Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kispötyi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vincent Peter fotózta a magyar szupermodellt a spanyol Vogue számára. Enikő Deneuve klasszikus és megunhatatlan stílusát idézi a fotósorozaton és nagyon jól áll neki a szőke szín és a fekete-fehér elegancia is. Az összes ruha nagyon tetszik, főleg az első ruha az ami nagyon kéne…..
Az Érdekes képekbe került bele sm33 képe - az első kép a válogatásból - ennek kapcsán jutottam el a Mediterrán életérzés gyűjteménybe és akkor megrohantak az emlékek. Francia riviéra, az Adria mindkét oldala. Csak faltam és faltam a fotókat, végül már olyan sok volt…..
Ma végre ráveszem magam, hogy a világ legrosszabb és legfelhősebb országában élve napszemüveget vegyek magamnak. Mindig próbálgatok, gondolkozom rajtuk, de aztán kinézek az ablakon, és rájövök, hogy a legfeleslegesebb dolog Londonban napszemüvegre költeni. Ám az utóbbi hét…..
   Top: ReissNadrágszoknya: ReissSzandál: TopshopKarkötő: H&MNapszemüveg: DiorRúzs: MAC Fusion pink ..
Veszélyesen addiktív, nagyon valószínű hogy tíz perc elteltével elkezded átalakítani a szobádat (én már elkezdtem egy hatlamas moodboardot, melynek eredményeképpen újságok és papírcafatok borítják be a szobámat), vagy komolyabban megtervezni hogy melyik Chanel táska lesz…..
OurFashion DIY - Nyaklánc 2012.04.29 15:45:00
Kellemes elfoglaltság vasárnap délutánra átalakítani valami olyat, amit különben soha nem vennél már fel. Az egyik kacatos dobozom mélyéről került elő ez a kristály H&M nyaklánc, ami azt hiszem egyszer volt rajtam. Szerintem az átalakítás nélkül örökre maradt volna ahol…..
Kispötyi 2012.05.06 10:44:01
OurFashion I love Bloggers 2012.05.05 14:27:00
A három blogger grácia (Chiara Ferragni, Carolina Engmann és Andy Torres) fantasztikusat alkotott a Mango Touch x Werelse kollaborációnak, szerintem ma el is megyek legalább megnézni közelebbről a neonsárga táskát.Amúgy meg bárcsak én is full time blogger lehetnék. Komolyan, a…..