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bkover

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt években sokakat elgondolkoztatott a fővárosban élő újságírók és civilek közül, hogy miért ilyen összehasonlíthatatlanul koszos Budapest más európai fővárosokhoz képest. Aki sétált már fővárosunk bármelyik részén, általában olyan utcaképekbe fut, mintha…..
Kedves CCCP-pólós faszkalap! Tudom ám, hogy csak az irónia dörrent egy nagyot ottan a Kossuth téri színpadon, mert hát az Orbán az az oroszokkal paktál, és most akkor majd jól behúzod őt a csőbe, ha netán kiakadna azon, hogy szovjetuniós pólóban szaladgálsz, mert hát hogy van…..
Az internetadó leple alatt számos egyéb adóemelést jelentett be a kormány, amit nem hangsúlyoztak ki, és az emberek figyelmét is elkerülte a tiltakozási hullámok közepette.  Új különadót vezet be a kormány, amely a befektetési alapokat fogja érinteni. Növekedni fog a…..
Az első bécsi döntésre emlékeztek a DAC ultrái. Elszabadultak a nacionalista indulatok a Facebookon. Érik Szlovákiában is a szkenner, nem bírtak magukkal a Dunaszerdahelyi AC ultrái, politizáltak egy kicsit. A DAC-Senice mérkőzés 38. percében (érted, 1938) molinót feszítettek…..
John Oliver, az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsorának házigazdája vasárnap este velünk kezdte szatirikus műsorát, és 3 percen át foglalkozott az internetadóval, a tüntetésekkel, Orbán Vikorral és a tervezett adó visszavonásával. A internet megadóztatását…..
bkover 2014.11.03 11:04:30
bkover 2014.11.03 11:05:46
@kettőbé: én azért támogatnám azt az autót, h összegyűjtse ezeket a degeneráltakat mint ez is...
Mi folyik itt, Magyarországon? Jogos tiltakozás egy rossz döntés ellen? Civil ellenállás? Forradalom? Puccs? Idegen beavatkozás? Vagy egy kicsit mindegyik? Valljuk, be az elmúlt napok alaposan megforgatták azokat is, akik próbálják rajta tartani kezüket a hazai közélet ütőerén. A…..
Budaörs meghagyta a profiknak a Pál utcai fiúzást, az életérzést, amikor valamelyik csapatba beállsz és dobálod a szart a jobbos/balos szomszédodra, cimborádra. Helyette még csak nem is egy folyamat kezdődött el város életében, hanem folytatódott. A lakosság hozta a papírformát…..
Miután már korábban részletesen foglalkoztunk a magyar kormány kulcsfiguráival (Hoffman Rózsától Matolcsy Györgyig, Navracsicstól Orbánig), úgy illik, hogy most kitérjünk a plebejus kormányzás legnagyobb villájú plebejusának, az újonnan kinevezett külgazdasági és…..
TComment Egy parkolás: százezer 2014.09.30 06:15:00
Nettó pénzbeszedés, maffiás módszerekkel. Annyira megéri, hogy éjszaka is érdemes strázsálni, hátha beáll egy balek. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
bkover 2014.09.30 07:02:39
@carp3tm0nster:hát ha ennyi f@sz van ebben az országban, h lehet velük tervezni??!!! b@sszál ki velük, vezess szabályosan!
bkover 2014.09.30 09:14:09
@st81: egyszer az újlipótban bebambultam 100 ezerért...azóta visszasétálok és megnézem a táblákat. de nem írok posztot erről, hanem tudomásul veszem, h elnéztem. Amúgy nekem EGYBŐL 100 ezerről jött a papír.
bkover 2014.09.30 09:19:19
@bege: egyértelműen ott a tábla papító! ;)
Filmzene és filmzene között is van különbség. Tulajdonképpen két nagy csoportra lehet bontani: eredeti filmzenékre és betétdalokra. Ebben a listában kifejezetten az előbbire koncentrálok, azokra a zenékre, amelyeket a filmhez írtak a zeneszerzők. Az én szívemhez az eredeti zenék…..
Tudatom, hogy Orbán Viktor miniszterelnök Magyar Krónika címmel új havi folyóirat indítását szorgalmazza, melynek megalkotásában – mint szerző – személyesen maga is közreműködne. Miniszterelnök úrral egyeztetve tisztelettel felkérem, hogy e szellemi vállalkozásban – mint…..
Média 2.0 Itt a médiaarmageddon 2014.06.06 09:19:54
A kormány támadások sorát zúdítja a magyar médiára: befolyásolják a piacot és csorbítják a sajtószabadságot. Hétfőn ismét előkerült a reklámadó tervezete (ami ellen még a fideszes lapok is szót emeltek), kedden pedig jött az újabb csapás, az Origo főszerkesztőjének,…..
bkover 2014.06.06 11:16:35
A magyar kormányfő Horvátországra támadt: "A miénk (horvát)Baranya és a Muraköz!" Ezzel a vészharangkongató címmel és alcímmel, ám tartalmában nem magyarellenes és nem orbánellenes cikk jelent meg címlapon az egyik legnagyobb horvát hírportálon, a…..
Eddig körülbelül harminc diák írta alá azt a nyílt levelet, melyben a Hoffmann Rózsával szerdán egyeztető diákokhoz (és volt a diákokhoz) intéztek négy kérdést. A levélben többek között a tárgyaló diákok legitimitását és a sajtónyilvánosságot hiányolták. A teljes…..
Tegnap az egyik lépcsőházban leérkeztem az V. emeletre, épp csöngettem volna, amikor nagy svunggal érkezett lefelé egy fiatalember a hatodikról, kezében mappával és ajánlóívekkel. Megtorpant: - Te is aláírást gyűjtesz?- Szia. Igen.- Melyik pártnak?- 4K! És te?- Fidesz.-…..
Pénzkérdés A hülyeség joga 2014.02.14 08:34:00
Felelős-e a kormány a 314 forintos eurós árfolyamért, kérdezte (volna) a kormánypárti képviselőktől egy online hírportál, de választ lényegében senkitől sem kapott. A hallgatag képviselők szerencsétlenkedése végigpörgött az interneten, a budai Hegyvidék polgármestere,…..
2011. május: Összes atomerőművét bezárja Németország 2022-ig   A német kormány 2021-ig 17 atomerőművet zárnak be Németországban, 2022-ben pedig a maradék három atomerőművet is bezárják, ha sikeresen végrehajtották a beígért energiapolitikai fordulatot. A fukusimai…..
bkover 2014.02.12 10:58:37
A CÖF finanszírozásában egész oldalas politikai hirdetések jelentek meg a napi lapokban. A jobboldali vállalkozók, sportolók, színészek, politológusok által aláírt hirdetést Mesterházy Attilának, a „tisztességes baloldal” képviselőjének címezték, hogy felszólítsák –…..
Magasra csaptak az indulatok kedd és az Orbán-Putyin találkozó, a magyar-orosz energetikai megállapodás óta. A két vezető a paksi atomerőmű két újabb blokkja építéséről állapodott meg. Az ezzel kapcsolatos ellenérzések négy irányban jelentkeztek: A felhatalmazás hiánya…..
Már csak pár hónap és Tarlós mester átadja szeretett városlakóinak a négyes metrót, az elmúlt húsz év egyik legnagyobb elkúrását. Persze a bukásra álló kőbunkó főpolgi helyében bárki más ugyanezt tenné. Nem az ő saruk elsősorban, a fekália ügyes tálalásában és…..
bkover 2014.01.07 18:59:39
@a 17 éves Parker Schnabel: te minden "orbán, fityesz, mutyi, felcsút" szóra rárántasz egyet? mert egyébként azt kellene gondolnom, h elmebetegnek tetszik lenni...

ui: VIKTOR, VIKTOR! :DDD
       Tegnap megtaláltam egy listán a nagypapám testvérét, Gyurikát. Világbajnoki bronzérmet szerzett asztaliteniszben. Ismerhettem volna. Játszhattam volna vele gyerekkoromban. Megtaníthatott volna pingpongozni.        Meghalt. Ahogy mások is…..
bkover 2014.01.03 11:33:56
@Borenbukk: "Csak hát az a különbség, hogy Nektek sosem ez volt a Hazátok...Es kesz is. Remekul bemutattad, amit jotunder feszeget."

sosem tekintették magukat idevalónak. "egy zsidónak mindig izraelben dobog a szíve" ezt nem én mondtam...de ezt marhavagonokra fogni...visszás picit...
bkover 2014.01.03 11:50:59
@zanzibar: "Aki esetleg az itt kommentelők közül még nem látta Szabó István filmjét, A napfény ízé-t, nézze meg, ott a válasz sok kérdésre"

Erre a jelenetre gondoltál?

"
- Tudod mi a különbség a proli és a zsidó között?
- A proli, ha nem tetszik neki valami, köszönés nélkül elmegy.
- A zsidó meg elköszön és marad.
"
...
bkover 2014.01.03 11:55:27
@zanzibar: "Aki esetleg az itt kommentelők közül még nem látta Szabó István filmjét, A napfény ízé-t, nézze meg, ott a válasz sok kérdésre."

Erre a jelenetre gondoltál?:

"
- Tudod mi a különbség a a proli és a zsidó között?
- A proli, ha nem tetszik neki valami, köszönés nélkül elmegy.
- A zsidó meg elköszön és marad.
"
.......
Ma a Pesti Központi Kerületi Bíróság a gyülekezési joggal visszaélés szabálysértése alól felmenetet a tavaly március 7-én a Fidesz székházánál demonstráló állampolgárokat. Korábban a rendőrség pedig már megszüntette a nyomozást garázdaság miatt. Tehát jelenleg…..
Mindenki Ferije lerántja a leplet: a volt miniszterelnök egy pár perces kisfilm keretein belül elkalauzol minket a mutyi őshazájába, Felcsútra: egészen hihetetlen, hogy az adó milliárdokból épített csatornák, a semmiből épülő stadionok és a 800 milliós osztalékot felvevő…..
Megérkezett a fiatal és okos srácok egy csoportja Bukarestbe.  Így kezdődött: Délelőtt Bukarestben: Bukaresti belváros mongoljárás után Megérkeztek. Aki nem áll be a sorba, így jár. Lehetne ezeket a rendőröket a magyar bajnokikra is…..