Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kozmetikusszalon

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mikrodermabrázió, másnéven mélyhámlasztás egy igen kíméletes, az egészségre nem veszélyes, ám annál hatékonyabb bőrcsiszolást jelöl, mely a legújabb formáját képviseli a megfiatalodásnak. A mikrodermabrázió egy hámlasztó eljárás, mely fájdalommentes, rendkívül…..
Sokan azt hinnék, hogy csak a tinédzserek vívnak hatalmas háborút a pattanásos bőrrel, de ez egy tévedés. Sajnos testünket (10 éves kortól felfelé) tetőtől-talpig pattanások boríthatják, legyen az bárhol, akár a térdhajlat, akár a karodon, a hátadon, de leginkább az arcra…..
Akár akarjuk, akár nem, a szél, a hideg, fagyos, száraz idő nyomot hagy a fedetlen bőrfelületen. A zord időjárástól védeni kell az arc, a nyak és a kéz bőrét egyaránt. Tovább a cikk folytatásához>>..
Három evőkanál darált mandulát egy citrom levével keverjük össze, adjunk hozzá egy fevert tojásfehérjét, nedves arcbőrre kenjük a krémszerű anyagot, három percig kökörös mozdulatokkal masszírozzuk a bőrbe. A kíméletesen és alaposan tisztító anyagot langyos ásványvízzel…..
Kedves pasik, mint a cikk írója is megemlíti, mi, nők is könnyedén túlélünk egy gyantázást, ráadásul nagyrészt a ti kedvetekért... Úgyhogy hajrá! :)Két cikk szól arról, külön testrészenként, hogy hogyan kell pasit gyantázni :)) Bár egy női oldalon vannak, azért a pasiknak…..
1. Lush Rub Rub RubA kézzel készített angol kozmetikai termékcsaládért, a Lushért, úgy am block is odavagyok. Szeretem az illatát, szeretem, hogy tényleg természetes anyagok vannak benne és tetszik az ötletes formavilága is.Különösen az angliai üzleteiket szeretem, mert az angol…..
Szép téma, elég nagy a mozgástér, így kezdem az új kedvencemmel, a legtrendibb Botox hatású krém szlogennel.Botox hatású krém nincs, hacsak nem bizonyosodik be, hogy valaki előállt egy olyan kencével, mely idegméregként is remekül szuperál. Erre a márketinges válasza nyilván…..
Szőlőlé vagy bor?A szőlő leve tartalmazza az összes gyümölcsből nyert dzsúz közül a legtöbb antioxidánst.A mértékletes borozgatás nem csak arra jó, hogy érzékeidet kényeztesd, hanem arra is, hogy elősegítsd az egészséged megőrzését. Egy kutatás szerint napi egy pohár…..
kozmetikusszalon 2012.05.06 18:24:17
Illetve jó hatással van az érrendszerre és a keringésre is. Egy hasonló kezelés kozmetikusszalon.hu/testkezelesek után javasolta a kozmetikusom, hogy fogyasszak rendszeresen szőlőlevet, már lassan 1 éve iszom és tényleg javult a memóriám.
 Francia pezsgő a bőrnek is    Romantikus gyertyafényes vacsorák ideális kísérőitala a pezsgő, amely a harminc fölötti nők hatékony szépítésére is alkalmas. A welness-szállodákban elérhető forradalmi eljárás, egy kellemes masszázs formájában…..
A L'Oréal (amely mellesleg az UNESCO nevű ENSZ szakosított szervvel együtt már évek óta élenjár a nők tudományos életben elért teljesítményének elismertetésében), a férfiaknak készített termékcsaládja (men expert) bevezető kampányát egy szerintük poénos mozzanattal…..
Szeptember 25-en a nagy erdeklodesre tekintettel eletmod tanacsadas,sminktrendek,meregtelenito masszazs,a szolo kozmetikai es gyogyaszati felhasznalasa temakorokben eloadast tartunk valamint a Pharmanex reszerol termekbemutato antioxidans meressel.Reszveteli szandekat kerjuk elore jelezze mert csak…..
kozmetikusszalon 2012.05.06 17:59:33
A fiatal celeb műsorvezető fontosnak tartja a test és lélek harmóniáját. Szerinte a lávaköves masszázs segíti legjobban a tökéletes ellazulást és ennek a harmóniának a megőrzését, így rendszeresen felkeresi masszőrét egy-egy fárasztó munkahét (vagy több hét) után.A…..
Kencekeverde 2010.11.27. Szombat, 10:00 - 19:00 Veszprém-Gyulafirátót, Felsőújsor utca 13. Előadó: Szentkereszty Katalin           KENCEKEVERDE Készítsd magad saját natúrkozmetikumiadat!  Egynapos, kezdő házikozmetikum készítő…..
  Köszönöm, köszönöm és köszönöm. Egy termék, amelyért nem lehetünk elég hálásak az Univerzumnak. Mert nincs ember a földön, akit ne borzasztana el az évek óta hazánkban tomboló szemöldök felhozatal. A rémségek kicsiny tárában a legszörnyebbek a McDonald's M…..
  Hol volt, hol nem volt, na nem az Óperenciás tengeren túl, hanem itt Budapesten, ahol két fiatal összeismerkedett. Ezután az egyáltalán nem meglepő fordulat után randevúzni kezdtek, ami ugye szintén nem egy szokatlan dolog. A férfi magyar származású volt, arisztokrata, a…..
A kozmetikai típusú kezeléseknél az ember lánya soha nem lehet biztos abban, hogy mire számítson, mert általában mind a hirdetések, mind az egyéb beszámolók az eredményre, nem pedig a közben átélt megpróbáltatásokra koncentrálnak.Ki ne emlékezne arra a kimondottan húsbavágó…..
CsodaCsiga.hu 2011.11.07. 2011.11.07 21:19:00
CsodaCsiga Napi mondás: "Fekete macska alatt nem szerencsés átmenni "   CsodaCsiga Napi gondolat: A jóság fontosabb a bölcsességnél, s ennek felismerése már maga is bölcsesség. Theodore Isaac Rubin   CsodaCsiga Csodacsiga oldalon elindult egy kozmetikai tanácsadás. Ha…..
 Tegnap kozmetikai (Ilcsi) előadáson voltam, nagyon jó volt sok-sok kollégával találkozni!Nagyon rég éreztem magam előadáson ilyen jól, mindig csak azt vártam hogy vége legyen, de most...4 kezelés fajtát mutattak be volt amit már ismertem, de jó volt újra hallani és a…..
  - Nem is szeretnél szebb lenni? - szegezte nekem a kérdést egy ismerősöm, aki ráadásul férfi.   Mit lehet erre válaszolni? Persze visszakérdezhettem volna: - Még ennél is szebb??? - De mi van ha elvesztette a régen igen fejlettnek ismert humorérzékét? Semmiképp nem…..
  Az időjárás ma nem éppen a kedvesebbik arcát mutatta. Ősz van, tehát sokat nem reklamálhatunk. Így meg is kerestük az ehhez passzoló rúzs árnyalatot, hogy enyhítse a napsütés elveszte okozta fájdalmunkat. Tom Ford mesternél találtuk meg a gyógyírt.  Violet…..
    Tavaly január nem is volt olyan régen. Egyik reggel észleltem néhány pattanást a homlokomon. Nem tulajdonítottam neki a szokásosnál nagyobb jelentőséget mert buli utáni napokban gyakran előfordult. Zavarni akkor kezdett, amikor mar egy hete…..
 1975-ben épült Budapest legmagasabb építménye, az óbudai Főtáv kémény. A 200m magas építmény ugyan nem számít a világ magassági élvonalába, de azért meglehetősen magas. A Gízai piramis (140m)  és New York szimbóluma, a szabadságszobor (93m) is jóval alacsonyabb…..
kozmetikusszalon 2012.05.06 13:45:06