Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemnekemvanigazamááánem

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KARD A mi ferink, a ti feritek... 2012.05.06 07:04:00
Legutóbb akkor éreztem, hogy helyükre kerültek a dolgok, mikor láttam esztergályos cilit a tesco reklámban. Lám, mégiscsak igaz, hogy addig addig rezegnek azok a barom atomok, míg végül mindenki belerázódik az őt megillető kis lukba. Az univerzum már csak ilyen, még akkor is, ha…..
nemnekemvanigazamááánem 2012.05.06 15:41:50
@micsoda?: Azt mondták, hogy nem vette fel. De valójában a költségvetést terhelte a fizetésével csak jótékony célra továbbította (állítólag), mert hogy azt természetesen nem tudjuk kinek ajánlotta fel, Lehet, hogy a Táncsics Alapítványnak amíg nem áll elő valaki hitelt érdemlően azzal kinek adományozta addig bármi lehet még az is, hogy visszautaltatta magának egy részét.
nemnekemvanigazamááánem 2012.05.06 16:19:13
@No_Fidesz_No_Problem:
Az ilyen és ehhez hasonló linkeknek se szeri se száma csak azt nem akarod megtalálni:
bacsmegye.hu/gazdasag/adozzunk/ha_az_apeh_egyszer_beindul
Mi az hogy MEGBECSÜLI (ehet mindennap pirítós kenyeret is és mehet mindennap étterembe hogy jön ide a becslés), hogy mennyiből élhet meg stb.? És hogy melyik történet azt pedig az általad és ferencék által a jogállamiság bizonyítéka ként emlegetett bizonyítási teher meg nem fordításával bizonyítani kellene. De nem a magánszemélynek kellene az ártatlanságát bizonyítania. Ezért hiteltelen minden szava, és hiába próbálod meg magyarázni nem véletlenül van tele az internet ilyen és hasonló történetekkel.
nemnekemvanigazamááánem 2012.05.06 15:33:48
@Modor Tibi: Nem lopták el természetesen, a lopást szüntették meg. Az ott lévő pénz azelőtt sem volt a tied csak átcsoportosították a magánnyugdíj pénztárakba, az így keletkezett hiányt kölcsönnel kellett pótolni amire kamatot kellett fizetni, a pénztárak ha hozzájuk utalt pénzből viszont valóban búsásan einstandolgattak. A másik amiről beszélsz szintén tévedésen alapul mert árfolyam függő és nem kell azonnal kifizetni tehát pillanatnyilag tűnhet úgy 80-ról 90-re nőtt de maga a tőke tartozás alacsonyabb, ez tény. Persze ez a sok vége a demokráciának stb balliberális hazudozás nem tesz jót az ország megítélésének amiből következhet áttételesen a befektetői elfordulás az országtól ezért is romolhat a forint, mert gazdasági oka éppenséggel most nem igen lehet. Bezzeg ferenc idején 10%-ot meghaladó hiánynál az unió mindent rendben talált (kettős mérce). Na persze külföldön majd minden szép és jó lesz, nem adok ezeknek a nagyokos menekülőknek 1 évet és sírva menekülnek vissza Orbán "diktatúrájába".