Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olcsibácsi

44 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pontosan már követni sem tudom, de úgy saccalom picivel több mint másfél év telt el az utolsó post óta, két szilveszter és két karácsony plusz egy nyár.Alapvetően pozitív a tavalyi év mérlege, mozgalmas volt, melós, időnként piszkosul nehéz máskor szórakoztató és…..
#379 Japán a XIX. század közepéig zárt, feudális közösség volt, az ország élén egy kb. annyira kozmopolita és szabadelvű sógunnal, mint a Semjén Zsolt. Évszázadok alatt kifejlesztették a saját belterjes, buzis kimonós, szamurájkodós társadalmukat, ami akkor ért véget,…..
Ilyenkor minden évben azon gondolkodom, hogy mit rajzoljak Nektek, ami tényleg olyan, mintha ajándék lenne és csak Neked, Neked és Neked szólna. Idén úgy döntöttem, hogy nincs számítógépes grafika, inkább megkapjátok a karácsonyfánkat.Böbével, (Anyu) nem csinálunk "design…..
#80 Chuck Palahniuk Haunted című novelláskötetének (magyarul Kísértettek címmel adták ki) marketingkampánya arra épült, hogy a könyvben található Guts című kisnovella hangos felolvasóestjein mindig volt pár ember, aki rosszul lett a hallottaktól és elájult. Chuckról készült…..
Olcsibácsi 2013.12.06 15:34:10
-Háromszor veri ezt kenden Ludas Matyi vissza!  Fazekas Mihály örökbecsű művét mindenki ismeri. A Gellért szálló Márton napi Borfesztiválját valószínű sokkal kevesebben.  Attól tartok, azok a boldog szerencsések, akik nem jártak ott.  Mi tegnap elmentünk.…..
Szervusz kedves.Gyors leszek és rövid mert már mindjárt reggel van.Iszogattam szóval nem vér-komolyan venni de a mai napom tényleg kicsit kiborítóra sikeredett a témát illetően...Vannak az életemben nők és férfiak akik úgymond barátaimnak, ismerőseimnek vallják, tartják magukat…..
Helló olvasó, szervusz kicsi blogom. - Az írás vége felé  járok már , tudom kronologikusan nem idevaló az a tájékoztatás amit most  ide beszúrok, de hátha van némi értelme annak, hogy néhány órával az írás kezdete után visszalépek a kezdőponthoz és óva intek a…..
Sokat, nagyon sokat gondolkodtam az utóbbi időben. A hibáimon, a hibáidon. Ami történt. Volt időm. Másképp csinálnék pár dolgot. Változnék, átértékelnék. Fontos vagy és ez Örök! Tudom most azt gondolod, ez hazugság, akkor miért nem voltam ott amikor szükséged volt rám?!…..
Helló. Kezdhetném azzal amivel mindig. Visszaolvasással. Minek? A múltat megéltem, emlékszem szinte mindenre, ami le van írva az pedig már ott van, felesleges ecsetelnem. Helyette most szeretném elmondani ami van. Volt és ami már nincs. Vagyis inkább aki...nincs. Ahogyan és amiként…..
Sziasztok. Lassan de biztosan ez az év is véget ér, ismét készíthetem az éves mérleget mit sikerült elérnem, és mi az ami a jövő zenéje marad. Úgy érzem nagyon nem nem kell megerőltetnem magam, kevés sikert könyvelhetek el.Siker talán az, hogy letettem a bagót több mint…..
Üdv mindenkinek ismét.  Ügyes-bajos életem vezérfonalával jelentkezem most, talán lesz akit érdekell de szinte biztos, hogy a nagy többség ügyet sem vet rá. Természetes, most is visszaolvasással kezdtem. Mik azok a gondolatok amik helyt álltak az idő forgatagában és mik azok…..
Szervusztok kedves olvasóim. Tök jó dolog a stat. Látom mikor, milyen böngészővel firefox-xal vagy safari-val... sőt még a felbontást is. :) Ismételten eltelt közel egy hónap az utolsó blogpost óta. Rengeteget dolgoztam, kevés időm volt és ezután még kevesebb lesz :(. Most…..
Szokás szerint kezdjük ismételten szabadkozással, sem időm, sem energiám, sem kedvem, sem indíttatásom nem volt mostanában blogoláshoz.  Most sincs sok de alvászavarral küzdök így gondoltam kiírom a gondolataimat, hátha ez segít. Oks összegezzük. Magánéletre az elmúlt két…..
Itt vagyok ismét. Igen még élek. Helyzet az, hogy szégyen ide vagy oda de vissza kellett olvasnom hol hagytam abba... :)Khhmm szóval a konklúzió az körvonalazódni látszik bár a végkifejlet még erősen befolyásolhatja. Tulajdonképpen magánéletben még mindig ugyanaz a keserédes…..
Őőőő Csak Én Megint... Vers 2012.07.14 12:47:00
Ezt nem tudom szebben.A költő már dalba öntötte a szavakat helyettem. Köszönöm! Juhász GyulaSzerelem? Én nem tudom, mi ez, de jó nagyon,Elrévedezni némely szavadon,Mint alkonyég felhőjén, mely ragyogÉs rajta túl derengő csillagok. Én nem tudom, mi ez, de édes…..
Bármilyen kevés is választ el a tébolytól, a végső ítélettől hosszúnak tűnik még az idő ami őrlődéssel fog telni.Talán erről szól, kell, hogy benne legyen ez is. Másként nem lenne teljes. Vékony a határ az őrület és a boldogság mezsgyéje között. Táncolok rajta amíg…..
Olyan nagyon rengeteg sok ráérős és unatkozós szabadidőm van amit akár mással is el tudnék hasznosabban tölteni, hogy azt már érdemes lenne tőzsdére vinni. Most éppen baromira szívesen bújnék inkább össze valakivel ahelyett hogy a telómat kényszerülök flashelni. Lógatnám a…..
Lecsábultam szigetre... megint. Tudom azt mondtam legutóbb is hogy utoljára jártam ott de hát szülinapozás volt meg ünneplés meg állítólag buli hegyek... hát ez utóbbi sajnos nem volt. A hangulatot erősen befolyásolta a szigetet átható feszkó. Zene is gagyibb volt a szokásosnál.…..
Úgy fest a statisztika alapján van legalább egy állandó olvasóm, szóval külön Neki szentelem most ezt a posztot. :) Ülök itthon a gép előtt miközben dolgoznom kellene és Te jársz a fejemben. Nem. Nem vagyok egyértelműen biztos abban hogy Te azért olvasod a blogomat mert…..
Mocskos egy időjárás van. :( Lényegében véve azt hiszem rájöttem miért vagyok annyira ijesztő egyesek számára.Egyedül, magányosan megkeményedik az ember. Az élet ezt hozza. Szükséges rossz.Akár menyire próbálom magam és másokat meggyőzni ennek ellenkezőjéről ezt el kell…..
Igen-igen. Kicsit léptem face-ről. szóval én most nem vagyok fenn... Most biztos felmerül a kérdés hogy miért is olyan nagyon jó ez énnekem?Hát mert csak.Besokalltam. Látszatkapcsolatok, papír-érdeklődések és üveg-like-ok. Riszpekt a kivételnek, természetesen. Transzparens…..
Megérkeztek az új lakótársaim... még nem tudom kifélék mifélék de remélem nem lesznek nagyon zajosak.... Később beszámolok róluk részletesebben most segítek nekik beköltözködni :D..
Szóval akkor most következzen egy post amit az én kis kedves Samumnak ajánlok. Samu egy hideg havas téli éjjel átfagyva éhesen kopogtatott be az ajtómon... odakint röpködtek a farkasordító mínuszok... :D Persze. Jó vicc. Az expressz.hu-n találtam rá, rövid telefonos egyeztetést…..
Igen a post arról szól ami a címben is van.Vagy inkább írhatnám azt is, hogy  egy ajtó bezárult. Van ilyen, majd egy másik kinyílik.  Csak pozitívan, másképp nem érdemes...