Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PetDrag

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti, üvöltözős, toporzékolós numetálba oltott popzenével igyekszünk majd helyt állni az idei Eurovíziós dalversenyen. Az AWS tulajdonképpen kegyelemkenyéren jutott tovább a közönségszavazós szakaszba, hiszen a szakmai zsűri a nyolc döntős (AWS, Dánielfy Gergely, Heincz Gábor Biga, Horváth Tamás,…..
PetDrag 2018.02.25 11:43:35
@Bobby Newmark: sztem orvosra Neked van szükséged! Te káromoltad Istent, arra célzott... szövegértés: 1-es, leülhetsz!
PetDrag 2018.02.25 11:49:03
@Bobby Newmark: ja, és ha @Sixx "komolyan venné" a Disclamer minden sorát akkor kevés hozzászólásod maradna itt... :P
("Ja, és minden, a poszthoz érdemben hozzá nem szóló, offtopic, nyelvtannáci, gyalázkodó és/vagy személyeskedő kommentet figyelmeztetés nélkül törlünk.")
Trollokkal háborúzni nem okos dolog, de kiröhögni őket annál viccesebb. Pumped Gabó és Pumpedné Ági reagál a Pumpedék című realityre érkezett kommentekre. Már amiket fel tudnak olvasni hibátlanul. Vagy bárhogy. ..
PetDrag 2017.05.21 16:30:43
@Falatkányi: 30x évesen??? együtt vannak talán annyi, nem?!? :-) (PG '98-as...)
Hát ez is eljött. Végre itt van a legsikeresebb zombis tévés adaptáció szerelemgyereke, a The Walking Dead előzménysorozata, ami szereplők szintjén sem kapcsolódik a már említett eredetihez, csak annyi az átfedés, hogy ugyanabban a zombis filmektől és irodalomtól mentes világban…..
PetDrag 2015.08.25 20:59:02
@scsaba1: ezek fontos kiegészítések voltak, én is hasonlóakat fogalmaztam meg magamban a hogyvolt olvasása közben + egy "tárgyi tévedés": Nick nem a mutterját hívta telefonon hanem Travist akit jól le is cseszett, hogy az anyját minek vitte oda... Amúgy nem volt rossz "leírás" ;-)
Különösebb kommentár nélkül: Gale Ann Hurd vezető producer és Dave Erickson vezető producer/showrunner. Fotó: Justin Lubin/AMC. Greg Nicotero vezető producer és Dave Erickson vezető producer/showrunner – Fear the Walking Dead, 1. évad, 1. rész. Fotó: Justin…..
Én valószínűleg infarktust kaptam volna, de hogy utána beszakítanám a fejét az ötletgazdának, az tuti. A brazil tévében csinálták meg, biztos rémesen büszkék voltak magukra. A maszkok/smink egyébként fasza lett. ..
A Hollywood Reporter hozta le a hírt, mellé rakva még a valóban kivételesen jól sikerült Mad Dogs-remake-t is. Előbbiről itt írtunk, utóbbiról meg fogunk, csak érjük utol magunkat. Az ember a fellegvárban producere egyébként Ridley Scott, és egy olyan alternatív történelmű…..
Hamarosan visszatér a Walking Dead ötödik évada, ennek örömére a készítők összeraktak egy egyperces előzetest. Ebben Rick és a túlélők menetelnek keményen talpig fegyverben az erdőben, egyedül csak Carlt nem látni sehol. Az egész kicsit olyan, mint egy lumberszexuális fashion…..
PetDrag 2015.01.10 17:27:51
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: nos igen, van akinek nem jött be, nekem igen... nem egyforma az ízlésünk és ez így is van jól! :)
Furcsa, hangos, politikai és hamis hangoktól sem mentes műsoron van túl az X-Faktor - a 100. adásban volt minden, mint a búcsúban, Tóth Gabi megint sírt, Istenes Bence megint kisfilmezett, Szikora beszólt az internetnek, a Tha Shudrast pedig zsinórban másodjára mentette meg a…..
PetDrag 2014.11.30 09:25:59
@kancsikutya: A közönség akkor és nyilvánul meg ahogy azt "diktálják" neki, ez remélem egyértelmű?! Ha eddig nem volt az kéretik tudomásul venni... Pl. ez sem tetszik az ilyen műsorokban... :/
(A viták megelőzése végett: a kolléganőm a 2 héttel ezelőtti felvételen - élő műsor - volt és Ő is azt mesélte ami nyilvánvaló volt eddig is... Adás előtt sokat próbáltak, hogy közben már azonnal reagáljanak a "megmondóember" minden kérésére...)
Istenes Bence diákcsínyes kisfilmjével kezdtük és egy sírva búcsúzó csángó lánnyal zártuk az X-Faktor legutóbbi adását, a kettő között meg volt minden, mint a búcsúban. Ez volt egyébként az előadásokat és a hangokat tekintve ez eddigi legerősebb élő műsor, a Spoon…..
7. Késő? Barokk? Kúria? “A ház késő barokk kúria jellegű.” Érdemes megnézni belülről is, úgyis olyan. A félpucér tükörbefényképezést most nem is emelném ki.   6. Na ilyen extrát sem láttam még ingatlanhirdetésben De cuki: “A telken pedig szánkódomb van, ami…..
PetDrag 2014.06.22 17:40:29
@Fejétől_bűzlő_hal: hm... de lehet csak egyszerűen egy "ál" kameráról van szó ami nem is működik, csak az (lenne) a feladata, hogy elriassza a betörőket... ;)
A Falnál Abban a Vakondtúrás vagy milyen nevű koszfészekben nyitunk, ahová Samu elsuvasztotta Szegfűt és a kis Samukát, hogy majd itt jó dolgotok lesz ill. biztonságban itten lesztek, nem másutt. A kocsma-bordély, ahol a gyereklány és csecsemője bujkál, igen vidám hely, most…..
Aki azt várta, a két lány majd egymásnak esik, és hajtépésbe torkolló csajbalhéba torkoll az utolsó párbaj, az most csalódott. Civilizált hangnemű, óvatos beszólásokkal fűszerezett beszélgetés végén VV Zsófi ment vissza a villába, és került be a holnapi hármas döntőbe,…..
PetDrag 2014.05.11 00:56:05
@minden_no_a_puncijaval_gondolk: mivel magába a villába is csak olyanokat "vitt be" az RTL így nem csoda...
Hiába szerezte meg a királylányt, a jussát nem kapta meg VV Krisztián, az egyszerűség két lábon járó hajdúnánási szobra, aki a villában látott először szoláriumot. Nem mintha ezzel bármi baj lenne, sőt, ő volt az a villalakó, aki végig őszintén, úgymond izomból…..
PetDrag 2014.05.04 23:40:34
@sixx: nem kell mindent felvenni, de sztem ezt Te sokkal jobban tudod nálam... Ha meg írtál volna egy egész oldalt azzal baxtatnának egyesek, hogy erről a fosról mit lehet ennyit nyáladzani... :/
1. Ayra és Sandor Clegane, a Véreb, akik pont olyanok, mint a Terminátor és a kis John Connor 2. Daenerys és a beléje halálosan szerelmes Ser Jorah 3. Hodor és a nyakában cipelt Brandon Stark 4. Sansa és a vőlegényjelöltje, Tyrion 5. A drabális Brienne és a fél karral…..
PetDrag 2014.04.06 19:19:45
@J. McClane: like! :)
Elképesztően cool Lego-készletet kínálgat rongyos 220 dollárért az egyedi minifigurákat gyártó Ciziten Brick: összerakták Khal Drogót, Daeneryst, a vörös asszonyt, Melisandrét, a nyílpuskabuzi Joffreyt, Tyriont, Varyst (bár ő lehetett volna kicsit kövérebb is), Havas Jont,…..
Örülünk, Vincent? Ráfázen 2014.01.07 21:52:42
A Raiffeisen Bank International AG osztrák igazgatósága egy reggel valami furcsa, ragacsos dolgot érzett a takarója alatt. Odanéztek — hát egy akkora véres, vigyorgó lófejet találtak az ágyukban, hogy ki kellett bontani a főbejáratot, hogy beférjen a vezérigazgatóság…..
PetDrag 2014.01.08 00:09:51
@tucano: a Raiffeisen nem csak Svájcban szövetkezeti bank, hanem alapvetően mindenhol, így Ausztriában is
PetDrag 2014.01.08 00:22:31
@Kaliforniai: Te aztán királyul megmondtad a tutit! Mintha értenél hozzá... ha olvasol szakmai cikkeket akkor tudhatod, hogy 2012-ben cca. 160 mrd volt a különbség az NPL és a CT között, ennyi valójában az "igazi" kockázat, de egyáltalán nem biztos, hogy a teljes NPL állomány végleg be fog dőlni... csak mondom...
PetDrag 2014.01.08 00:23:50
@Kettes: thumb up! :)
A Hwsw szellőztette meg ma délelőtt a hírt, amit most már mi is meg tudunk erősíteni: a T-Mobile raktárába megérkezett az első iPhone 4-szállítmány. Ez már a miénk, ez már a mi zsebünkben csörög majd, az első kézzel fogható bizonyíték, hogy nem felejtettek el minket teljesen…..
PetDrag 2010.09.13 19:30:42
@Grafiqs: a 20-at honnan veszed? én tavaly "simán" vettem "mezítlábasként" az első napon 10 perces sorbanállással és ha jön ugyanannyi 4-es... na, mindegy, meglátjuk az árakat, aztán lehet "agyalni", hogy érdemes-e sorbaállni...
PetDrag 2010.09.13 20:05:19
@cotag: világos, emléxek, hogy aránylag gyorsan kifogyott az induló készlet és utána hetekig (hónapokig?) gáz volt a szitu... nekem "szerencsém" volt, mert a bemutató napjára megvolt az az ár (aranykártya, egyszeri x +12*y) ami nekem OK volt és 12 előtt 2 perccel beálltam a 6-7 tagú sorba és 12:30-kor már a melóhelyemen olvastam a user manualt... :-)
ha már ár: én azért bízok egy tavalyihoz hasonló konstrukcióban, mert azért az vicces amikor itt olyan "javaslatok" vannak, hogy Londonban vagy Párizsban repjeggyel 200... na annyiért (pontosabban "ingyért") inkább marad a GS!! ;-)
PetDrag 2010.09.13 20:07:04
@Grafiqs: csatlakozok Enrico Palazzo-hoz, az nagggyon gáz lenne! persze ha mondjuk az "csak" egy üzlet és ennyi jut minden nagyvárosba... eh, az is qrva kevés lenne!!! szóval bízzunk abban, hogy a kapcsolatod félreértett valamit... ;-)
A Variety írta meg ma, hogy bekövetkezik az, amit már régen lehetett sejteni: a Fox a nyolcadik nap után, azaz akkor, amikor a sorozat érvényes szerződése lejár a csatornával, nem kér többet Jack Bauer kalandjaiból. Ennyi volt, kérem szépen, Jack minden lehetséges ellenséget…..
PetDrag 2010.03.10 21:14:13
@kinney: így van! letöltöttem ismét, kíváncsi voltam... Nina nem először és nem utoljára hazudott, akkor éppen Teri-nek... abban nem, hogy hamarosan rátalálnak, de abban igen, hogy nem lesz baja... lett... már ha a halált annak tekintjük... :-/

amúgy pedig a worst of számomra a 7. évad volt, CTU nélkül... eh... a 8. egész elmegy, de egyetértek sokakkal: az 1-4, max. 5 magasan veri az utána lévőket... azért nézem, érdekel, de pl. a Flash Forward is tetszik, igaz még csak az 1-2. részt láttam a 10-ből... :-)
Itt vagyunk a helyszínen, szerencsénkre nincs gatyarohasztó meleg. Negyven-ötven ember áll sorba, vagyis a kereslet, legalábbis az elsőzők számából úgy tűnik, igazodik az iPhone 3GS készletéhez. A sor elején álló ember 4:30-ra jött, vagyis majdnem négy órája vár, hogy kézbe…..
PetDrag 2009.07.31 16:52:11
@MeeCee: lejárt hűséggel, készülékcserében tőlem még személyit sem, hogy megnézzék tényleg én vagyok-e aki az előfizető... :-)))
PetDrag 2009.07.31 16:53:16
@zephyr2000: vazze!!! mire odaértem elfelejtettem, hogy van vagy 3700 pontom amit nem vontak le!!! a qrva életbe!!! :-(((
PetDrag 2009.07.31 16:58:21
@Qkac: mondjuk én azon meglepődtem, hogy aktiválják, de Szegeden én bontottam ki saját kezűleg az enyémet... :-)
Update: Újabb infók:A T-Mobile becslései szerint az induló készlet legfeljebb 2-3 napra lehet elegendő. A jelenlegi iPhone 3G 8 GB-os verziója továbbra is forgalomban marad, és ez a típus megfelelő számban, országszerte 119 üzletben rendelkezésre áll.A készülék pénteken 11…..
PetDrag 2009.07.27 21:15:48
@yxcyxc: köszi, de engem az a "verzió" érdekelne, ami most a 3G esetében 26 770 Ft + 12x 6 685 Ft részlet ;-)
na, ilyen nincs még a GS-re vagy csak én nem találom???
PetDrag 2009.07.29 16:38:24
@andris|bandis: én ha ráérnék odamennék a helyedben, de Te tudod... én 11-re mennék itt Szegeden a T-be, mert szeretnék venni GS-t, csak még nem tudom részletfizetés lesz-e a "készülékfrissítés" akcióban, mert egy összegben húzós lenne kicsengetni...
PetDrag 2009.07.29 22:44:53
@andris|bandis: Ööö... bocs, de az előző postodban buliról beszéltél amin én egy megjelenés előtt 1 órás eszem-iszom pitty-puttyra gondoltam, nem készülék vásárlásra sorbanállással! :-) Szóval ha amiatt hívtak a helyedben nekem is felejtős lenne, pláne egy 3G-vel a zsebemben... ;-)